Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 763 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

Jego kariera aktorska nabierze poteznego rozpedu w przyslym roku. Dwa hity komercyjne
jeden byc moze artystyczny hit. I oby znalazl sie ktos kto mu podpowie zeby juz nigdy nie
mial tej fryzury zwanej lokami bo wyglada jak piz da strasznie mu nie pasuja

michal055

Trzymam kciuki. Jest inteligentny i pracowity, racjonalnie kieruje swoją karierą. Cztery filmy plus 3 seria „Sherlocka”: to powinien być dla niego dobry rok. Ważne też, żeby dostawał kolejne ciekawe (i różnorodne) propozycje. A co do loków – jeśli chodzi o te z „Sherlocka”, to też mu się dały we znaki :-) Jednak jakoś nie liczę na zmianę pomysłu na wygląd, już w zasadzie ikoniczny...

ACCb

Rok 2013 będzie rokiem Bena.Thats my boy :D

ACCb

A mnie się te loki podobają ;). Szczerze powiedziawszy to ja bardziej go lubię w czarnych włosach.

Kotkwikk

W 100% się zgadzam :)

Kotkwikk

Dla mnie calość charakteryzacji Sherlocka jest genialna. Uwielbiam styl dandy, a zwłaszcza taką niewymuszoną wersję... Ciemne wlosy podkreślają bladość twarzy i rozjasniają tęczówki, co w sumie daje wygląd z lekka niesamowity – coś takiego robi ze sobą Marylin Manson :-) A samemu Benedictowi dobrze z grzywką na czole i nieco dłuższymi włosami, na korzyść zmieniają się proporcje twarzy – i z podniesionym kołnierzem płaszcza, który chowa cofnięty podbródek. Zresztą, bez względu na fryzurę czy ubiór, BC jest aktorskim zwierzęciem i skoro dostał za zadanie „być czarującym Sherlockiem”, to po prostu to zrobił...

michal055

A jak oceniasz najnowszą fryzurę na Andy'ego Warhola?

ACCb

Masz na myśli to? http://media.tumblr.com/cb5bf1b04fdaac8d4175d8a9881b2fdc/tumblr_inline_mh1sdt8J2 Z1rb9sh6.jpg Masakra :D To chyba jego w tej chwili najgorsza stylizacja.

Co do Sherlocka... Niedawno oglądałam na youtube film dokumentalny typu making off o serialu "Sherlock". I tam reżyser powiedział coś takiego: że od początku mięli plan, by poszukać aktora do tej roli, który będzie miał w sobie coś niezwykłego, magnetycznego. Coś, co będzie skutecznie przykuwało wzrok. Kogoś w stylu współczesnego dandysa. A potem zamierzali go odpowiednio przerobić (fryzura, ubiór). Między innymi dlatego ich wybór padł właśnie na Benedicta. Jak widać, ich plan został wykonany w 100 procentach http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8xjslhDF31ru2i78o1_500.gif
Jeśli uda mi się ponownie znaleźć ten filmik na youtube, to wkleję link na forum :)

xena_4

Tak, o tym zdjęciu myślałam. Lubię stylizację Warhola (też dandysowska...), a ponieważ kiedyś moim bohaterem był McGyver , więc mężczyźni o dlugich blond włosach są dla mnie całkiem pociągający :-) A Benedict i tak wygląda tu lepiej niż z blond lokiem w Parade's End.