Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Znów wpadłam na tę stronkę- czy zacznie ktoś oceniać tu talent Pitta?! Bo doprawdy przypomina to jakąś kartkę z pamiętnika głupiutkiej nastolatki!

użytkownik usunięty
Arrakin

No to chyba trafiłeś!!! Ja też często wpadam i tak się zastanawiam, dlaczego nikt nie docenia Brada za to, za co mu naprawdę zalezy aby go doceniano. On jest najlepszym aktorem pod Słońcem. Ogladałam go w "Wywiadzie z wampirem", "The Mexican", "Meet Joe Black", "Se7en" i oczywiście w genialnej i najlepszej "TROI". Brad Pitt ma niezaprzeczalny talent, On nadaje swoim postaciom coś, to coś to nuta od siebie, i to coś sprawia, że jest najlepszy. A Johnny Depp, Orlando Bloom i Ben Aflleck (i wiele wiele innych) nie dorastają mu do piet.

oojj..nie no, stanowczo nie... ze stylu Twej wypowiedzi wnioskuje iżeś młoda fanką jest jego. W TRoji Pitt nie wykorzystuje swych możliwosci, co widać. A Siedem? Gra dobrze i NIC PONAD TO. Filmy, w których ukazuje swój talent to role psycholi najczęściej, facetów niezależnych, itp..a Więc Kalifornia, 12 małp, Fight Club, rola w Prawdziwym romansie krótka... co do Wywioadu- świetnie wczuł się w cierpiącego z zasady wampira, w którego egzystencję Weltscherz- en po prostu był wpisany.

Co do Deppa, obok Nortona, to chyba najwybitniejszy aktor ostatnich lat. Potrafi dać sobie radę z KAŻDĄ kreacja, idealnie żonglować potrafi również, co udowodnił w Piratach, także w Oknie , więc nie jest poważnym wymienianie go jako nie dorastajacego do biednej achillesowej pięty:P ... pozdrawiam jednak i dobrze że Pitta za talent cenisz, a nie za to co kilka rozhisteryzowanych "forumo-wiczek"...:)

Arrakin

Z tym Deppem to przesada. To Pitt moze sie przy nim schować. I wcale nie mowie tego dlatego bo na Pitta nie moge patrzec, przeciwnie bardzo go lubie ale jego talent nie moze rownac sie z Deppa. To Depp jest mistrzem!!

użytkownik usunięty
Arrakin

Depp mu nie dorasta do pięt?? Ha! Dobre sobie!

fille realka...

Arrakin

Mala poprawka =d Norton to nie najlepszy aktor ostatnich lat tylko najwiekszy talent jaki kiedykolwiek istnial na naszej planecie...

użytkownik usunięty
Krasnolud

Ha, ha... Norton to tylko dobry aktor, ale nie genialny, nie rozpedzaj sie . Mysle, ze najlepsze jeszcze przed nim:) Ale jakos te role wciaz nie pasuja.

użytkownik usunięty
Arrakin

tez mysle ze ze wcale nie jest przystojny, to takie niegrzeczne dziecko. Czy to nie slodkie ?

gugu

Arrakin

heh, z Pitt'em jest tak (u chłopaków:-)): Z gruntu się go odrzuca - bo za ładny na dobrego aktora, dziewczynom się podoba, większość powie - eee, taka tam śliczna ciotunia, ale co on tam grał i w czym właściwie. Potem "Kalifornia" i "Prawdziwy romans" (znakomity, pamiętny epizodzik), następnie "Siedem" i "Dwanaście małp", "Joe Black", Podziemny krąg" - okazuje się że to aktor i to dobry, nawet nie przeszkadza, że taki ładny - bo w tych filmach spaskudzony prześlicznie. No i w międzyczasie, wg mnie mistrzostwo świata - "Snatch" - i chyba jestem jego fanem... troszkę, ...no dobra całkiem, zdecydowanie znakomity aktor. Co do "Troi" - rzeczywiście dość płaska rola (ktoś napisał, że film powinien nosić tytuł - "Pośladki Brada Pitta").

użytkownik usunięty
Arrakin

tak . jestem z toba tylko sie za nim glupie nastolatki uganiaja. Szczerze mowiac to nie widze nic w nim specjalnego