Björk

Björk Guðmundsdóttir

8,2
2 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Björk

Bjork moze aktorka jest średnią, ale za to śpiewa najlepiej. Ma wyraźny pomysł na siebie!

kamienna

jesteś oryginalna! nie znam drugiej osoby, która by uważała Bjork za średnią aktorkę...

użytkownik usunięty
bemolka

cesarzowa muzyki, istota absolutnie genialna...

kamienna

Słaba aktorka ?? Absolutnie się nie zgadzam z tą opinią. Bjork jest niesamowitą aktorką... Kiedy obejrzałam z nią film TAŃCZĄC W CIEMNOŚCIACH byłam nią oczarowana, a muszę przyznać, że z początku film zaczęłam oglądać tylko ze względu na Davida Morse'a....

kamienna

Co do tej "średniej aktorki" sie nie zgadzam!!! Jej rola w "Tańcząc w ciemnościach" była bardzo przejmująca i zagrana z sercem.
Lubię jej piosenki, ale najbardziej podoba mi się cover "You Only Live Twice"

użytkownik usunięty
kamienna

Nie zgadzam sie z opinią , że Bjork jest średnia aktorką. W "Dancer in dark" zagrała świetnie! Na ekranie było widać jak wraz z bohaterką, w którą się wcieliła, przeżywa wszystkie cierpienia. Nie wyobrażam sobie Selmy granej przez kogoś innego.

Pewnie dlatego, że gdyby kto inny zagrał Selmę, to nie była by to PRAWDZIWA Selma. I powiem Wam szczerze, że od tego filmu zaczeła się moja "przygoda" z Bjork. Jest moim numerem jeden wśród wokalistów. I jeśli ktoś powie, że jest ona średnią aktorką to albo sie nie zna albo po prostu jej nie lubi! Można zarzucać jej wszystko, ale od jej aktorstwa proszę się odczepić!!