aha, jestem też ciekawa, tak trochę odejdę od tematu-kiedy oni w końcu zaczną weryfikować obsadę i filmografię? Bo odkąd tu jestem, to chyba nie weryfikują?
Ja też przyłączam się do tej prośby: Ben jest ładnym chłopakiem, a na tym zdjęciu wygląda jak jakiś anorektyk. Zmieńcie to zdjęcie Plizzzzzzzzz....!!!!!!!
jak napiszę ,że na tym zdjęciu nie wygląda jak on i się można wprowadzić w błąd to pewnie to nie przyspieszy zmiany ale będę mieć spokojniejsze sumienie ...
ee...znaczy się on w ogóle wygląda jak anorektyk. To jest jego wielka zaleta...^^
Ale faktycznie, na tym zdjęciu nie wygląda jak on. Ale skąd wiesz, może to akurat przyspieszy zmianę zdjęcia.
a może by napisać do którejś z osób zajmujących się jego stroną na Filmwebie?
Swoją drogą to faktycznie Ben ma taką troszkę urodę :] ale wybrano najfatalniejsze zdjęcie pod słońcem. W komputerze mam cały folder i chyba każde ze zdjęć tam jest ładniejsze od tego.... ://
Absolutnie każde zdjęcie jest lepsze od tego.
KAŻDE!!
A do tych osób było już chyba parę razy pisane, ale nie odpowiedziały :-/
skoro pisanie nie pomaga trzeba czekać na cud :/ tyle , że na cudy też można długo czekać i kółeczko sie zamyka...
nie ma to jak czekanie ...
chyba sobie do monitora w odpowiednim miejscu tasma przylepie to inne zdjecie :)
Niestety REDAKCA FILMWEBU zostaje nieugięta,i na nic wydaja się być dla nich prośby użytkowników,a szkoda... Odnoszę wrażenie że ważniejsze są dla nich zmiany informacji czy tez zdjęć z filmów (seriali) które są tzw.Hitami na skale masową-a może oni sa fanami pewnego serialu,i chuchaja i dmuchaja na taką stronkę-bo moga cos zmenić,ale gdy prośba jest o nieznanego Bena Whishawa-(gdzie nawet dostali foty do wymiany) to maja to w nosie!
I macie racje! to zdjecie jest Paskudne!!!
I żal okropny że to co tu piszemy-to i tak nic nie da...:(
Dziękuje szanownej Redakcji za to że maja nas gdzieś...
uwaga, ostatnio zaczęły się dziać jakieś zmiany zdjęciowe. Nowe zdjęcie ma Rhys Ifans a Damon Albarn niedługo będzie mial...:D