Ben Whishaw

Benjamin John Whishaw

7,8
25 729 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Whishaw

no, może nie tyle przystojny ale ma w sobie coś przyciągającego. Te spojrzenie, te usta... nie to co te holiłudzkie plejboje (bleeee)

Morgan2c

Racja.Ma bardzo specyficzną urodę.Nie wiem dlaczego ale uważam ze jest przystojniejszy do wsytkich bożyszczów piszczących nastolatek.No i ma to co najważniejsze:talent :) Ja widziałąm go tylko w dwóch filmach ale w obydwu zagrał świetnie.WIęc wychodzę z założenia że we wszystkich filmach tak było choć miał w nich epizodyczne role :)

Zarrock

racja racja ;> ma taka niebanalna urode ;) nie jest taki hmm wypiekniony i wymuskany tudziez gogsiowaty:D tez go widzialamw kilku filmach w kazdym zagral swietnie. Teraz pozostajke zobacyzc go w teatrze ;]

użytkownik usunięty
hergest

hm:-/ a ja go nigdzie nie widziałam :( to zdjęcie faktycznie nieudane, ale ja lubię takich chudych, trochę mrocznych, tajemniczych facetów. Ma w sobie coś pociągającego, to fakt..:D

tak co do zdjecia to ja wnosze (juz drugi raz)o zmiane . naprawde jest duzo lepszych to akurat wzieli to;>

hergest

Faktycznie, fota jakby niezbyt udana:P Apropos teatru - kurcze, fajnie by było iść na jakąś sztukę z Benem w roli głównej ;D (a teraz, odbiegając od tematu - ciekawe, że zawsze jakoś tak jest, że podobają mi się faceci o wzroście 1.75 patrz Freddie Mercury, czy to nie dziwne?:P)

Morgan2c

ah no taki wypad do teatru .eeeh..marzenia:]

hergest

ten chłopiec jest fascynujący.

Morgan2c

Ja tam w nim nic szczególnego nie widzę. Świetnie zagrał w Pachnidle.

Morgan2c

o taaak...
I ma cudowny głos, wszystkie filmy z nim oglądam w oryginalnej wersji językowej... i świetny aktor... wypadł rewelacyjnie w ,,I'm not there''

the_alex

oj tak, intrygujący bardzo, pezez cały seans pachnidła biłam się z myślami że coś w sobie ma/nie no przecież wygląda odrażająco.Potem zobaczyłam go w zwiastunie jaśniejszej i od razu stwierdziłam - ma coś w sobie , oj ma !
Tyle że gdybym takiego zobaczyła na korytarzu szkolnym pewnie pomyślałabym "biedny chłystek, pewnie koledzy go biją a dziewczyny się śmieją", niestety :(.