Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

24.09.05r. DATA ŚLUBU ANGELINY WIEDŹMY JOLIE I BOSKIEGO BRADA!!!

NIEDOCZEKANIE TWOJE WIEDŹMO ANGIE!!!!!

DATA ZOSTAŁA PODANA PRZEZ JEDENĄ Z AMERYKAŃSKICH GAZET.
PRZYSZŁA PANI PITT MA PODOBNO ZAMIAR ADOPTOWAĆ JESZCZE 5 DZIECI!!!

mooshynechKa

nie denerwuj sie!! to napewno glupie plotki !! mam nadzieje...

kaska_22

nie przesadzajcie... jakby to Wam robiło różnicę, czy jest sam czy też z Angeliną... od razu wiedźma, rany! co to jest?! :/

ale szkoda, że z Jen się rozstał... tworzyli naprawdę fajną parkę ;)

mooshynechKa

No właśnie, ja byłam raczej fanką pary Brad i Jen, a nie jakiejsik Jolie! Wredna małpa odbija mężów innym kobietom! Miała Farrela to jeszcze jej mało było! Jednak mimo wszystko wolałabym żeby Brad był nadal wolny :D...

mooshynechKa

A Farrel to akurat nie jest ( wg mnie) dobra sztuka... niezbyt dobry aktor, zbyt pewny siebie i na dodatek wcale nie jest ładny...

Wiesz co, nikt ( oprócz pewnie Brada i Jen) nie zna PRAWDZIWYCH powodów ich rozstania...

mooshynechKa

"Odbija mężów" .... buhahaha .... a co to Brad Pitt to zabawka? Rozumu nie ma? Uczuć nie ma? Idzie tam gdzie mu karzą? Robi to co karzą mu robic inni? No moim zdaniem nie .... Brad to dorosły facet i wie co robi. Nikt go do nieczego nie zmuszał. Gdyby tak bardzo kochał Aniston, gdyby był z nią szczęśliwy, gdyby była dla niego całym światem to nie zwróciłby uwagi na Angelinę. Ale skoro między nim a Jolie do czegos doszło to znaczy, że Jennifer nie była "tą jedyną", nie wyszło im, po paru latach coś wygasło. Poza tym ich kryzys zaczął się wcześniej. Angelina byćmoże dała Bradowi szczęście którego od dawna nie zaznał z Jennifer. Dlaczego ma niby być wiedźmą? Jest kobietą, która ma to co dla Pitta jest ważne. Coś ich połączyło. Nie zakuła go w kajdanki i nie kazała odejść od Aniston. To był jego wybór. Ona nie rozbiła tego związku. Ona tylko pojawiła się wtedy kiedy ktoś był potrzebny Bradowi. I mnie to bardzo cieszy. Jolie to świetna dziewczyna i bardzo mi pasuje do Pitta. Życze im (oraz Jennifer) wszystkiego najlepszego.

mooshynechKa

Wiesz w sumie co ci zależy i tak był żonaty. Co za różnica Jen czy Angie. Też nie lubie Jolie, ale szczerze mówiąc Brada też...

mooshynechKa

LOL!!!!!!!!! Hahahahahahahahaha! Gratuluję:] To jest najzabawniejszy komentarz jaki kiedykolwiek przeczytałem, a komentarze poniżej są jeszcze lepsze:]]] Co do samego faktu - co Wam tak zależy? I tak by Was nie chciał:P (jesli kogos urazilem to przepraszam)

POZDRO:)

adam_

Niesamowity komentarz jak na Ciebie Adamie. Czy to nie ty pisales, ze kazdy ma prawo do wlasnej opinii, nawet jesli bylaby ona żenująca i po prostu śmieszna?

nyaa

Tak, tylko ja ich nie wyzywam od gówniarzy. Poprostu komentarz mnie rozbawił i nic więcej. Tak samo jak Ciebie pewnie rozbawiła Obleśna Prowincjuszka.

mooshynechKa

heh no cóż akurat ze stwierdzeniem że by nas nie chciał jestem skłonna się zgodzić (chociaż nadal mam nadzieję że nie jest ze mną aż tak źle ;) ale kto wie może kiedyś jakaś polka-farciara zostanie panią pittową (fajnie to brzmi: pani pittowa heh) ale byłyby jaja
"np. Pani Kazimiera Szczuka- Pitt= Kazia Pittowa ;D

mooshynechKa

ja nie mam nic przeciwko krytyce tego bo sama czasem prawie ryczę ze śmiechu jak cosik pisem na forum i raczej nie podchodzę do tego zbyt poważnie hje hje Andźa Wiedźma Jolie i Kazia Pittowa

mooshynechKa

Może czarownica heheh :D Pitt żadzi Angline żadzi ! :D czego chcieć wiecej ! :D Dream Para :D Pozdro.

Lap

x_X ja nie lubie ani pita ani jolie...ale wolałam jak byl z Jen...matko...cio sie ze mna dzieje X___x po co ja to w ogole mowie? x_X

Your_Worship

Bo jestes chiiii O_o i masz smiesz budzki =|)

Lap

Czy to nie jest lekka przesada?? Jezu Drogi, ja myślałem, że już czegoś takiego nie ma, jak przejmowanie się za kogo jakiś aktor/ka wychodzi za mąż lub z kim się żeni. Rozbrajają mnie nastolatki, które wkurzaja się gdy widzą zdjęcie w tym prypadku Brada z Angeliną. No i co z tego że podali datę ich ślubu...skoro poznali się, zakochali się w sobie, chcą ze sobą spędzić resztę życia to czemu nie mogą się pobrać?? Zabroni im tego jakaś nastolatka z Polski, która uważa, że tylko ona zasługuje na miejsce w sercu Brada tylko dlatego, że widziała większość jego filmów i zna jego ulubiony kolor itp?? Ludzie...wyluzujcie!!

mooshynechKa

Jedź do Brada, rozkochaj go w sobie i zmień datę ślubu. Proste jak słońce.

Tender_L

ludzie są dziwni... bez obrazy ale czy wy musicie wszystko traktować tak serio? nie ma co, już lecę do brada rzucam mu się na szyję i z miejsca bierzemy ślub a andzia do domu kartofle obierać! a wcześniej jeszcze będę koczować pod ich domem z transparentem
"Nie oddam brada bo widziałam z nim film i znam jego ulubiony kolor, rozmiar buta i wiem ile ma włosów na głowie! Nastoletnia fanka z polski"
dajcie spokój... ktoś tu się czuje chyba zbyt dorosły... brad niech się hajta nawet i z pawianem co mnie to, fajny z niego facet ale jestem jeszcze na tyle normalna żeby umieć odróżnić rzeczywistość od bujania w chmurkach! ale sim rozpisalam :P

mooshynechKa

sim loki heheh to sie zdejmuje z tefonów :D Heeeyaaa :D

Lap

czy Ty dziewczyno wogole sie zastanowilas co piszesz?!. Wiec co ci zalezy z kim Brad jest ?! ja osobiscie wole Brada i Angeline. Twoj prymitywny jezyk kaleczy polska wymowe. Nie umiesz tego napisac lagodniej ze" nie jestes przekonana co do tej pary" . Twoja wypowiedz jest na poziomie malolaty wiec nie zdziwilabym sie jak bys nia byla:] a jak jestes starsza to Ci wspolczuje ze tak pusto masz w tej glowie. Przepraszam ze tak jade po tobie ale to tak samo z siebie bo nie moge przejsc kolo glupoty bezczynnie.

Lady_Angel

az mozna sie za glowe zlapac jak sie czyta takie pierdoly!ale w sumie to sie nie dziwie bo przed chwila natknelam sie na rownie kretynski temat w stylu:nie nawidze sophi bush bo wyszla za maz za chada michaela murraya" juz nie wiem czy sie smiac czy plakac na mysl ze istnieja jeszcze taki puste i plytkie dziewuchy!!!

basienka201

już mi się nie chce tłumaczyć... to jest forum można tu pisać co się chce, prawda (byle było w miarę poprawne politycznie :)
przeczytajcie sobie co napisałam troszkę wyżej zanim dopiszecie następny błyskotliwy koment i rzucicie epitetem w stylu "płytkie i puste dziewuchy". polecam podchodzić do pewnych rzeczy z przymrużeniem oka

mooshynechKa

Ja tam lubie i Angeline i Brada, co do ich ślubu to mnie tam nie obchodzi za bardzo, niech sie tam żenią :P Co do dzieci, to chyba dobrze, że adoptuje? (podobno nie może mieć swoich czy jakoś tak :P)

mooshynechKa

ciekawe, ile osob zjedzie mnie za to, co tu napisze. a wiec, wg mnie brad i angelina fajnie ze soba wygladaja i jak sie naprawde kochaja to wszystkiego im najlepszego na nowej drodze zycia. zreszta niebardzo mnie obchodzi, kto z kim i dlaczego. co do adopcji - chyba lepiej dla tych dzieci zeby mialy jako taki dom, niz zeby w sierocincu sie wychowywaly, nie?

adalheid

zgadza się! heh mimo wszystko wydaje mi się że brad i jen tworzyli fajną parę, a może to kwestia przyzwyczajenia... no nie ważne. brad widocznie jest szczęśliwy z angie więc im życzę powodzenia- dzieci będą miały przystojnego tatusia heh ;) mnie tam nic do tego, ale skomentować zawsze wolno.
jednak chciałabym zobaczyć kazię szczukę u boku brada ;D

mooshynechKa

Nawet nie wiecie jak mnie bawią wasze komenty heh że wy tak to wszystko na serio bierzecie heh. Chyba napiszę jeszcze kilka równie bzdurnych tematów, ciekawa jestem czy też byście się tak gorączkowali i pisali o "pustych i płytkich dziewuchach"... Niech sobie wypisują że nie trawią sophii bush, angie jolie itp. gdyby każdy temat miał być taki niezwykle "dojrzały" to niebyłoby się z czego ponabijać i czego krytykować, co nie?

mooshynechKa

Zagdzam sie .............................. .......................

Lap

Nawet nie skomentuję... ... ...

Pzdr;)

Zuzka

Cóż - a kogo do chuja-pana obchodzi z kim się bzyka aktualnie Brad Pitt ? Ważne z kim się nie bzyka, nieprawdaż ? Np. ze mną hehehe ... Jedno jest pewne Jennifer Aniston do Brada wzrokowo pasowała, a Angie nie. Jolie jest dla niego za ładna :P

MADLEN

No taki własnie są te posty polkarsie hehe kogo obchodiz pano Magladeno Milony ludzi ale gdyby nie obchidzło by był spokuj ,jak tu byc prawdziem fanem AJ nie da sie ciogle to tamto Qurwa mać ! Chce zeby sie ożelni to wreszcei przestan o ty plotwać ! mam nadzieje....

mooshynechKa

Jen do niego pasowała, racja...
A z Jolie wygląda jakoś tak... śmiesznie... :p

lennie

buehehehe !!!!kolejny material na kabaret:)koleja oryginalna lekturka powstała z tej "debaty"

_marla_

dla mnie nie ma roznicy czy jest z Jennifer, Angeliną czy bog wie jeszcze z kim. Ale adoptowanie jeszce 5 dzieciu to przesada. Niech sie postarają o własne dziecko.

mooshynechKa

CAŁKOWICIE SIĘ ZGADZAM!!! ŚLUB MUSI ZOSTAĆ ODWOŁANY!!!

NIEDOCZEKANIE TWOJE BRATCIE!!! DO TYBETU WRACAJ A NIE BOSKĄ ANDZIE MI ZA ŻONE BRAĆ BEDZIE!!! ECH CO SIĘ W TYM CHOLIŁÓD WYPRAWIA!!!!!! POWOŁAJMY 'NARODOWY KOMITET NA RZECZ ZNISZCZENIA ZWIĄZKU BRATA I ANDZI'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

ECH, DOBRZE, ŻE CHOCIAŻ PIĘKNA CAMERON SIĘ PRZEBUDZIŁA I ZAUWAŻYŁA, ŻE NIE MA CO PASKUDY JASIA T. W DOMU TRZYMAĆ!!!!! (PODOBNO)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
budzik_3

Podobano Pogadno ? hem może to taka sciema ? podbano z pogodno ma mieć romas z A.J. szłyszłeście podbano tak ale ja nie wime napweno kultrularna siwnka nam powiem Wiiii :)

Lap

Wyluzujcie!! co was obchodzi z kim obsciskuje sie Bradzio! nie ma to zadnego znaczenia bo i tak co wy tu piszecie nie zmieni tego z kim on jest! zastanowcie sie zanim cos napiszecie:]

mooshynechKa

Jak dla mnie to oni mogą byc razem. Nie lubie za bardzo Jenifer i to jej wina że dzieci mieć nie chciała. Angelina i Brad tworzą ładną pare.

LiN_2

Wszystkie dziewczyny co piszą że żony Brad'a Pitt'a są wiedźmami, tak naprawdę mówicie tak przez zazdrość. Jesteście zazdrosne o Brada.
Dla was każda kobieta z którą się ożenił, lub się ożeni będzie dla was wiedźmą. Jesteście cholernie zazdrosne o tego Brad'a. Mogę sie założyć że na
Jennifer Aniston, Angeline Jolie głosowały na 1 do 3.

TheChronic

Własnie - zabawne jak dla mnie troszke podejrzane, ze w Hollywood małzeństwa 'wyrastaja' jedne po drugich po czym niespodziewanie sie kończą. Małojest taki zwiazków, które przetrwały próbe lat. A w normalnym zyciu? Oczywiście rozwody sie mnozą, ale nie w takim tempie jak wśród amerykańskiej śmietanki :D Więc Brad kiedyś tam znów będzie wolny hehe. Ja dalej uwazam, że Jen do niego pasowała - bardzo lubie ja za rolę w 'Przyjaciołach' oczywiście. A Angie? Kobieta-demon nie pasuje do słodkiego jak cukierek (niebieskooki blondyn - ten typ tak ma) Pitta. Cóz miłość (?) nie wybiera - o czym zapewne nie raz w zyciu się przekonaliscie... Ja mówię o stronie wizualnej... A dla tych co rycza o temat - osoba publiczna to z zasady taka która wystawia swoje zycie zawodowe jak i w jakiejs mierze prywatne na opinie innych people. Poza tym poltkowac i obgadywac ... - taki naród ;) pozdro!!!!!

MADLEN

Hehehe i kto tu mówi o młosci litel devil :D Ave Szatnie :D .... do dobra przeszadzm jak zawsze ale ja dodam tylko tylko polacy to narud gadatliwy i plotrkasi to fakt ale.. ale... to są przecisz ludzie dosyć extryczni i mi sie to podba do tego dobrze wygdają i to 2 plus - nie sterdzam chyba jedny to włąsnie młosci hehe no nic Pozdro.

mooshynechKa

O Matko tak ci zależy z kim on sie hajtnie?? Tobie to chyba nic nie zmienia? Wszystko bedzie tak samo. I tak pewnie sie rozwiodą za 3 lata, chociaz wg mnie Pitt lepiej by wygladał z Jolie niz Aniston.

użytkownik usunięty
mooshynechKa

Ja tam wolę żeby był z Jennifer Ainston niż z tą baba jagą Ageliną Jolie!!!!!! Z Jenny tak cudownie wyglądali aż miło patrzeć na nich! Co ta Jolie sobie wyobraża w ogóle, ze co ona to kurde jest?! Królowa męzczyzn?! Niech się trzyma jednego faceta, a nie będzie rozbijać cudowne małzeństwa!

Zgadzam się z twoją opinią!! To wstrętna Małpa:/

użytkownik usunięty
mooshynechKa

Mówiąc szczerze, nie wiem, które z nich spotka większa kara - Jolie czy Pita? Angelina wygląda na 60 lat, a Brad jest zbyt kańciasty i w ogóle nieciekawy. Wybaczcie taką dobitnośc, ale moim zdaniem żadne z nich nie jest ładne.

Ja tam uwielbiam Brada Pitta jako aktora. I może trochę, bo jest ładny. Niech sobie będzie z Angeliną, ja tam mam swojego Misiaczka ;)))

mooshynechKa

Boże ... ej ty jesteś jaką że tak powiem nie tego :/ A nawet jak tak to co ? Pojedziesz do Hollywood i im przeszkodzisz ? :/:/