Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Ja go nie lubię, nie będę go jednak oczerniać. Powiem tylko jego fankom i fanom, że "Pan i pani Smith" jest filmem godnym pominięcia. Krytycy uznali go za dzieło o banalnej fabule, film jest nieco przereklamowany. No, chyba, że ktoś się napalił, by obejrzeć wszystkie jego filmy...

Kira_18

wiesz.. krytycy dają dobre opinie filmom takim ,jak "podaj dalej" bądź nazywają arcydziełami takie filmy jak "gladiator " więc nie sugerujmy się "ilościami nagród , opiniami krytyków " i takimi tam pierdołami ... cieszę się bardzo że nie kierujesz się sympatią i ( jak to wcześniej napisałeś/łaś ) nie oczerniasz go ... pozatym mówisz że krytycy twierdzą że ten film jest z dupy... no wybacz...ale to nie aktor jest winien złego filmu ( napewno jest winien tego że w takich srakach gra ) ... powiem to poraz setny... Aktor potrafi zaprezentować się świetnie nawet w kiepskich produkcjach ( patrz troja , joe black czy ciemna strona księżyca " )nie wiem jak Pitt zagrał w Mr & mrs smith.. narazie nie spotkałem się z filmem w którym Pitt nic do niego nie wniósł

P.S.
Średnia klasia - to tyczy się filmu mr & mrs... czy Pitta ? ( lepiej nie potwierdzaj że to drugie :] ;P )

Kira_18

Tak! Ja się zapaliłam i zamierzam obejrzeć wszystkie filmy Brada:)
Ale cieszę się, że osoba, która za nim nie przepada jednak nie powypisywała tu bzdur, tylko po prstu swoją, szczerą opinię.
Chwała Ci za to:D