Nie widziałem jej wcześniejszych dokonań, więc się nie wypowiadam na temat przeszłości. W rolach, które łapie dziś, jest beznadziejna. Dostaje takie łatwe role charakterystycznych wpływowych kobiet, a nie potrafi temu sprostać i odgrywa je na odwal. Chciałbym poruszyć też kwestię jej klasy, a właściwie jej braku klasy. Uchodzi za kobietę elegancką, szkoda tylko, że na urodzie i ąę jej klasa się kończy. Jak otwiera usta czar pryska...
mysle ze powinienes lub powinnas obejzrec te starsze filmy z Panią Tyszkiewicz. Uważam ze byla i jest nadal swietna , tylko po prostu nie dostaje juz ról w ktorych mogłaby sie wykazac i pokazac na co na parwde ja stac. niestety w polsce jest bardzo malo filmow gdzie taka osoba jak pani tyszkiewicz mogłyby się popisac. Nie ma tkich w ogole szczerez mowiąc.
Fakt, B.T. jest osoba z charakterem, nieco wyszczekaną co czasem moze razic, ale ja osobiscie uważam , że w tym leży jej urok. Jest równiez osoba bardzo madra i inteligentną, czasami wydaje sie wyniosła ale no coż...
nie krytykujmy ludzi za to ze sa nieidelani;)