Bogusław Linda

8,1
70 493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bogusław Linda

Szanuje Linde za odmowę grania w pokłosiu.
http://www.wnas.pl/artykuly/490-linda-odmowil-zagrania-w-poklosiu-nasze-drogi-mu sialy-sie-w-tym-momencie-rozejsc

ZmijRoda

ja również.

podlysyn

szacun

ZmijRoda

Godne podziwu

ZmijRoda

Uważam, że postąpił honorowo.

Inny_niz_wszyscy

Bardzo dobrze postąpił zwłaszcza że za dużo ról ostatnio nie miał więc kasy na pewno brakowało.

Jordan66

To jest artysta, a nie szmata z parciem na szkło i kasę.

ZmijRoda

Najpierw grał ubeka teraz mógł zagrać w filmie który przez skrajną prawicę uważany jest za antypolski.Widocznie nie chciał być opluwany wyzywany od żydów dlatego domówił.

Predator10

Dokładnie. Jako aktor może nawet stalina zagrać. Jako człowiek ma być po prostu uczciwy wobec siebie ;)

malinek78

A może poprostu chce bezpiecznie chodzić po ulicach bez obaw że jakiś onrowiec czy wszechpolak wbije mu nóż w serce.

Predator10

czyli według ciebie Stuhr powinien kupować już 2 x 2 m. na Powązkach?

ZmijRoda

Nie , ale zatyczki do uszu pewnie tak bo słuchać się już tego nie da ;/

ZmijRoda

Na pewno powinien wykupić jakąś polisę jeśli jeszcze nie ma.

Predator10

Dałbyś spokój z bezsensownymi insynuacjami. Nie sądzę, aby Stuhrowi groziło coś ze strony narodowców. To nie są bandyci pokroju antify, albo neo-nazioli.
Tylko nakręcasz machinę antysemityzmu!

Inny_niz_wszyscy

O ile mi wiadomo to nie Antifa wykrzykuje hasła typu : "Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę"

Predator10

Trudno, żeby zwolennicy skrajnej lewicy skandowali hasła antykomunistyczne.
Mają swój własny wachlarz przyśpiewek, ale nie o śpiewanie tu chodzi, tylko o agresje która z nich emanuje.
A odnośnie "czerwonej hołoty" to uważam, że każdy Polak powinien co najmniej żywić urazę do komunizmu i popleczników tego ustroju.

Inny_niz_wszyscy

Te "antykomunistyczne hasła" jak to nazywasz to nawoływanie do co najmniej brutalnego bicia ludzi którzy mają inne poglądy niż zwolennicy skrajnej prawicy a co za tym idzie propagowanie reżimu uznającego za jedyne i słuszne skrajnie prawicowe poglądy .

Predator10

Co masz na myśli pisząc "skrajna prawica"? Bo wydaje mi się, że dla Ciebie każdy przejaw poglądów prawicowych jest "skrajną prawicą". Używanie takich słów jak "reżim", także uważam za bezpodstawne.

Czy ty naprawdę uważasz, że hasło: "Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę", nawołuje do bicia zwolenników komunizmu, za pomocą narzędzi robotniczych i rolniczych? To hasło ma ewidentnie prześmiewczy wydźwięk i nikt nie traktuje go dosłownie (może poza Tobą). Bynajmniej nie zdarzyło mi się jeszcze zobaczyć żadnego "skrajnego prawicowca", ganiającego po mieście z wyżej wymienionymi narzędziami.

Mam wrażenie, że ideologia komunistyczna jest Ci dosyć bliska. Czy może się mylę?

Inny_niz_wszyscy

Sorry ale fakty są takie że sierp i młot są tak samo niebezpiecznym narzędziami w ręku szaleńca jak nóż czy maczeta.A to hasło generalnie nawołuje do boju przeciwko ludziom o innych poglądach niż prawicowe i może się trafić szaleniec pokroju Brunona K. który zrealizuje to hasło nie koniecznie przy pomocy sierpa i młota.

ZmijRoda

Dlaczego powtarzasz niesprawdzone bzdury? Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego prawicowo-katolicko-narodowe portale używające w co drugim zdaniu słowa "prawda" - kłamią jak psy.

Tu masz jego wypowiedź dementującą te idiotyzmy, które tu przytaczasz ---> http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103089,12944149,Linda___Patrioci__Nie_bierzcie_mnie_ za_przyklad__Nie.html

A tu mały cytat: "- To nie ja zrezygnowałem z filmu "Pokłosie", wręcz odwrotnie. I to nie z powodów politycznych - mówił w Radiu TOK FM Bogusław Linda. - Podstawowym kryterium w ocenie powinna być wartość scenariusza, a nie wartości polityczne w scenariuszu. To się zaczyna robić idiotyczne w tym kraju - dodał."

ajli

Powtarzasz się lewicowa katarynko

GhostDeath

Powtarzam się, ponieważ niestety prawiczkom trzeba każdemu oddzielnie i powoli. Może dotrze, chociaż watpliwe.