Przyznaje, że nienawidziłam Pitta, po tym jak zdradził Jennifer strasznie się do niego zraziłam, ale muszę przyznać, że aktorem jest rewelacyjnym.. :)
Masz racje, ja go znienawidziłam jak dowiedziałam się że zostawił Jennifer ( bo moim zdaniem jest ładniejsza od Angeliny:P)
ale jenifer nie chciala miec dzieci (przynajmniej narazie) no a Brad mial wtedy 42 lata i nie mial za duzo czasu ;) dlatego wybral Angie :P
Masz racje to co jej zrobił było wstrętne,a angelina wcale nie jest od niej lepsza. Ale ja go lubie za to ja gra.
No w sumie wygląda to z naszej strony podle. Ale prawde mówiąc to chyba zaden facet by sie nie oparł Angelinie. A już na pewno nie taki lowelas jak Brad Pitt :P
Taka prawda dziewczyny !!!! Każdy facet to świnia(i ja to mówie ;])
Nie każdy facet to świnia ale rzecz jasna, nie każdy oparłby się urokowi Jolie, chociaż jak dla mnie to ona ma ten urok taki sobie. Ja na pewno nie oparłbym się Diane Venora, bo ona według mnie jest nieskazitelnie piękna. Pozdro :P
Hmm ja szczerze nic ciekawego w Jolie nie widzę, Monica Bellucci jest piękną kobietą, ale to i tak liche usprawiedliwienie, bo jak się kogoś kocha to się można powstrzymać..
Ona ma nieproporcjonalną twarz mały nos olbrzymie usta i do tego tak wielką twarz. Ja wiem czy ona taka piękna.
"ale to i tak liche usprawiedliwienie, bo jak się kogoś kocha to się można powstrzymać.."
No podobno tak... :/
A Bellucci to akurat nie mój typ :P
Pozdrawiam.
Zastanawiam się czemu najzagorzalszymi tępicielami i krytykami Angeliny - jej urody i aktorstwa są kobiety. Czyżby zazdrość. Moim zdaniem jest ona jedną z najładniejszych i najbardziej naturalnych aktorek, jest przy tym utalentowana - nie jest może świetną aktorką ale dobrą na pewno.
Superprzystojny facet i wspaniały aktor.
Kocham jego filmy , zwłaszcza "Joe Black" , "Siedem " , "Podziemny krąg" , "Wichry namiętności ".
Co do jego związku z Angeliną , to chyba "fascynacja" jej osobowością.
Z reszty aktorek wyróżnia się swoim zachowaniem , sposobem na życie i charyzmą.
Co do piękna zewnętrznego - to każdy ma swój gust.
Jak dla mnie wyróżniają ją jej usta , które moim zdaniem dodają jej uroku.
"Reszta" Angeliny jest bardzo przeciętna.
Piękne kobiety to :Charlzie Theron , Ashley Judd , no i Monica Bellucci.
Angelina i Jennifer moim zdaniem nie należą do pięknych - są ładne.
Pozdrawiam.