Właśnie widziałem panią Beatę w X factor! Wiedziałem, że ma świetny głos, ale żeby tak potrafić śpiewać!! Ona jest świetna!
Rolą Miriam w "Książę Egiptu" nie raz mnie wzruszała, jak byłam młodsza, chociaż jak stara, to też...
Mam tylko jedno "ale" Pani Beata nie wcale "stara". Jakby nie przyznała się do wieku byłbym święcie przekonany że ma maksimum 25 lat. Piękna i wspaniale uzdolniona :)
"jak byłam młodsza, chociaż jak stara, to też..."
z tego wywnioskowałeś że adulcias uważa Pani Beatę za "starą"? Któreś z nas nie umie czytać ze zrozumieniem i to na 100% nie jestem ja
Popieram, zaśpiewała pięknie, ale dziwi mnie trochę że wpuszczają tak popularne osoby do tego programu.
O żesz! była świetna :)
Jakie było moje zaskoczenie, gdy podczas grania w Wiedźmina usłyszałem jej nazwisko w X factorze.
Widać że to nie jakaś wywyższająca się nowo - wschodząca gwiazda. Miałem wrażenie że zachowała 100% skromności. Pozdrawiam.
Czy ona jest popularna? Jeśli ktoś się interesuje polskim dubbingiem to może i tak... Ale z drugiej strony nie współpracuje z żadną telewizją, prócz disney channel, więc nie można powiedzieć, że ktoś ją podłożył, czy cokolwiek innego. No i gdyby była rozpoznawalna, to w publiczności by się od razu gwara zaczęła, po jej wejściu na scenę.
Miley, dubbinguje też okazjonalnie w grach - osobiście interesuje się dubbingiem, i napewno użyczyła głosu w Dragon Age'u.
Moim zdaniem pani Beata, ex equo z Olgą Bończyk, to obecnie najlepiej śpiewająca polska aktorka dubbingowa. Najbardziej podobała mi się w rolach Ariel i Miriam.
Też słyszałam jej wykonanie "Yesterday"... szkoda, że nie przeszła dalej, bo z takim talentem mogłaby spokojnie wygrać X Factora (mówię to jako miłośniczka Beatlesów). Może jednak kiedyś nagra płytę niezależnie od okoliczności albo znów wystąpi w jakimś filmie. Mam nadzieję, że jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa:)
gdy usłyszałam, że będzie śpiewać moją ukochaną piosenkę, to się przestraszyłam - "Yesterday" jest przecież tak znanym utworem i było już tyle różnych coverów... a gdy zaczęła śpiewać... po prostu mnie zaczarowała, autentycznie się wzruszyłam
Jest niesamowita! Kiedy przedstawiła się w X Factor coś mi świtało, gdy zaśpiewała kawałek z ,,Małej Syrenki" , już doskonale wiedziałam kto to, ale gdy zaśpiewała ,,Yesterday" zaczarowała mnie i nie mogłam uwierzyć, że ma 42 lata. Coś pięknego.