Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
117 470 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

Jego kariera aktorska nabierze poteznego rozpedu w przyslym roku. Dwa hity komercyjne
jeden byc moze artystyczny hit. I oby znalazl sie ktos kto mu podpowie zeby juz nigdy nie
mial tej fryzury zwanej lokami bo wyglada jak piz da strasznie mu nie pasuja

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
michal055

Trzymam kciuki. Jest inteligentny i pracowity, racjonalnie kieruje swoją karierą. Cztery filmy plus 3 seria „Sherlocka”: to powinien być dla niego dobry rok. Ważne też, żeby dostawał kolejne ciekawe (i różnorodne) propozycje. A co do loków – jeśli chodzi o te z „Sherlocka”, to też mu się dały we znaki :-) Jednak jakoś nie liczę na zmianę pomysłu na wygląd, już w zasadzie ikoniczny...

ACCb

Rok 2013 będzie rokiem Bena.Thats my boy :D

ACCb

A mnie się te loki podobają ;). Szczerze powiedziawszy to ja bardziej go lubię w czarnych włosach.

Kotkwikk

W 100% się zgadzam :)

Kotkwikk

Dla mnie calość charakteryzacji Sherlocka jest genialna. Uwielbiam styl dandy, a zwłaszcza taką niewymuszoną wersję... Ciemne wlosy podkreślają bladość twarzy i rozjasniają tęczówki, co w sumie daje wygląd z lekka niesamowity – coś takiego robi ze sobą Marylin Manson :-) A samemu Benedictowi dobrze z grzywką na czole i nieco dłuższymi włosami, na korzyść zmieniają się proporcje twarzy – i z podniesionym kołnierzem płaszcza, który chowa cofnięty podbródek. Zresztą, bez względu na fryzurę czy ubiór, BC jest aktorskim zwierzęciem i skoro dostał za zadanie „być czarującym Sherlockiem”, to po prostu to zrobił...

michal055

A jak oceniasz najnowszą fryzurę na Andy'ego Warhola?

ACCb

Masz na myśli to? http://media.tumblr.com/cb5bf1b04fdaac8d4175d8a9881b2fdc/tumblr_inline_mh1sdt8J2 Z1rb9sh6.jpg Masakra :D To chyba jego w tej chwili najgorsza stylizacja.

Co do Sherlocka... Niedawno oglądałam na youtube film dokumentalny typu making off o serialu "Sherlock". I tam reżyser powiedział coś takiego: że od początku mięli plan, by poszukać aktora do tej roli, który będzie miał w sobie coś niezwykłego, magnetycznego. Coś, co będzie skutecznie przykuwało wzrok. Kogoś w stylu współczesnego dandysa. A potem zamierzali go odpowiednio przerobić (fryzura, ubiór). Między innymi dlatego ich wybór padł właśnie na Benedicta. Jak widać, ich plan został wykonany w 100 procentach http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8xjslhDF31ru2i78o1_500.gif
Jeśli uda mi się ponownie znaleźć ten filmik na youtube, to wkleję link na forum :)

xena_4

Tak, o tym zdjęciu myślałam. Lubię stylizację Warhola (też dandysowska...), a ponieważ kiedyś moim bohaterem był McGyver , więc mężczyźni o dlugich blond włosach są dla mnie całkiem pociągający :-) A Benedict i tak wygląda tu lepiej niż z blond lokiem w Parade's End.