Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Ostatnio widziano Bena z Angelą Franco (mało znaną, śliczną, aktorką, a mało znaną bo pracuje w teatrze, w Londynie) i nie wyglądało to na tylko przyjaźń ;)

Hilary

On ciągle powtarzał w wywiadach, że jest singlem i że ma nadzieje,że wkrótce się to zmieni. Żartował nawet w któymś wywiadzie,żeby mu przyprowadzili jakieś młode fajne dziewczęta :) wydawało mi się zawsze, że czuje się samotny. Dobrze,że wkońcu się z kimś spotyka. To było to przewidzenia,że wybór padnie na laskę z branży.

Hilary

A skąd te informacje masz? jeśli mogę wiedzieć?

owieczka

No własnie-skąd te informacje?Jak możesz,to podaj żródło.

Hilary

No cóż, pozostaje mu życzyć powodzenia i szczęścia. Przyda mu się.. i jej :)

Hilary

Przeszukałam najbardziej poważne i wiarygodne źródła informacji o Benie i nigdzie nie znalazłam nic o tym, by miał dziewczynę. W najświeższym wywiadzie sam Ben mówi,że nadal jest singlem , więc czegoś tu nie kapuję.
Może ona jest jego kumpelą z teatru? widziałam zdjęcia z przedstawień np. Loving Ofelia, gdzie jest dużo ładnych aktoreczek.

owieczka

Ale ja nie powiedziałam że to jego dziewczyna tylko że widziano ich razem jak trzymali się za ręce przytulając się do siebie(zdjęcia). A jeżeli chodzi o źródło to pamiętam tylko tyle że była to jakaś strona podobna do pudelka czy plotka (były zdjęcia, więc to prawda), ale nie pamiętam adresu. Na więcej pytań niestety nie odpowiem, bo wyjeżdżam w Bieszczady.

Hilary

a na polskiej czy angielskiej stronie?
ja tam nic nie znalazłam. W necie nie ma tez nawet nic o tej dziewczynie.
No cóż..pozostaje czekać a sprawa sama sie wyjaśni

owieczka

ech, ten aktor źle na mnie wpływa. Też się zajęłam przeszukiwaniem internetu i nic nie znalazłam. Na serwisach podobnych do plotka sprawdziłam wiadomości do miesiąc wstecz.... ( tyle czasu zmarnowane, kurcze a miałam coś rysować)... No nic zobaczymy co będzie dalej

Hilary

niektóre dziewczyny się załamią jak się okaże że ben ma dziewczynę :D

kara76

Ale z drugiej strony ,to powinien mieć jakąś laskę,przecież to fajny facet.Niech ma i będzie szczęśliwy!

kasiamaciek0109

No powinien mieć. Zastanawiałam się dlaczego jescze nie ma, ale czasami sie po prostu nie układa.
ja tam się nie załamie, i tak przecież nie ma szans żeby go spotkać. Niech bedzie szczęśliwy i niech gra jak najwięcej fajnych ról, żebyśmy miały na co popatrzeć :)
Ben jest dla mnie taką odskocznią od codzienności. Połączył wiele ludzi z całego świata, ludzie zakładają forum, strony i livejurnale, rozmawiają, zaprzyjaźniają się i poznają... naprawdę super :)
tak, więc fanki Bena łączmy się!!

owieczka

owieczko zgadzam sie z toba calkowicie :)

Venea

ja również ;)) pozdrawiam was wszystkie!! :*

mysiazjankowic

a jednak szkoda, że nie będziemy mogli go spotkać osobiście ;( może przyjedzie kiedyś do polski ?

kiara_94

Raczej to mało prawdopodobne.I musiałby się ktoś tym zająć.

kiara_94

eee tam kto wie czy go kiedys nie spotkamy...zycie jest dlugie i nie wiadomo co nam przyniesie...

Kiedys myslalam ze nigdy nie zobacze musicalu LOTR na zywo, i nie odwiedze grobu ulubionego pisarza...bo to bylo nie mozliwe pojechac samemu za pieniadze rodzicow, a jednak w tym roku bylam na wycieczce ( z grupa, za swoje zarobione pieniadze) i to widzialam.

Moze aktor kiedys przyjedzie do Polski.. a moze wy kiedys miniecie go w Londynie, a moze bedzie kolejna premiera w Pradze na ktora sie wybierzemy grupowo..Zycie potrafi zaskoczyc

Venea

No własni ....nigdy nic nie wiadomo.Nie ma jak to być optymistą!:-)

kasiamaciek0109

oj tak! miejmy nadzieję :)) chętnie go spotkam nawet gdy będzie po 70tce xDDDDDD znacie może jakiś fanclub Bena? taki wypasiony ^^ w sensie xD jeśli nie to proponuję założyć! połączmy się :) buziole!!

mysiazjankowic

Bardzo dobry pomysł z tym założeniem fanclubu!!!
W sumie sama się nad tym zastanawiałam, ale nie wiem nawet jak się do tego zabrać. Wiem,że gdzieś coś się rejestruje, noi trzeba by było napisać do jego agencji w Londynie.
A propo Londynu to Portret Doriana Greya właśnie zaczęli kręcić w Londynie i napewno Ben nie ruszy się ze stolicy Anglii przez trzy- cztery miesiące aż skończą :)
Jak będę miała urlop we wrześniu to wybiorę się na "polowanie na księcia" :P
Ktoś się chcę przyłączyć?

owieczka

Teraz to już będzie polowanie na Króla :P Oj chętnie bym się przyłaczyła. Pomijając fakt braku wolnego.(zawsze można wziąść bezpłatny:P) Londyn to cholernie duże miasto. Jak my go tam znajdziemy :P Ale nie, trzeba byc optymistą :P

Co do fanclubu.. nie lepiej się przyłączyć do tej stronki benbarnesfan czy jak jej tam było? Stronka się dopiero rozwija, ale może to być o wiele ciekawsze niż polska wersja. Poza tym podszkoli się język :P

Venea

super byłoby pojechać do Londynu i szukać Bena, mogliśmy zrobić zrzute i pojechać a co ? żyje się tylko jeden raz w końcu ! xD

kiara_94

własnie sobie wyobraziłam jaką minę miałby Ben, gdyby dowiedział się że grupka fanek specjalnie dla niego, zrobiła zrzutkę i przyjechała/przyleciała z Polski,uganiać się za nim po Londynie...aj..

Ale wycieczkę po Londynie polecam, byłam w tym roku ( co prawda tylko 2 dni i tylko w turystycznych miejscach ale to i tak dużo) i mi sie bardzo podobało :)

Venea

mnie oczywiście również pociąga wizja polowania na Bena :P (gdyby nie problem finansowy) i wiecie rozmowy o nim do białego rana z kimś kto jest w tym temacie obyty a nie objaśniać wsio od nowa znowu xDDDDDD a tak poza tym to nadal jestem za fanklubem :P

mysiazjankowic

też chciałabym założyć fan club Bena, to byłoby super ! kto jeszcze jest za ???????

mysiazjankowic

aż mnie naszła wena na pewien rysunek...buahahahihihieh... < głupawka mnie złapała> Rysunek pt. "Polowanie" pokaże wam jak skończe < posżła do toalety by słumić atak śmiechu>

Venea

asumuję z Twojej wypowiedzi że potrafisz rysować ładnie :) może tak byś hmm natysowała/zaprojektowała logo naszego fanklubu?
Kiara_94 cieszę się że jesteś za ;)))

tak myślałam jak by to ugryźć, jak to wszystko zacząć, oczywiście musiałaby istnieć stronka tego fanklubu, logo, ktoś kto by się nią zajmował i zajmował całym zarządzaniem, owycziście by można sie tym wszystkim podzielić tylko najpierw trzeba sie skrzyknąć i zacząc działać!! ;))

pozdrawiam!! :**

mysiazjankowic

ok to robimy listę zapisów do fanclubu
kto się chce zapisać ??? :D

mysiazjankowic

ech rysować jako tako coś potrafię, ale do logów nie mam zbytnio szczęścia.

Co do fanklubu... mnie nie wpisujcie. Oczywiście mogę pomóc, pogadać o Benie itp. Ale nie lubie należeć do fanklubów.

Venea

buuuuu :( ale to każdego osobista decyzja ;))

właśnie.. kto się zapisuje??? ;]

kiara_94

ja się mogę zrzucić i pojechać :) ale mam przyjaciół niedaleko Londynu więc mam darmową metę :)
No to jak będzie? ścigamy króla?
Podpowiem, ze na jesieni będzie w Hiszpani i w Pradze, jak bedą kręcić 3 część. Szukali plenerow w Polsce, więc wciąż mam nadzieje, żę coś tu nakręcą.

Venea

Venea zapraszam na forum bannarnesonline.net!!!!! bardzo fajne forum, niestety za późno już na przyłączenie sie do urodzinowego projektu dla Bena. Ja jestem tam pod nickiem Owca i jestem na razie jedyną polką , więc zapraszam wszystkich!!
Nie tylko jest to kopalnia wiedzy o benie, ale ciekawa rozrywka i można poznać fajnych ludzi z całego świata

owieczka

ja tam mogę ścigać króla xD przydałby się wypad do Londynu, podszkolimy język :D

owieczka

Zapisalam sie, zobaczymy jak tam z czasem bedzie. Juz nie jestes tam sama

Venea

Super! :) zaraz wejdę tam i się przypitam :)
To co dziewczyny organizujemy wypad do Londynu "W poszukiwaniu Króla Caspiana" ????

owieczka

a jak go spotkamy to co zrobimy ??????? :D

kiara_94

coś wymyślimy, a jak się boisz, że nie starczy go dla nas wszystkich to spokojnie- Polki potrafią!!!! jakoś się podzielimy :)

owieczka

wiem, będziemy gonić Bena przez park Greenwich (czy jakoś tak się to pisze):D przypomniała mi się scena z "Kawalera" xD

kiara_94

Teraz juz wiesz co chciałam narysować ( co prawda myślałam o innych miejscach niz park ale...:Pco prawa i tak nie wiem jak to wyjdzie bo rysowanie Bena łatwe nie jest)

Czytałam pewne forum i nie tylko wy planujecie "polowanie na Bena":P Wygląda na to że to normalny objaw wśród fanek :)

Venea

Ehh no właśnie... musimy sięzmobilizować, bo nas ktoś w końcu ubiegnie.
Niech ktoś założy ten ofickjalny faclub, bo ja mam mało czasu obecnie, ale służe pomocę.
HEj a może wymienimy się adresami e-mail,że móc się lepiej kontaktować i szybciej?
Ja z tym wyjazdem do Londynu i szukaniem tam Bena to całkiem serio serio mówię. We wrześniu boirę urlop i mogę jechać :)

owieczka

Już widzę minę mojej rodzinki gdybym im powiedziała że jadę do Londynu uganiać się za Benem. To by była jedna z tych historii rodzinnych która byłaby opowiadana do końca mojego życia..( i niekoniecznie w dobrym tych słów znaczeniu) Wiecie coś typu " Do Londynu za jakimś aktorem pojechała, a w Polsce sobie faceta znaleźć nie potrafii" albo coś o wiele gorszego. Ale nie mówie nie, pojechałabym. Jeżeli nic ważniejszego we wrześniu mieć nie będe:)

Venea

hej powiem wam szczerze ze chetnie bym pojechala do tego londynu i przypadkiem na niego wpadla:) he he nie robiac jemu ani sobie oczywiscie krzywdy:D a tak powaznie mowiac serio chcecie jechac do anglii??? chetnie bym sobie zrobila wypad na kilka dni :)

p.s Owieczko dostalas moja widomosc takie milczenie owiec z Twojej strony jak sie wycofalas to spoko:D

Pozdrawiam

Carolle

Też bym się wybrała,ale niestety we wrześniu nie mogę.Swoją drogą ciekawy może być ten wyjazd.:-)

kasiamaciek0109

Ja też naprawdę chcialabym jechać ale we wrzesniu też nie mogę :((( mam nadzieje że założymy ten polski fanclub, kto umie robić stronki html ????????
P.S. Jak spotkacie Bena to pozdrówcie go ode mnie ok ?? :D

Carolle

niestety nie dostałam wiadomości, a gdzie wysłałaś? wyśli na owca102@wp.pl to najczęściej odwiedzane przez mnie miejsce.

owieczka

na to gg co podalas:D ale spoko najwyzej wysle wiadomosc na tego maila :) serio chcesz jechac do angli??? moze faktycznie udalobys ie nas zmobiliozwac:D

Carolle

serio chce jechać, ale urlop bede miała we wrześniu dopiero. Napisz na maila, bo ostatnio rzadko wchodze na gg i coś się rypie na bezprzewodowym łączu, bo jak nei jestem aktywna to nie dochodza do mnie wiadomości.
owca102@wp.pl :) tam zawsze zaglądam

Hilary

czy ktoś może podać link do jej zdjecia??przetrząsnełam całą sieć...

sikwomen

ja też i nie znalazłam nawet ani jednej informacji na jej temat kim jest i tak dalej. Dlatego wydaje mi się,że to jedna wielka ściema. Po prostu plotka wyssana z palca. Tym bardziej, że w wywiadzie z początku lipca ben podkreślił ,że nadal jest singlem.

owieczka

eee tam czym tu sie przejmowac brak linka ktory uwiarygodnil by cala te sytuacje, poza tym jesli to bylo na odpowiedniku pudla no to sory... gdzie on ma miec teraz czas na dziewczyne:D jezdzi po calym swiecie poza tym polecam link do nowego wywiadu ( bardzo fajnego wywiadu) z Benem z australii link w dziale filmiki.......

pozdrawiam

Carolle

acha i pora juz aby ktos te bzdurna informacje (zrodlo wikipedia) wyrzucil z ciekawostek on nie mial wypadku samochodowego po tym jak sie dowiedzial o roli Kaspiana, bo otrzymal ja lezac w lozku w nocy o 3 nad ranem!!!!!!!!! no hcyba ze spi w samochodzie w garazu:D