Ben Affleck

Benjamin Géza Affleck-Boldt

7,6
66 624 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Affleck

Nie chce, widziałem zdjęcie w kombinezonie i już mi gęba nie pasuje, a chciał się zrekompensować za daredevil i się jeszcze bardziej pogrąży! To jak Val Kilmer jako batman, rozpoznawalny podbródek a'la kirk Douglas. :/

h3b4n

Ja coś słyszałem że ten batman ma być starszy niż zwykle, coś w stylu "Powrotu Mrocznego Rycerza", wtedy Affleck mógłby pasować, zobaczymy co wyjdzie w praniu.

JackNapierr

Tylko, że z tego co widziałem to zrobili beznadziejny powrót do korzeni.
Strój batmana powinien wyglądać jak w Mrocznym Rycerzu, a on wygląda jak jak przepakowany paker w lycrze.
Ciekawi mnie jak ten Bat Mobil będzie wyglądał, dziwaczne kształty rodem z lat 80-tych ? czy pogrzebią to wszystko co przedstawił Nolan ?

Dezerter_filmweb

Wiesz powrót do korzeni może nie byłby taki zły. Napewnio będzie to inny Batman niż Nolana, i moim zdaniem dobrze, na pewno inny niż Burtona i też dobrze. Może wreszcie pora przedstawić tą postać w stylu serialu animowanego TAS, na pewno byłoby to ciekawe. Mroczny, materiałowych kostium z uszami, tak jak to pamiętam z komiksów. Jak będzie naprawdę dowiemy się niebawem. Jest jeszcze jeden pomysł na tą postać, Batman z komiksu Powrót Mrocznego Rycerza. Szkoda tylko ze do premiery jeszcze tak daleko ;-(

JackNapierr

Nie miał bym nic przeciwko gdyby był takim samym bad assem jak w powrocie, gdy trzeba to obije mordę i się tym nie przejmie.

Dezerter_filmweb

Co to znaczy, że "pogrzebią to wszystko co przedstawił Nolan?" ? Dzieła Nolana to osobny motyw, są świetne/ bardzo dobre i istnieją przecież :) Nawet jeśli by miał powstać teraz jakiś beznadziejny film (czego oczywiście nie chcemy) o Batmanie, to nie znaczy, że to co zrobił Nolan czy Burton zostaje pogrzebane.

Dezerter_filmweb

Prawdziwy Batman był właśnie tak napakowany, jeśli chcesz zobaczyć prawdziwego Batmana:http://www.filmweb.pl/videogame/Batman%3A+Arkham+Asylum-2009-606182 fabuła w tej seri jest o wiele lepsza niż w której kolwiek filmowej.

szuler2

*(Asy lum) usuń spacje.

szuler2

Możesz też zobaczyć prawdziwego Bane'a bo ten u Nolana nie ma nic wspólnego z oryginałem.

h3b4n

To pokaż swoją gębe,może będzie pasować do maski.Pierdo...ne hejterki.

hunters217

Jakie hejterki ty pało?!?!?!!??!????? A w ogóle nie odpisuj, bo mnie ino wqr wi sz...

hunters217

A i tak się wq r wi łem tępa maso!!!!

h3b4n

Co za debil z Ciebie.

użytkownik usunięty
hunters217

Podbijam.

h3b4n

Może umówimy się, że najpierw zobaczysz film zanim zaczniesz wyciągać wnioski.

h3b4n

Affleck nie jest najlepszym wyborem na nowego Batmana... Ale dajmy mu szanse i módlmy się żeby wypadł lepiej niż w "Daredevil" bo inaczej....nie bedzie miał fanów i wątpię zeby ktoś po kolejnej kaszanie chciał go w jakimkolwiek filmie :3

użytkownik usunięty
h3b4n

Mi właśnie gęba pasuje. Affleck jest idealnym Batmanem i Brusem Wayne'em. Idealnie pasuje do nowego uniwersum, no i przy nim Christian Bale wygląda jak anorektyk (uwielbiam tego aktora i trylogię Nolana, żeby nie było).

Brusem Łejnem

użytkownik usunięty
Gyp

Widziałem sporo wersji i pojęcia nie mam, która jest poprawna. :P

h3b4n

Nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie że Affleck będzie świetnym Batmanem. Szkoda że do premiery jeszcze tyle czasu...

bartek_tdk

Obyś miał rację!

bartek_tdk

Affleck świetnie przypakował wzrost jest taki jak powinien być i jest dobrym aktorem niestety bardziej jest kojarzony z roli daredevila... z resztą zna postać batmana ponieważ jest jego fanem ( z tego co ujawniono), więc jeżeli chodzi o niego sie nie boje. Bałem sie na początku kiedy go ujawniono jako odtwórca roli batmana ale kiedy pokazano go w kostiumie od razu sie uspokoiłem. wziął do siebie jak ma wyglądać batman więc myślę że resztę tak samo potraktuje. Jestem fanem zarówno wersji Nolana jak i Burtona i na prawdę czekam na tę wersję :) oby jak najbardziej zbliżyli się do komiksu powrotu mrocznego rycerza, bo według mnie do tej serii taki batman by sie najbardziej przydał :)

drammac

Apropo kostiumu to... niezbyt mi sie podoba :p Ale masz racje, tak jak napisałem wcześniej, czuje że da sobie rade jako Batman. Z tego zdjęcia co go widać w kostiumie, ma taką charakterystyczną szczękę jak dla Bruce'a Wayne'a - jak dla mnie ideał! Można powiedzieć że jeśli chodzi o WYGLĄD, to jest 100x lepszym Brucem Wayne'm, przynajmniej na razie odnosze takie wrażenie.

h3b4n

Wedlug mnie idealnie pasuje do tej roli.Znakomicie wyglada w kostiumie, nie mozna sobie wyobrazic lepszego Batmana, wczesniejszych bije na glowe.