Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 245 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

To właśnie typ faceta, który ma TO COŚ w sobie ;] Nie można go uznać, za najprzystojniejszego faceta świata, ale za
bardzo magnetycznego. Po prostu nie da się od niego oderwać wzroku.

Haoska

Wydaje mi się, że trzeba się do niego po prostu przekonać.
Zresztą, wielu dobrych aktorów nie jest modelami z reklam Prady ;) Np taki Robert Carlyle czy Christopher Walken.

Haoska

Ja na przykład uważam, że on jest bardzo przystojny tylko ma dość nietypową urodę, ale trzeba mu przyznać, że aktorem jest genialnym, a poza tym ten głos... Ach rozpływam się jak go słyszę :)

IJFun

Oglądam go w Sherlocku i kilka razy nasunęła się mi jedna myśl, "Piękny". Oglądałam go na zdjęciach i nie robił na mnie takiego wrażenia jak w serialu, ale gdy już go oglądam w ruchu.... mrrrr ideał :).
Poza tym o wiele lepiej mu jako brunet niż blondyn czy, moje osobiste spostrzeżenie.

aria

Ogólnie najlepiej wygląda w "Sherlocku", powinien zawsze mieć takie trochę dłuższe, ciemne włosy. Pierwszy raz widziałam go w "Pokucie" i szczerze mówiąc tam wyglądał brzydko. W "Sherlocku" to zupełnie co innego. Jakby dwie różne osoby.

użytkownik usunięty
zuza_k

W "Szpiegu" był też właściwie całkiem przyjemny ;)

Nie widziałam. Muszę to nadrobić ;)

użytkownik usunięty
zuza_k

Bardzo ciężki i skomplikowany film, ale rewelacyjny i Gary Oldman po prostu niesamowity. Gorąco polecam!

naprawdę warto - trzeba wytężyć umysł - przed filmem obejrzyj zwiastun !!! będziesz widzieć o co chodzi

użytkownik usunięty
sweetgirl_fw

Ale ja już to oglądałam. To chyba do koleżanki wyżej miało być ;)

ale ciąg dalszy konwersacji :D zdarza się

aria

Mnie jeszcze jako blondyn wcale nie przeszkadza, ale jakoś w rudych włosach go nie trawię, ale to wszystko to tylko kwestia gustu. Jaki by nie był jest boski, a co najważniejsze hipnotyzuje.