Beyoncé

Beyoncé Giselle Knowles

7,3
1 907 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Beyoncé

Ja uważam, że jest najbrzydsza z Destiny's Child. Najładniejsza według mnie jest Michelle Williams. Zobaczcie jaki ta kobieta ma urok. I niestety jest przez wszystkich nidoceniona.

agyness

Michelle wygląda jak małpa!!!!!!!!!!!! i to nie jest jakiś mało mocny argument, tylko jej twarz... przepraszam, "twarz" wygląda jak u małpy.... Wybacz:P

Loolly

Do !_ : O_o' Boże... Weż dziewczyno się schowaj , bez przesady pewnie jesteś brzydsza i najeżdżaj na Michelle mówiąc: "twarz" To wcale miłe nie jest, jestem ciekaw jaki Ty masz "ryj".

Wg. mnie najładniejsza z zespołu DC jest Kelly :)

agyness

Ja tak samo zawsze lubiłam Michelkę. Dziwi mnie to, że ona zawsze była na trzecim planie. W całym zespole ludzie doceniają tylko Beyonce, zawsze ona stoi na pierwszym planie, ona śpiewa, gra w filmach, o niej piszą w gazetach a reszta to cooo?? O Kelly jeszcze coś tam od czasu do czasu słychać a o Michelle nic. Przecież ona też ma ładny głos i jest najładniejsza z nich wszystkich. Wcale nie wygląda jak małpa! Beyonce jest małpą - a bez makijażu wygląda jak jakaś stara baba z grubą dupą i sianem na głowie.

gitanaromo

wszystkie laski z zepołu są ładne, ale najładniejsza jest IMO Kelly ;)

agyness

No co ty.Najładniejsza jest Beyonce.A ta Michelle chyba najbrzydsza...

Klaudiiia

zgadzam sie z opinia ze Beyonce jest najladniejsza a michelle najbrzydsza....szkoda ze jej nie widzieliscie bez makijazu....okropnosc...

agyness

beyonce bez porównania najładniejsza. ale zauważyłem ze na tej stronie rozmawia się tlyko owyglądzie beyonce. czasami nie głos i styl bycia jest ważniejszy??

James_6

Beyonce wcale nie jest taka ładna, ma wady tak jak każdy. Jednak w mój gust najbardziej trafia uroda Kelly i kropka ;P

agyness

cytryna uwazasz tak bo chyba jestes slepy ? a tak naprawde nie ma za co doceniac Michelle Williams
1. Beyonce jest zgrabniejsza ladniejsza no i w ogole ma zaj**** cialo
2. ma zylke do interesow bo ojeb*la kolezanki na duzą kase tzn jak zalozmy za koncert miala 2 mln $ to sobie brala 1 mln a im drugi mln do podzialu :P z taka kobieta nie ma sie co martiwc o finanse =)

era

Po pierwsze nie jestem on. Po drugie nie obrażaj mnie za wyrażanieopinii, bo świadczy to tylko o Twojej kulturze.

agyness

Ja uważam że Beyonce jest z nich najładniejsza i najbardziej uzdolniona :) potrafiła się wybić a jest na pierwszym planie bo jest założycielką tego zespołu :D i ma kobiece kształty w porównaniu do Kelly i Mishel którym żebra na wieszch wychodzą :/ ale z twarzy są ładne i też ładnie śpiewają :)

___MISTRZU___

Ero, jesli uwazasz ze ten wyczyn Beyonce z pieniedzmi byl w porzadku, to gratulacje. Jak dla mnie to wlasnie tutaj wyszedl na jaw jej paskudny charakter...

flexia

flexia fajnie to napisalas "Ero" :P heheh mojego nicka wlasciwie sie nie odmienia czyli pozostaje "era" albo "Eryku" :P takie me imie
A co do Beyonce to ja zartowalem wiadomo ze robienie kogos w konia nie jest przyjemne . Ale jesli chodzi o jej urode to jest z DC najladniejsza .

Zachowania nie popieram , urode tak , inteligencje jeszcze bardziej

Zmien ktos to zdjecie !!!! bo to co ona ma na glowie to jest porazka

flexia

flexia fajnie to napisalas "Ero" :P heheh mojego nicka wlasciwie sie nie odmienia czyli pozostaje "era" albo "Eryku" :P takie me imie
A co do Beyonce to ja zartowalem wiadomo ze robienie kogos w konia nie jest przyjemne . Ale jesli chodzi o jej urode to jest z DC najladniejsza .

Zachowania nie popieram , urode tak , inteligencje jeszcze bardziej

Zmien ktos to zdjecie !!!! bo to co ona ma na glowie to jest porazka

agyness

Ale się kłócicie... :/ Dajcie spokój, co wam to da!!?? Wg mnie wszystkie laski są ładne i to prawda że Michelle zawsze była na drugim planie, ale może jej to pasowało, bo przecież gdyby nie to by się zespół rozpadł z tego powodu.

agyness

dobra cofam moje słowa sprzed 5 lat, to Beyonce jest z nich najzdolniejsza i najładniejsza

agyness

Etam prawda jest taka że najładniejsza z nich była i jest Bee potem michelle i na końcu kelly. A Bee jest najzdolniejsza na dodatek. Kelly sie stara ale brakuje jej głosu a michelle pewnie kasy na to żeby wrócić.