Co jak co to dla mnie to żaden twardziel :) wręcz przeciwnie wd mnie Pan Linda świetnie sobie radzi w komedii "I kto tu rządzi" ,gra idealnie i naprawdę świetnie się to ogląda .Nie wiem dlaczego ale co jak co to Pan Linda nigdy mi nie pasował w rolach twardziela i niby jest uważany za takiego przez pryzmat filmów jakie kręcił w latach 90.Więcej ról komediowych dla Pana Bogusława !!! Przecież On idealnie się w tym sprawdza !
A mógłbyś uzasadnić jakoś swoją wypowiedź ? Czy po prostu sobie od tak napisałeś bo chciałeś zaimponować koleżance ? :)
Po pierwsze mam na imię Magda, więc proszę o nie zmienianie mi płci ;p Nikomu nie chciałam zaimponować. Nie byłam pewna czy Twój poprzedni komentarz nie był jednym wielkim sarkazmem, ale postanowiłam podejść do sprawy poważnie ;p "I kto tu rządzi?!" jest zwykłym, dennym, pseudo-komediowym serialikiem. Naciągany i ogólnie mało śmieszny. Pan Linda po prostu nie jest wiarygodny w tej roli. Martwi mnie to. Musiał być strasznie zdesperowany, żeby wziąć tę robotę... Albo dobrze zapłacili.
Pozdrawiam.
Co jak co nie zmienia faktu że w tej roli radzi sobie doskonale .Ale to moje zdanie :) każdy ma inne
Jeżeli ma się by6c aktorem wszechstronnym to i w komedii trzeba zagrać ;D Co jak co ale tej komedyjki nie lubie ale głównie rzez występowanie w niej Formemki która ehm.. aktorsko tam nie pasuje . Tak to delikatnie "ją" ujęłam;:D:D: