Bogusław Linda

8,1
70 493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bogusław Linda

Nawet Buczkowski lepiej gra od ciebie. Nic dziwnego że za komuny nie istniałeś , za wysokie progi były, poznali sie po tobie. Za to w tandetnych produkcjach po 1990 to juz mogłeś grać. Aktor nijaki z ciebie, wszędzie grasz tak samo.

użytkownik usunięty
enigmatycznie

zgłaszaj sobie na Berdyczów hehe

Nie istniał w komunie, twoja nie wiedza jest żałosna i przesycona żenującą ignorancją. Od razu wiadomo że film bardziej ambitny i książki to dla ciebie zagadka

użytkownik usunięty
KaciorAlku

Co to jest "nie wiedza". Następny po tuskowym gimnazjum?

tuskowym gimnazjum? a ty po OHP?

KaciorAlku

btc5 to nie jest portal polityczny, swoją frustracje upupiaj na forach politycznych. To ze książki są dla ciebie zagadką to mnie nie interesuje. Tuskowe gimnazjum, co robota mało płatna czy jak? że musisz wyjeżdżać z jakimś tuskowym gimnazjum. Weź się za porządną robotę i nie narzekaj, że to wina rządu..trzeba było się uczyć ha ha ha

Widzę, że Towarzysz wielce znającym się na rzeczy krytykiem filmowym jest, a i fanem PRL-u chyba tożie, acz chyba niedouczonym w temacie.
Rozumiem, że Lindy można nie lubić, ale odmawiać mu tego, że jest dobrym aktorem i imputować miernotę w tej dziedzinie to już gruba przesada. W wielu filmach pokazał, że naprawdę potrafi grać i jeślii chodzi o polskie kino, to jeden z tych (niewielu niestety) aktórw, których można nazwać prawdziwymi aktorami, a nie psedo-aktorzynami i "celebrytami" za pół centa. Niedługo zabieram się za oglądanie "Paradoksu" i po prostu wiem, że na Bogusiu się nie zawiodę :)

PS: całkowicie zgadzam się z KaciorAlku ;)

Sylwiaczek666

Dokładnie tak samo myślę. Można, nie lubić Lindy, ale talentu odmówić mu nie można. Jest jednym z najbardziej utalentowanych polskich aktorów i osobiście jestem dumna, że mamy to samo obywatelstwo. Ubolewam jednak, że chyba lata świetności ma już za sobą, ale może jeszcze powróci w wielkim stylu, czego mu życze. Bo te pseudogwiazdy co są teraz na siłe lansowane to jakaś porażka, a nie aktorzy.
Linda na dodatek jest przystojny, dawniej był bardzo seksowny i ma świetny głos :P

Myślę, że masz do nadrobienia mnóstwo filmów z Bogusławem Lindą, bo nie wierzę, żebyś oglądał chociaż 2. Linda jest jednym z najlepszych i najwybitniejszych aktorów polskiego kina.

użytkownik usunięty

wow, na bank się tym linda przejął

takie wypowiedzi należy olewać sikiem prostym