Nie chce, widziałem zdjęcie w kombinezonie i już mi gęba nie pasuje, a chciał się zrekompensować za daredevil i się jeszcze bardziej pogrąży! To jak Val Kilmer jako batman, rozpoznawalny podbródek a'la kirk Douglas. :/
Ja coś słyszałem że ten batman ma być starszy niż zwykle, coś w stylu "Powrotu Mrocznego Rycerza", wtedy Affleck mógłby pasować, zobaczymy co wyjdzie w praniu.
Tylko, że z tego co widziałem to zrobili beznadziejny powrót do korzeni.
Strój batmana powinien wyglądać jak w Mrocznym Rycerzu, a on wygląda jak jak przepakowany paker w lycrze.
Ciekawi mnie jak ten Bat Mobil będzie wyglądał, dziwaczne kształty rodem z lat 80-tych ? czy pogrzebią to wszystko co przedstawił Nolan ?
Wiesz powrót do korzeni może nie byłby taki zły. Napewnio będzie to inny Batman niż Nolana, i moim zdaniem dobrze, na pewno inny niż Burtona i też dobrze. Może wreszcie pora przedstawić tą postać w stylu serialu animowanego TAS, na pewno byłoby to ciekawe. Mroczny, materiałowych kostium z uszami, tak jak to pamiętam z komiksów. Jak będzie naprawdę dowiemy się niebawem. Jest jeszcze jeden pomysł na tą postać, Batman z komiksu Powrót Mrocznego Rycerza. Szkoda tylko ze do premiery jeszcze tak daleko ;-(
Nie miał bym nic przeciwko gdyby był takim samym bad assem jak w powrocie, gdy trzeba to obije mordę i się tym nie przejmie.
Co to znaczy, że "pogrzebią to wszystko co przedstawił Nolan?" ? Dzieła Nolana to osobny motyw, są świetne/ bardzo dobre i istnieją przecież :) Nawet jeśli by miał powstać teraz jakiś beznadziejny film (czego oczywiście nie chcemy) o Batmanie, to nie znaczy, że to co zrobił Nolan czy Burton zostaje pogrzebane.
Prawdziwy Batman był właśnie tak napakowany, jeśli chcesz zobaczyć prawdziwego Batmana:http://www.filmweb.pl/videogame/Batman%3A+Arkham+Asylum-2009-606182 fabuła w tej seri jest o wiele lepsza niż w której kolwiek filmowej.
Affleck nie jest najlepszym wyborem na nowego Batmana... Ale dajmy mu szanse i módlmy się żeby wypadł lepiej niż w "Daredevil" bo inaczej....nie bedzie miał fanów i wątpię zeby ktoś po kolejnej kaszanie chciał go w jakimkolwiek filmie :3
Mi właśnie gęba pasuje. Affleck jest idealnym Batmanem i Brusem Wayne'em. Idealnie pasuje do nowego uniwersum, no i przy nim Christian Bale wygląda jak anorektyk (uwielbiam tego aktora i trylogię Nolana, żeby nie było).
Nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie że Affleck będzie świetnym Batmanem. Szkoda że do premiery jeszcze tyle czasu...
Affleck świetnie przypakował wzrost jest taki jak powinien być i jest dobrym aktorem niestety bardziej jest kojarzony z roli daredevila... z resztą zna postać batmana ponieważ jest jego fanem ( z tego co ujawniono), więc jeżeli chodzi o niego sie nie boje. Bałem sie na początku kiedy go ujawniono jako odtwórca roli batmana ale kiedy pokazano go w kostiumie od razu sie uspokoiłem. wziął do siebie jak ma wyglądać batman więc myślę że resztę tak samo potraktuje. Jestem fanem zarówno wersji Nolana jak i Burtona i na prawdę czekam na tę wersję :) oby jak najbardziej zbliżyli się do komiksu powrotu mrocznego rycerza, bo według mnie do tej serii taki batman by sie najbardziej przydał :)
Apropo kostiumu to... niezbyt mi sie podoba :p Ale masz racje, tak jak napisałem wcześniej, czuje że da sobie rade jako Batman. Z tego zdjęcia co go widać w kostiumie, ma taką charakterystyczną szczękę jak dla Bruce'a Wayne'a - jak dla mnie ideał! Można powiedzieć że jeśli chodzi o WYGLĄD, to jest 100x lepszym Brucem Wayne'm, przynajmniej na razie odnosze takie wrażenie.