Bill ma tak niska srednia choc tak naparwde nitk nie potrafi uzasadnic dlaczego daje mu 1 x// w sumie tez za nim az bardzo nie przepadam, jesli juz to lubilam go za poczatkow TH, choc nie jestem ich jakas fanka xdd ale chlopak ma naprawde ladny glos, a TH przeciez ma fajne niekore piosenki, czepiacie sie, bo nie mozecie pojac, ze ktos moe meic wlansy styl, odniesli tak duzy sukcs w tak krotkim czasie, to swiadczy, e sa naparwde dobrzy, nie wiem po, co zawracac sobie dupe i tworzyc jakeis antyblgoi czy inne bzdury, nie lubicie go to se po prostu nie zawracajcie nim glowy, lejcie to i tyle, kazdy lubi co innego. Wiem wiem, zaraz zaczna sie wyzwiska, ze jestem taka czy inna..ale prosze bardzo czekam xdd malo mnie interesuje co mowicie, zwlaszcza, ze nie potraficie pdac senswynych argumentow tylko typu " Bill jest glupi, bo jest" ... x// zenujace x/
Dokładnie. Czasem nie rozumeim takich ludzi. Bo musza byc dobrzy skoro sprzedali tyle plyt i odniesli taki wielki sukces w calej Europie, a ich muzyka jest naprawde bardzo dobra.Ktoś ulyszy 2 piosenki i sie udziela nic o tym nie wiedzac i na chu**? Jak nie wiesz nic na ten temat i nie potraficie podac sensownycjh argumentow to siedzcie cicho ^^
x33
byc moze to Ty jestes czytelniczka bravo..x//ja nie kupuje gazet, w ktorych ciagle jest to samo i bez sensu..
czytelniczki bravo, prosze Ciex// Jeśli ktoś slucha th to oznacza, ze jest czytelniczka bravox// bozex// chyba Ty to czytasz...widac ^^
pokemonem to moze jestes Ty dziecko, tylko potrafisz na inncyh gadac (widzialam juz inne Twoje wypowiedzi) tacy ludzie jak Ty sa po prostu zalosni... x//
A zresztą z głupszymi(w tym wypadku Ty) się nie dyskutuje. Pozdro dla innych pokemonów i czytelniczek bravo no i oraz fanek Billa Kaulitza ^^
Ty jestes glupokiem, bo jej nie znasz a oceniasz x// Kto zrestza powiedzial, ze ona jest jego fanka^^ no i, ze czyta te glupoty z bravo i on nie jest emo :/
Moze to Ty jetses glupi, bo wypowiadasz sie na tem,atach, o ktorych nic nie wiesz x// zauwazylam, ze na tym forum jestes chyba tylko po to, zeby wyzywac innych x//
Uwazasz, ze jestem glupia, bo bronie Bill'a? To kogo ktos lubi swiadczy o nim samym? Chyba nie..z Reszta ja nie powiedzialam, ze go lubie..
Mam nadzieje że nie mówisz o mnie ;p ja Pacino dałem 10 w pełni zasłużone a Efronowi 1 także w pełni zasłużone.
boze, czy Wy nie potraficie przyjac czyjegos zdania, pogladow Co Was obchodzi czy oan mu dala 1 czy 10x/ Zajmijcie sie wkoncu sobax/
Czy Wy jestescie jacys nienromalni??!! Dalam mu 10 zaraz po obejrzeniu filmu, bo mi sie spodobal, nie uwazam ze jest lepszy od pacina, bo pacino jest swietnym aktorem, ale po prostu za nim nie przepadam, choc uwazam, ze jest bardzo dobrym aktorem, a pokemonami to moze Wy jestescie ... x// czy oceniacie ludzi tylko po tym co i kogo lubia? To ze podobal mi sie jakis film, swidczy o tym, ze jestem glupia?? No przepraszam bardzo... x// zastanowcie sie troche, byc moze macie ze soba jakis problerm.. ciagle powtarzacie to samo, co robi sie juz nudne, a TO ZE WYZYWACIE INNYCH, NIE JEST POWODEM DO DUMY.. X//
widze, ze musisz kogos powyzywac, zeby sie dowartosciowac x//
zamknac to najwyzej mozesz sie Ty..
pisze co mi sie podoba, bo po to jest forum.
no bo forum po to jest aby wyrażać swoje zdanie.więc my wyrażamy swoje Pacino nie jest dobrym aktorem tylko wyśmienitym.a pokemonem są sfitaśne dziewuszki takie jak ty.
jakim prawem mnie oceniasz nie znajac mnie nawet? Tak sie sklada ze nie jestem "słitaśna nastolatka koffana" bla bla x// nienawidze jak ktos tak pisze x// owszem jest wysmienitym, ale chyba mam prawo za nim nie przepadacx? po prostu jest mi obojetny, a Zaca wcale nie uwielbiam jakos, po prostu obejrzalam film, wiec dalam mu 10 bo mi sie podobal, teraz np. uwazam, ze zasluguje na 8. i co z tego?
owszem masz prawo do wyrazania wlasnej opinii, tyle, ze nie wyzywajjac innych.
tak podniecasz sie ta gazeta bravo, wiec pewnie sam kupujesz kazdy numer..
i czytajac Twoje wypowiedzi mozna raczej powiedziec, ze to Ty jestes zalosnym dzieckiem, bo Twoje wypowiedzi sa zalosne i ciagel sie powtarzasz..
Prezpraszam, ale czy Ty moze potrafisz wymyślic cos innego po za tekstem "pokemonie idz kup bravo" x// widze, ze Twoja inteligenca nie jest zbyt wysoka, wiedz nawet nie ma co z Toba rozmawiac i zawracac sobie głowy takim lapsem jak Ty.
Czyli to czego slucham i to co lubie okresla mnie jako osobe, to kim jestem i co robie? Jeśli wedlug Ciebie tak to ja nie wiem w ogole po co ja z Toba rozmawiam [ jeśli w Twoim przypadku mozna nazwac to romowa], nie znasz mnie nie oceniaj, bo ja takimi ludzmi sie brzydze.
tak, owszem opinie przyjmuje, kazdego. A co do Ciebie to raczej nie było wyrażenie własnego zdania, tylko wywzwanie mnie[nas] ze jestesmy pokemonami , pustakami, czytelniczkami bravo. No ale skoro tak tak uwazasz to ok. Ja nie bede zasmiecac sobie glowy takim czyms, bo to i tak nie zmieni mojego nastawienia.
Nie no ok.
Tylko wedlug mnie po takim czyms sie ludzi nie ocenia.
Bo bravo jest gownem zgadzam sie, ale jeśli sobie czytaja to czemu nie. To nie okresla ludzi, a TH to zespol jak kazdy inny czym sie rozni od innych?
Co sprawia, ze ich nienaiwdzisz[ i fanow] tylko prosze Cie nie mow mi dlatego, ze Bill wyglada tak jak wyglada xd
Tzn czytelników bravo przeraża mnie ich głupota napewno czytałaś niektóre listy do nich. A słuchaczy TH to dużo znam osobiście i większość to Emo, przygłupy i dziwacy :/.
tak , owszem czytałam , tyllko, ze nie wszyscy tacy sa. Po za tym czy ktos jest emo to znaczy, ze jest glupi i nienormalny. Chociaz te dzieci lecace na mode takie sa, to przyznaje.Jeden wielki kicz ubierze opaske w czaszki i jest truu emo, nie majace o tym kompletnie pojecia xd Tylko ja nie lubie takich stereitypow, ale skoro Ty tak uwazasz to ja tego zmieniac nie bede :) A no Bill emo nie jest tyle wiem na 100 % ^^
Tak ja tez punk rock. Ja jak ich pierwszy raz zobaczylam to spodobal mi sie icg wyglad no i pozniej zaczelam ich sluchac coraz wieksze zaglebienie w ich muzke no i tak zostalo praktycznie do dzis xd
No to moja teoria że fani TH to pokemony i głupcy została obalona przez a może raczej dzięki Tobie.; p
hehe xd Kazdy jest inny wiec i slucha czego innego dzieki temu swiat jest ciekawszy. Ja staram sie zawsze nie oceniac z pozoru xd ^^ pozdrawiam ; xx x***
aa xdd ja to techno nie lubie chyba, ze na dyskotece xdd a nienaiwdze polskiego hh xdd nie moge tego sluchac x] ale nie mam nic do sluchajacych;d
; xxx
Co do polskiego hh to się zgadzam ale szanuje amerykański i takie gwiazdy jak (św pamięci) Tupac czy Snoop Doog (czy jakoś tak) :P