Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 763 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

Ben zaczął pojawiac sie na pudelku...
http://www.pudelek.pl/artykul/67483/anna_prus_ma_romans_z_sherlockiem/
i to jeszcze w takim temacie :|

olka_em

No muszę przyznać ,że jestem w szoku. . . Już większość tych portali plotkarskich się rozpisuje o tym. Ciekawa jestem co z tego wyniknie. . .

olka_em

Ciekawa jestem czy to prawda... na zagranicznych portalach nic o tym nie pisza... Polacy chca miec sensacje :) Ale stac go na wiecej... ona jest beznadziejna

Kinuska

spotykała sie z byłymi dody i siwiec. czy może byc gorzej? :|

olka_em

I dodatkowo epizod z narkotykami ... Lepiej nie mówić :) Mam nadzieję ,że jeśli to prawda Benedict przejrzy na oczy :)

Kinuska

Ja jestem wręcz pewna, że to po prostu plotka.

xena_4

Ona jest tępa.... Rozmawiała z Filipem Chajzerem i palnęła do niego oo Pan Zygmunt, a pozniej powiedziała coś związanego z Cannes, ze to amerykański festiwal albo cos w tym stylu :/

olka_em

nie tylko na pudelku :) tak to jest jak się nie ustatkuje zanim przyjdzie sława. Miał fajną dziewczynę a teraz co? Będą krążyć koło niego różnej maści harpie i pijawki - może się chłop w porę opamięta... Żeby tylko nie skończył jak Hugh Grant :) szkoda by go było

olka_em

Współczuję mu trochę bo ponoć chce założyć już rodzinę, a tu rzeczywiście jakieś pijawki wokół niego. Zresztą dziwne to, bo co w Wielkiej Brytanii kobiety się skończyły, że startuje aż do Polek? Dlatego w to nie wierzę za bardzo.

olka_em

a myślałam że będę tu pierwsza z tym newsem - ale się myliłam :) a co do tematu - to raczej w nią nie wierze - ona w ogóle nie ma klasy -jak on mógł na nią spojrzeć??? Mam nadzieję, że to tylko zwykła plotka....

big_mac

Na pewno to nieprawda, z jednego, bardzo ważnego powodu - Ben zawsze wybiera tylko między Brytyjczykami (jeśli mówimy o romansach). Ta reguła nie dotyczy jednak przyjaźni...
A poza tym - w plotkarskich gazetach w UK, typu "The Heat", nic nie piszą na ten temat, więc tym bardziej to tylko plotka.

olka_em

to wygląda tak jakby ona sama rozpuszczała te plotki licząc na to, ze jej nazwisko zaczną powtarzać na zagranicznych plotkarskich stronach. W końcu każda reklama jest dobra. Jakoś dziwne, ze mimo niby tylu spotkań nikt nie zrobił im fotki razem :)

littlegoldfish

No dokladnie

littlegoldfish

I to tak może być. Przypomina mi to nawet sytuacje z Alice Eve, która natarczywie wciskała wszędzie wspólne fotki z Benem, sugerując ich romans.

olka_em

wątpię...

olka_em

Nie pasują do siebie. Oczywiście chciałabym, żeby BC chodził z kimś z Polski ale nie z nią. To nie dla niego towarzystwo.

olka_em

Jakoś w to nie wierzę szczerze mówiąc. Facet nie może się w tyłek spokojnie podrapać, żeby ktoś mu przy tej okazji zdjęcia nie zrobił, kiedy był w Polsce fanki też pewnie na krok go nie odstępowały, a tu nagle niby spotyka się z jakąś Polką "na romantycznej kolacji i spacerze" i nikt nic o tym nie wie poza portalami plotkarskimi (powielającymi to samo) i "tajemniczym informatorem"? Pojechał do Cannes specjalnie dla niej i też żadnych zdjęć? Wydaje mi się, że cała plotka opiera się na jednym jedynym zdjęciu z seansu w ramach OFF Plus Camera, bo SIEDZIELI KOŁO SIEBIE, więc pewnie jest z nim w ciąży ;> Tak jak Kinuska pisała - Polacy chcą mieć sensację i tyle.

inferno_22

pomijającc fakt, że w Polsce jakoś nie sądzę żeby był tak rozpoznawany jak Depp czy Cloone, bo wbrew pozorom jak na razie miał tylko dwie naprawdę duże role, więc ok był gwiazdą tego festiwalu, ale nie sądzę żeby za nim ciągnął się sznur paparazzi, bo właśnie byłyby zdjęcia. z resztą nie wiem czy pudelkom szczurkom i innym zeberkom taki news musi sie opłacać, a to tylko wywoła "O" u zwykłych ludzi i oburzenie wśród fanek, czyli generalnie raczej nie będzie z tego wielkiej sensacji, patrząc z perspektywy jego styl bycia i kulturę osobistą, raczej nie pozwoliłby sobie na żaden wielki wyskok. spotkanie z jakąś podrzędną aktoreczką, hm... mógł spotkać się z kimkolwiek, ale skoro za nim nie latają w UK to mieliby to robić w Polszy ? jakoś mi się nie chce w to wierzyć

AiWoods

Nie chodziło mi nawet o paparazzi, z tego co czytałam (choćby na filmwebie) jego fanki jechały do Krakowa z drugiego końca Polski w zasadzie tylko po to, żeby postać pod kinem/hotelem. Mogę się mylić, bo nie mam pojęcia jak "sława funkcjonuje", ale biorąc to pod uwagę jakoś ciężko mi uwierzyć, że miałby możliwość swobodnego wyjścia gdziekolwiek nie zwracając przy tym na siebie uwagi, a gdyby rzeczywiście fanki zwietrzyły jakiś romans (do tego z Polką), to huczałby o tym już miesiąc temu. Co do Pudelków i innych tego typu portali - zgaduję, że romans polskiej aktorki z modnym ostatnio, zagranicznym aktorem wzbudza większe zainteresowanie niż siostry Kardashian skaczące na trampolinie czy nowe buty Dody, a jeśli dobrze pamiętam, to tego typu artykuły pojawiają się na takich portalach notorycznie ;)

AiWoods

akurat w UK to za nim latają :D, a poza raczej nie

Oloka96

hm... no nie wiem, jakoś na stronach poświęconych Benowi umieszczane są zdjęcia z oficjalnych imprez, spotkań, premier, czy spektakli niż to że był tu i tu z tym i z tamtą...
gdyby to był taki wielki news to lataliby za nimi jak Bachledą-Curuś i Farrellem, gdzie czatowali na nich dosłownie wszędzie, a tak ...

AiWoods

bo w ogóle całą te sytuacje polki tabloid sobie wymyślił, na żadnej zagranicznej nikt o tym nie pisze, a w Posce ktos tam na podstawie tego ze siedzieli obok siebie na projekcji całą historię stworzył

Oloka96

Ciekawe... nagle zaczęli pisać ze jest w związku, ale ukrywa to. No dziwne bo 2 tyg temu w zagranica gdzieś powiedział, ze szuka partnerki :) W Polsce mowi sie, ze kogoś ma, specjalnie by myślano ze to ta anka...

Kinuska

teraz na każdym portalu plotkarskim, jak coś będą o nim pisać przy okazji jakiejś nominacji czy czegoś tam to zamiast cumberbatch będzie " chłopak prus" żenada

inferno_22

Dobre siedzieli kolo siebie wiec jest w ciazy. pewnie tak.... :D i po co sztuczne zapładnianie. Wystarczy usiąść obok faceta :D Poza tym dziwne ze dopiero po miesiacu wyszło to na jaw. Z tego co wczesniej mowiono w Krk, to słyszłam ze na ta niby z nia kolacje poszedł z jakimis ważniakami... ale nie sadze by ona była tym wazniakiem :D A no i te zaproszenie na spektakl... za rok bo przeciez hamlet w 2015 :D Nie spieszy mu sie do jej przyjazdu :) A w twoim kurierze juz pisano o zaręczynach :D :D

inferno_22

Dziewczyna obok której siedzi Ben to fanka z którą wcześniej stałam pod kinem:) opiszę Wam co o tym myślę jak wrócę z pracy. Przy okazji miło poznać fanki Bena:) Pozdrawiam

olka_em

przez pol godziny po przeczytaniu tego "news'a" nie moglam sie postrzymac od smiechu.uwielbiam polskie tabloidy zawsze potrafia mnie rozmieszyc

olka_em

To tylko polskie plotkarskie gazetki wymyśliły. Na zagranicznych portalach nic na ten temat nie wspominają. Chyba panienka chciała zrobić szum wokół siebie, wiecie taką karierę w rodzaju Natalii Siwiec, więc rozpuściła plotkę. Te portale piszą bzdury, więc nie ma czym się przejmować. Kiedy Benedict był w Krakowie to siedział na widowni obok jakiejś brunetki. Żadnego innego zdjęcia nie mają, o ile w ogóle to była ona. Chociaż gdybym ja obok niego siedziała to też bym się tym ekscytowała :)

Taki facet spotyka tylu ludzi, co druga może rozpowiadać, że się z nim spotyka, a będą mieli jedno przypadkowe wspólne zdjęcie.

kasiaaaa

Ta dziewczyna to na milion procent fanka która stała ze mną pod kinem, rozmawiałyśmy razem, a potem jak Bena wpuścili już do kina i samochód odjechał, to tłum się przegrupował i za jakiś czas wpuścili więcej osób bo okazało się że jest jednak miejsce na sali, pomimo że bilety były nie do zdobycia.Odezwę się jutro i opiszę Wam swoje wrażenia z tego całego zamieszania w Krakowie, uważam że to tylko plotka, w dodatku bardzo niskich lotów.