Ben Whishaw

Benjamin John Whishaw

7,8
25 630 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Whishaw

co jak co ale w tym serialu to ja Bena nie uswiadczylam. Moglby mnie ktos uswiadomic jak to sie stalo ze byl w obsadzie, ba nadal jest<jeden z pryzkladow widzimy powyzej>, a w filmie ani widu ani slychu? bede wdzieczna:]

hergest

Dobra, dobra, gra, ale jest w obsadzie drugi od końca, więc ma jakąś żenującą rólkę, a szkoda...

eyjafjallajokull

no ja wiem ze drugi od konca ale gra Gaiusa Octaviana<jak sie nie myle> bodajze ktorego od poczatku gra kto inny wiec sie pogubilam <mysli>

hergest

Gra Octaviana w drugiej serii Rzymu, jak powraca do Rzymu. I praktycznie jest w calej drugiej serii, gdyz druga seria ukazuje dochodzenie Octaviana do wladzy :D

krzychu4all

hmmmm a na stronie "rzymu" jest napisane ze Octaviana gra niejaki Simon Woods;> cos tu nie tak ;>

hergest

ale jest dwoch Octavianow :) w pierwszej serii mlody i w drugiej serii juz starszy :)

krzychu4all

ale zadnego z nich nie gra Ben O_o no chyba ze mam cos nie tak z oczami, bo widzialam wszystkie odcinki Rzymu i nie pamietam zebym go tam widziala.

ps:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gaius_Octavian
nie widze tam wymienionego Bena ;)

Andi

ktos sie kopnal ;] na imdb nie ma w filmografii bena zeby grał w rzymie, a w drugim sezonie octaviana gra ten kolo w dumie & uprzedzeniu gral pana bingleya ;]

hergest

no rzesz w morde wasza mać!!! to ja oglądam ten durny chłam gdy to mądrzy produceńci się fajnie prodokują z milionowym filmem o władzy w rzymie, a wy mi mówicie że tam bena nie ma???? zołzy!!!!!!!!!!!!