dziwie sie czemu wszyscy na niego leca,, przeciez on wyglada jak dziecko,, lol moim zdaniem jest zalosny i nie lubie ogladac z nim filmow,,, no w californi potrafil zagrac.. ale mimo wszystko dla mnie jest kiepski.
Z przykrością stwierdzam, iż twoje miemania o tym wspaniałym aktorze jakim jest William Bradley Pitt są wyjątkowo błędne. Po pierwsze jego wygląd zależy tylko i wyłącznie od Niego tak więc nie możesz negować tej nieodwracalnej cechy. Wyglada najlepiej ze wszystkich znanych mi aktorów i nikt normalny z pewnością nie zarzucił mu takiej błahostki (w dodatku bezpodstawnej).
Brad Pitt jest najlepszym aktorem na świecie i to nie tylko ja twierdzę lecz również większośc moich znajomych i moi rodzice, a to o czymś świadczy. Jeżeli uważasz Blooma lub Deppa, że mają lepszy wygląd i są bardziej zadbani to jesteś w głębokim błędzie.
Lubię Pitta jako aktora i za to, iż potrafi się wcielić w każdego (patrz, różnorodność jego ról). Brad Pitt jest najlepszy ze wszystkich najlepszych!!! W "Troi" był super, a tak w ogóle to nie zdziwiłabym się gdyby w poprzednim wcieleniu był właśnie ACHILLESEM z pod "Troi"...