Bogusław Linda

8,1
70 493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bogusław Linda

i chociaż zasłynął głównie grając twardych i złych facetów, to jednak najbardziej zapadł mi w pamięci jako twardy,ale dobry facet...jest to aktor,o którym nie można powiedzieć nic złego,przynajmniej ja nie mogę...świetnie odgrywa powierzone mu role...i jest jak wino! Im starszy tym fajniejszy

jag0da

Popieram w 100 procent.

Utalentowany i niezwykle przystojny.

ChocolateyPops_

Popieram również. Świetnie wygląda, jak na 58 lat. Mam sąsiadów po 30-stce, którzy robią z siebie fleje z "brzuchami ciążowymi", chlaniem piwska oraz zakładaniem dresików(ale jakie mają wysokie mniemanie o sobie-szkoda gadać...). Boguś to prawdziwy facet, nie to co te bubki typu Zakościelny, Bobek etc.(kto ich lubi, niech się nie obraża). 200% konkretnego, prawdziwego faceta!!!

ChocolateyPops_

A ja nie popieram. Nie lubię go. Jak trzeba dużo strzelać i rzucać mięchem, to się nadaje. W innych filmach sobie nie radzi, ale... z dwoma wyjątkami. Jego rola Jacka Soplicy w Panu Tadeuszu była po prostu genialnie zagrana. A w filmie Tato.. Może nie genialnie, ale co najmniej dobrze.I tylko dlatego dałem mu trzy gwiazdki.
Przykładowo w Quo vadis grał jak jakiś amator. Prawie jak w-11 :) Czas surferów to w ogóle porażka (jak zresztą cały film). Itp. Itd...

jag0da

Popieram w 100%.