Bogusław Linda

8,1
70 502 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bogusław Linda

Miałem okazje zagrać u jego boku i jest nie tylko wspaniałym aktorem, ale przedewszystkim jest wspaniałym człowiekiem i za to mu dziękuje.

"Siergiej"

użytkownik usunięty
dreven

Czy mozna sie dowiedzic w jakiem filmie Pan zagral?
Slyszalam takie samo zdanie rezysera M. Slesickiego o P. Boguslawowi
Widze teraz ze nie tylko on tak uwaza:)

Oczywiście, w pierwszym odcinku nowej seri "Fali Zbrodni" Boguś gra tam Pietie teroryste, który opanowując studio telewizyjne wyciąga szefa rosyjskiej mafi Siergieja z więzienia odcinek będzie we wrześniu zapraszam przed telewizor

"Siergiej"

dreven

Znów rosyjska mafia? Czyżbzy ten temat się zostaje jeszcze aktyalnym?:) Dziękuję za zaproszenie. Napewno Pan zaprasza przed polski telewizor. Niestety w Moskwie to jest prawie niemożliwe:)
czy to będzie serial komediowy?

gerus2002

Nie. Serial jest sensacyjny w każdym odcinku dzieje się coś innego ale fabuła zostaje ta sama walka z mafią

dreven

dzisiaj uż są zameszczone artykuły o tym serialu w internecie
życzę powodzenia i nowych roli!
P.S. Respect Panu- wreszcie cham z tej strony otrzymał według zasług!
Za pomyłki prepraszam-jeszcze nie wyuczyłam się dobrze polskiego:)

gerus2002

Szanowny Panie jeśli nie będzie Pan miał możliwości obejrzenia tego serialu z chęcią prześle go Panu w formie elektronicznej czyli divix
wystarczy podać adres e-mail mój adres dreven@interia.pl

użytkownik usunięty
dreven

Witam pana
powiem szczerze ze nie mialem okazji jescze obejrzec tego filmu ale lubie ten typ kina wiec mam nadzieje ze go obejrze
moglbym wiedziec kogo pan zagral w tym serialu ???
prosze o odpowiedz !!!

użytkownik usunięty

Tak dublowałem Aleksandra Domagarowa czyli postać Siergieja reżyserowi wystarczył dubler dlatego że biegamy po budynku telewizji w maskach gazowych czyli twarzy nie widać dopiero pod koniec filmu .... ale to już zapraszam przed telewizorek, moja rola to Policjant

użytkownik usunięty

witam dziekuje bardzo za odpowiedz napewno obejrze ten serial
a tak na margiunesie to panskie zdjecie ( teraz te obecne co pan ma ) ?

użytkownik usunięty

a mniajsza ze zdjeciem to nie jest wazne
pozdrawiam

Nie znasz może przyszłych filmowo-serialowych planów aktora? może z nim rozmawiałeś???

omadaha

Na dzień dzisiejszy nie mogę zdradzić takich informacji. Bardzo mi przykro

dreven

Wysłałam do pana e-mail, ale chyba nie doszedł. Też jestem zainteresowana serialem Fala Zbrodni w formacie DivX. Wszsytkimi odcinkami, ale tym z udziałem Lindy w szczególności. Pozdrawiam i czekam na odp. omadaha@o2.pl

omadaha

Na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości aby ktokolwiek otrzymał film w jakiej kolwiek formie. Ponieważ nie posiadam Divixa żadnego z odcinków. Zaoferowałem Divix Kati ponieważ nie ma możliwości obejrzenia filmu ze względu na to, że nie mieszka w Polsce. Po prostu go nagram i wyśle

użytkownik usunięty
dreven

Witam serdecznie. Od pierwszego odcinka fali zbrodni jestem zachwycony tym serialem i widze, ze nie tylko ja. A zobaczyć odcinek, w którym gra ktoś, kto chętnie udziela sie na forum int jest przebojem. Ten odcinek będzie chyba dzisiaj o 21 i juz sie go nie moge doczekać. Najwiecej uwagi zwróce na linde i na pana w masce;D jestem ciekawy jak wypadliście. Pozdrowienia dla pana i Bogusia. SaReS