Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 562 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

dziwie sie czemu wszyscy na niego leca,, przeciez on wyglada jak dziecko,, lol moim zdaniem jest zalosny i nie lubie ogladac z nim filmow,,, no w californi potrafil zagrac.. ale mimo wszystko dla mnie jest kiepski.

użytkownik usunięty
Yggdrasill

Z przykrością stwierdzam, iż twoje miemania o tym wspaniałym aktorze jakim jest William Bradley Pitt są wyjątkowo błędne. Po pierwsze jego wygląd zależy tylko i wyłącznie od Niego tak więc nie możesz negować tej nieodwracalnej cechy. Wyglada najlepiej ze wszystkich znanych mi aktorów i nikt normalny z pewnością nie zarzucił mu takiej błahostki (w dodatku bezpodstawnej).
Brad Pitt jest najlepszym aktorem na świecie i to nie tylko ja twierdzę lecz również większośc moich znajomych i moi rodzice, a to o czymś świadczy. Jeżeli uważasz Blooma lub Deppa, że mają lepszy wygląd i są bardziej zadbani to jesteś w głębokim błędzie.
Lubię Pitta jako aktora i za to, iż potrafi się wcielić w każdego (patrz, różnorodność jego ról). Brad Pitt jest najlepszy ze wszystkich najlepszych!!! W "Troi" był super, a tak w ogóle to nie zdziwiłabym się gdyby w poprzednim wcieleniu był właśnie ACHILLESEM z pod "Troi"...

Yggdrasill

Depp jest o wiele przystojniejszy!! No Bloom nie, bo to stuprocentowy ćwok :]

użytkownik usunięty
Angel_a

Zgadzam się z toba połowicznie. Według mnie Bloom słabiutko gra, ale co do Deppa nie zgadzam się. BRAD jest o wiele przystojniejszy, Depp mu nawet do pięt nie dorasta...