Beata Tyszkiewicz

Beata Maria Helena Tyszkiewicz

7,8
16 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Beata Tyszkiewicz

... z jednej strony widziałam ją w kilku filmach i gra całkiem fajnie, z drugiej nie podoba mi się to, co się z nią stało- i bynajmniej nie mówię o wyglądzie- nadal jest piękna. Stała się taka dystyngowana na siłę, ta jej maniera...strasznie mnie to irytuje.

slinky

Też miałam mieszane uczucia, teraz bardziej mnie żenuje...to całe jurorowanie w kiepskich programach, które tylko z założenia są z gwiazdami.
Na dodatek wpadła mi w ręce ulotka, tudzież folder z superekstra drogimi i very healty garnkami (notabene rozdawana w sanatoriach dla emerytów), do którego Pani Beata Tyszkiewicz użycza swojej twarzy, podpisów, itp.
Przykro jest patrzeć na człowieka, który nie szanuje swojego nazwiska.

mickiewiczk

"Na dodatek wpadła mi w ręce ulotka, tudzież folder z superekstra drogimi i very healty garnkami (notabene rozdawana w sanatoriach dla emerytów), do którego Pani Beata Tyszkiewicz użycza swojej twarzy, podpisów, itp.
Przykro jest patrzeć na człowieka, który nie szanuje swojego nazwiska."

przykro patrzeć na takie żałosne komentarze, kim ty jesteś żeby oceniać jej wybory życiowe. Głupota ludzka...

GhostFace

Zawód, który wykonuje jest przecież związany z ocenianiem jej wyborów życiowych - takich jak rola w filmie, serialu, beznadziejnym programie z gwiazdkami i jeszcze bardziej żenujących reklamach! To chyba dzięki temu (ocenie wyborów) możemy powiedzieć, że ktoś jest beznadziejnym aktorem a PRZYNAJMNIEJ - AMBITNYM (no OK i nie łasym na kasę).
Uważam Twoją odpowiedź za żenującą i nie uwierzę, że Ty nie oceniasz 'wyborów życiowych' aktorów i reżyserów, tudzież ich wyrobów, które są przecież konsekwencją ich wyborów!
Nikt tu nie mówił o ich prywatnym życiu, tylko o tym jak jedzie pani B. na swoim famie...brzydko mówiąc.
Buziaczki:)

mickiewiczk

moim zdaniem reklama garnków jej nie uwłacza, na całym świecie aktorzy "jadą" na swoim fejmie. Gdyby reklamowała stringi(w obecnym wieku) to może zrozumiałbym twoje HALO. To tylko garnki do cholery...Czy one przekreślą jej dorobek? Niestety nie rozumiem twoich pretensji, ale tak czy inaczej pozdrawiam - filmy które oglądasz cię ratują;)

GhostFace

...a konkretnie ta 9 dla genialnej "Innej kobiety" Allena.

GhostFace

Nie pomijaj programu tanecznego i jej nadętych odpowiedzi.
Wolałabym żeby reklamowała stringi - przynajmniej pokazałaby, że ma poczucie humoru. -)