Pharmaton geriavit reklamuje, tym pokazał,że ma dystans do siebie, a poza tym musi się z czegoś utrzymać.
A mi nie przeszkadza to w czym gra albo czy robi reklamę czy nie...takie mamy idiotyczne czasy - nie ma dobrych ról dla dobrych aktorów a Pan Linda do nich należy. Chciał zarobić to zagrał w reklamie. Ale tez uważam Pana Bogusława za aktora kompletnie nie wykorzystanego w naszym kinie. Filmy w których grał kiedyś które były odłożone na półkę przez propagandę dziś zrobiłyby z niego na zachodzie milionera. A jak dla mnie to aktor wybitny.
Mam wątpliwości czy ktoś kto ocenia Jakuba Wesołowskiego na 9/10 ma prawo krytykować takiego wybitnego aktora jakim jest bez wątpienia Bogusław Linda.
Napisałam to co napisałam bo miałam nadzieję że ktoś taki jak on nie wystąpi w reklamie. Rozumiem że ktoś inny może mieć inne zdanie ale naskakiwanie na mnie jak mogę się w ogóle odezwać z uwagi na mój gust to już chyba lekka przesada. Zacytuję: "ma prawo krytykować takiego wybitnego aktora". Skrytykowałam jego posunięcie zawodowe a nie grę aktorską.
miałaś nadzieję,że ktoś taki jak on nie wystąpi w reklamie ?
a zdajesz sobie sprawę z tego,że Linda wystąpił już wcześniej w kilku reklamach ?
a mi się podoba reklama. facet ma 60 lat i dobrze wygląda. może reklamować syropy dla 60 latków. lepiej jak on je reklamuje, niż 30 latek. to jest wiarygodne.:)
No niestety problem polega na tym, że aktorzy nie dostają co miesiąc pensji tylko z racji tego, że są aktorami, ale muszą na to zapracować. Biorąc pod uwagę to, że ostatnimi czasy w Polsce nie powstaje zbyt wiele ambitnych filmów podejrzewam, że niektórzy aktorzy wolą zagrać w reklamie, która i tak stosunkowo szybko zniknie z anteny niż być do końca życia utożsamianym z rolą w jakimś podrzędnym filmie.