Nie pasuje na Serenę!!! Owszem, jest fajna, dobrze gra, jest nawet ładna, ale żeby SERENA!!!!!????? Zerena van der Woodsen!!!! Halo, czy ktoś tam jest? Pani Ziegesar, słyszy mnie pani???
Dokładnie ...
Serene wyobrażam sobie zupełnie inaczej !!! Widziałam Blake w ,,S W D " i tam pasowała ale na dziewczynę która nie wyobraża sobie życie bez nowych szpilek Prady to średnio pasuje :/
Radziłbym zauważyć jak już ktoś wcześniej wspomniał, że Serial powstał na "podstawie" książek i zawsze adaptacja filmowa(serialowa) różni sie od oryginału.... Np. Brat Sereny.... W ksiązce z tego co pamiętam był starszy i podobał sie Blair....
Odwołuję moją wcześniejszą wypowiedź - po oglądnięciu 2óch pełnych sezonów Gossip Girl i już piewszego odc . 3 serii z czystym sumieniem stwierdzam, że Blake idealnie pasuje na Serene. Ona ma to COŚ, co sprawia, że chcesz na nią patrzeć i chcesz być własnie NIĄ. I to w książce miała Serena. To sprawiało, że była taka idealna.
Osobiście czytałam wszystkie książki i oglądałam wszystkie odcinki Gossip Girl i stwierdzam, że Blake idealnie nadaje się do roli Sereny.
Serene w książce była piękna właśnie przez to, że nie ważne czy miała potargane włosy, nie ważne jak się ubrała to i tak wyglądała dobrze. Tu nie chodzi o to, że S. miała byc idealna.
Może i ma krzywy zgryz jak niektórzy pisali, ale co z tego skoro jak się uśmiecha to i tak wygląda uroczo?
Blake to urodzona Serena. Nieco szalona, nieco romantyczna. Cała ona. ;)
Moim zdaniem Blake pasuje idealnie do roli Sereny. Serena, w przeciwieństwie do Blair, była zawsze nieco "nieporządna". Miała odpryśnięty lakier, potargane włosy, dziurawe rajstopy.
Jakiś bardzo inteligentny osobnik zaproponował Britanny Snow. Słucham? Ona jest słodką, małą lalką, która nie ma w sobie ani odrobiny drapieżności. Np. W filmie "John Tucker musi odejść". Nie pasuje kompletnie do tej roli.
Opinii dziewczyny, której idolką jest P.Hilton, sądząc po nicku też nie mam zamiaru brać pod uwagę. Albo dziewczynki, która nie zna podstawowych zasad ortografii i/bądź pisze imię Sereny van der Woodsen z małej litery.
Moim zdaniem producenci nie chcieli zaczynac od zera, woleli wybrać jakichś choć troszkę znanych aktorów. I na tym polega ich błąd !
Serenę powinna zagrac modelka która pozuje na nią na ostatniej okładce. Nie musi przeciez umieć grac, wystarczy żeby była przpiękna, żeby kiedy wkracza na ekran robiło się cicho. Ewentualnie Mischa Barton która ponoc miała dostać tę role...
A Blair zdecydowanie ktoś w stylu megan fox (niestety, nie nawidze tej panny ale niesamowicie mi ona pasuje na blair)tylko nie tak odwalona jak zwykle.
A Jenny ta mała z 7 nieba ;) i tyle. Nate i Dan moga zostać.
Ale i tka nie moge przeboleć Rufusa, starego dobrego brudasa-ojczulka. A dali jakiegoś zbotoksowanego lalusia NIEEEE.
Za to pogratulowąc za Lily VDW ! Idealna!
Widziałem ją tylko w gg i przyjęty (a w nim słabo, no w sumie komiedia). Jest ładna, ale talentu chyba nie bo, nie gra w zbyt wielu produkcjach. Podobno miała jakieś problemy z partnerką z planu stepfather, swojego chłopaka, bo laska na niego leciała niby jakieś flirty...