To właśnie typ faceta, który ma TO COŚ w sobie ;] Nie można go uznać, za najprzystojniejszego faceta świata, ale za
bardzo magnetycznego. Po prostu nie da się od niego oderwać wzroku.
Wydaje mi się, że trzeba się do niego po prostu przekonać.
Zresztą, wielu dobrych aktorów nie jest modelami z reklam Prady ;) Np taki Robert Carlyle czy Christopher Walken.
Ja na przykład uważam, że on jest bardzo przystojny tylko ma dość nietypową urodę, ale trzeba mu przyznać, że aktorem jest genialnym, a poza tym ten głos... Ach rozpływam się jak go słyszę :)
Oglądam go w Sherlocku i kilka razy nasunęła się mi jedna myśl, "Piękny". Oglądałam go na zdjęciach i nie robił na mnie takiego wrażenia jak w serialu, ale gdy już go oglądam w ruchu.... mrrrr ideał :).
Poza tym o wiele lepiej mu jako brunet niż blondyn czy, moje osobiste spostrzeżenie.
Ogólnie najlepiej wygląda w "Sherlocku", powinien zawsze mieć takie trochę dłuższe, ciemne włosy. Pierwszy raz widziałam go w "Pokucie" i szczerze mówiąc tam wyglądał brzydko. W "Sherlocku" to zupełnie co innego. Jakby dwie różne osoby.
Bardzo ciężki i skomplikowany film, ale rewelacyjny i Gary Oldman po prostu niesamowity. Gorąco polecam!
naprawdę warto - trzeba wytężyć umysł - przed filmem obejrzyj zwiastun !!! będziesz widzieć o co chodzi