Benedict jest nominowany do nagrody BAFTA za Sherlocka!
Myślicie, że ma szanse zgarnąć nagrodę?
Już raz był nominowany za pierwszą serie i wtedy się nie udało :( ale może tym razem będzie lepiej, ja w każdym razie trzymam kciuki ^^
Ja myślę, że ma większe szanse niż w zeszłym roku, szczególnie dzięki 3 odcinkowi :)
również trzymam kciuki :)
Widać nie masz nic ciekawego do powiedzenia - więc siedź cicho i nie rozwiewaj moich wątpliwości na twój temat.
to ty niestety nie masz nic do powiedzenia i nawet nie umiesz podać argumentów swojej opinii, a po drugie rozkazywać to sobie możesz ...
Przepraszam czyli jaki? Dobry, zły, nowatorski, kiczowaty? Nie wiem czy Twoja "wypowiedź" to zwykły troll, który należy przeczytać i iść sobie dalej przez życie czy po prostu miałeś gorszy dzień i postanowiłeś sobie trochę pohejtować tak o, bez podawania KONKRETNYCH argumentów lub chociaż szczegółowego przytoczenia tego co myślisz na ten temat.
Moja wypowiedź nie zawiera cytatu. Od razu muszę się z czegoś tłumaczyć i pisać niewiadomo ile? Nie podoba mi się nowe spojrzenie na Sherlocka póki co, ale benedict i tak jest lepszy od RDJ.