Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 245 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

Benedict jest nominowany do nagrody BAFTA za Sherlocka!
Myślicie, że ma szanse zgarnąć nagrodę?

violusek

Już raz był nominowany za pierwszą serie i wtedy się nie udało :( ale może tym razem będzie lepiej, ja w każdym razie trzymam kciuki ^^

judith0707

Ja myślę, że ma większe szanse niż w zeszłym roku, szczególnie dzięki 3 odcinkowi :)
również trzymam kciuki :)

violusek

w sumie racja :) kiedy jest akademia wręczenia nagród?

judith0707

27 maja

użytkownik usunięty
violusek

To ma być Sherlock? Give me a break!

użytkownik usunięty

Z niego taki Sherlock jak z RDJ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
GreenTrainers

Widać nie masz nic ciekawego do powiedzenia - więc siedź cicho i nie rozwiewaj moich wątpliwości na twój temat.

to ty niestety nie masz nic do powiedzenia i nawet nie umiesz podać argumentów swojej opinii, a po drugie rozkazywać to sobie możesz ...

użytkownik usunięty
GreenTrainers

Ty widocznie też nie masz nic do powiedzenia więc czemu dyskutujesz?

Przepraszam czyli jaki? Dobry, zły, nowatorski, kiczowaty? Nie wiem czy Twoja "wypowiedź" to zwykły troll, który należy przeczytać i iść sobie dalej przez życie czy po prostu miałeś gorszy dzień i postanowiłeś sobie trochę pohejtować tak o, bez podawania KONKRETNYCH argumentów lub chociaż szczegółowego przytoczenia tego co myślisz na ten temat.

użytkownik usunięty
judith0707

Moja wypowiedź nie zawiera cytatu. Od razu muszę się z czegoś tłumaczyć i pisać niewiadomo ile? Nie podoba mi się nowe spojrzenie na Sherlocka póki co, ale benedict i tak jest lepszy od RDJ.

Hmm... Tak! Jeśli piszesz, że ci się nie podoba, to dodaj, CO ci się nie podoba. Wtedy można nawiązać jakąś konstruktywną dyskusję, a z takim postem to może być najwyżej zwykły hejt. Moim zdaniem takie coś, co tam napisałeś, nie jest warte nawet tej odrobiny włożonego w nie wysiłku.