Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 280 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

Oglądał ktoś wyżej wymieniony serial w którym grał Ben? I może coś więcej o nim powiedzieć :)

mandyS

Benedict grający syna Hugh Lauriego, grającego lekarza(!) przechodzącego kryzys wieku średniego, zmagającego się z powrotem żony do pracy, trójką synów w różnym wieku i jeszcze kilkoma sprawami. Chyb anie trzeba dodawac, że zdecydowanie polecam :D Nie połam sobie nóg lecąc to obejrzeć ;p

mandyS

Ten serial trzeba koniecznie zobaczyć. Tylko kilka odcinków, a radochy bez końca. Ben jest tam przeuroczy, Hugh jak zawsze genialny... Do tego angielski, ale lekki humor... Polecam.

Nie wiem, jak to wygląda na innych portalach z filmami, ale na pewno znajdziesz odcinki na youtube.com ( tylko w wersji oryginalnej)

mandyS

Uwielbiam ten serial - przezabawny, świetnie zagrany, no i Benedict - słodka oferma :-) Postać, jakich nie zagrał wiele, w dodatku jest tam taki chłopięcy, aż sie wierzyć nie chce, że minęło raptem dziesięć lat...

mandyS

Moich dwóch kochanych aktorów tam gra to na pewno zobaczę w wolnej chwili :) właśnie miałam problem ze znalezieniem odcinków , np na kinomaniakujest tylko 5 z lektorem..a na pewno było ich więcej. To resztę zobaczę na YT, przynajmniej podszkolę się z anglika ;) ..minęło dziesięć lat, a Benedict jak wino im starszy tym lepszy!
Dziękuję bardzo za odpowiedzi :)