Bogusław Linda

8,1
70 493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bogusław Linda

to jest taki polski Bruce Willis tylko że troche starszy

wojti_venom

raptem 3 lata :) ale fakt, że to nasz aktor kina akcji który ugrzązł w slapstickowych komedyjkach. Przydałby się jakiś sensowny film sensacyjny z jego udziałem.

ghosst

Zepsuł sobie opinię grą w serialu ,,i kto tu rządzi" .

Patrycja123

chociaż pokazał że jest wszechstronny

wojti_venom

też przyszło mi na myśl takie porównanie :-)

Blackin

dobry aktor to taki który potrafi zagrać w filmie nawet w takim gniocie jak w i kto tu rządzi :)

wojti_venom

serialu*

wojti_venom

wg mnie gra sztucznie, jakoś nie mogę się do niego przekonać

gabi123

Gabi123, Jego twórcy wykreowali na twardziela stąd to wrażenie że jest sztuczny ale mnie przekonuję.Idol w nowej postkomunistycznej rzeczywistości, silny facet czasem z zasadami.Ten wizerunek przylgnął do niego dożywotnio.Potem znacznie zepsuł sobie reputację tandetnymi serialami.Szkoda.Ma w dorobku również bardzo ambitne role.Polecam Ci zwłaszcza "Przypadek" Kieślowskiego oraz "Kobietę samotną "Agnieszki Holland gdzie bardzo wiarygodnie zagrał inwalidę.Życzę miłego oglądania

wojti_venom

Dzisiaj już nie ma takich aktorów. Ktos kto potrafi zagrać Majora ("Demony Wojny"), ojca("Tato), ciecia("Haker") a nawet męska kurę domowa("i kto tu rządzi"), po tym jak przez tyle lat był kreowany na Polskiego twardziela i Madafakira. Naprawdę jest świetnym aktorem.
Osobiście uwielbiam Bogusia pozdro