Miałem okazje zagrać u jego boku i jest nie tylko wspaniałym aktorem, ale przedewszystkim jest wspaniałym człowiekiem i za to mu dziękuje.
"Siergiej"
Czy mozna sie dowiedzic w jakiem filmie Pan zagral?
Slyszalam takie samo zdanie rezysera M. Slesickiego o P. Boguslawowi
Widze teraz ze nie tylko on tak uwaza:)
Oczywiście, w pierwszym odcinku nowej seri "Fali Zbrodni" Boguś gra tam Pietie teroryste, który opanowując studio telewizyjne wyciąga szefa rosyjskiej mafi Siergieja z więzienia odcinek będzie we wrześniu zapraszam przed telewizor
"Siergiej"
Znów rosyjska mafia? Czyżbzy ten temat się zostaje jeszcze aktyalnym?:) Dziękuję za zaproszenie. Napewno Pan zaprasza przed polski telewizor. Niestety w Moskwie to jest prawie niemożliwe:)
czy to będzie serial komediowy?
Nie. Serial jest sensacyjny w każdym odcinku dzieje się coś innego ale fabuła zostaje ta sama walka z mafią
dzisiaj uż są zameszczone artykuły o tym serialu w internecie
życzę powodzenia i nowych roli!
P.S. Respect Panu- wreszcie cham z tej strony otrzymał według zasług!
Za pomyłki prepraszam-jeszcze nie wyuczyłam się dobrze polskiego:)
Szanowny Panie jeśli nie będzie Pan miał możliwości obejrzenia tego serialu z chęcią prześle go Panu w formie elektronicznej czyli divix
wystarczy podać adres e-mail mój adres dreven@interia.pl
Witam pana
powiem szczerze ze nie mialem okazji jescze obejrzec tego filmu ale lubie ten typ kina wiec mam nadzieje ze go obejrze
moglbym wiedziec kogo pan zagral w tym serialu ???
prosze o odpowiedz !!!
Tak dublowałem Aleksandra Domagarowa czyli postać Siergieja reżyserowi wystarczył dubler dlatego że biegamy po budynku telewizji w maskach gazowych czyli twarzy nie widać dopiero pod koniec filmu .... ale to już zapraszam przed telewizorek, moja rola to Policjant
witam dziekuje bardzo za odpowiedz napewno obejrze ten serial
a tak na margiunesie to panskie zdjecie ( teraz te obecne co pan ma ) ?
Wysłałam do pana e-mail, ale chyba nie doszedł. Też jestem zainteresowana serialem Fala Zbrodni w formacie DivX. Wszsytkimi odcinkami, ale tym z udziałem Lindy w szczególności. Pozdrawiam i czekam na odp. omadaha@o2.pl
Na dzień dzisiejszy nie ma takiej możliwości aby ktokolwiek otrzymał film w jakiej kolwiek formie. Ponieważ nie posiadam Divixa żadnego z odcinków. Zaoferowałem Divix Kati ponieważ nie ma możliwości obejrzenia filmu ze względu na to, że nie mieszka w Polsce. Po prostu go nagram i wyśle
Witam serdecznie. Od pierwszego odcinka fali zbrodni jestem zachwycony tym serialem i widze, ze nie tylko ja. A zobaczyć odcinek, w którym gra ktoś, kto chętnie udziela sie na forum int jest przebojem. Ten odcinek będzie chyba dzisiaj o 21 i juz sie go nie moge doczekać. Najwiecej uwagi zwróce na linde i na pana w masce;D jestem ciekawy jak wypadliście. Pozdrowienia dla pana i Bogusia. SaReS