Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 352 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Mam wielką prośbę: Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi fotami Brad'a jeśli tak piszcie!

honey_18

Ja posiadam, jego zdjęcia od pasa w dół. Zainteresowana jesteś???

nie_ma_mnie_2

OMG...Nieee chodziło mi o zdjecie od pasa w górę:P czyli np jego twarz,włosy itp.

honey_18

Zapewniam Cię, iż to zdjęcie które ja posiadam, jest dużo bardziej interesujące ;-)

nie_ma_mnie_2

OmG człowiecze nieiteresuje mnie jego wygląd od pasa w dół kumasz moze jest interesujące ale dla ciebie;P;P

honey_18

Ale może jednak :)

Szajba

Już jej wyslałem......laska masturbuje się przy nich((fotkach z fiutkim Brada)), co noc ;-) ;-) ;-)

nie_ma_mnie_2

OOOOOOO nieeeeeeeee `Tyy` a z resztą bez formy szacunkowej `tyyy` niedorozwinety wyperdku mamutaa! niebedziesz sobie zemną pogrywać a taki chłam ze to niby mi `wysłałes` to mozesz pisac w listach do swojej babki. I jeszcze jedno niewyzyty człowieku to moze ty sie masturbujesz przy plakatach Michalea Jackcona lub któregos z polityków albo poprstu gapiąc sie na foty Pameli Anderson...Bozee żali mi tak małostkowych ludzii!! z kad wy sie bierzecie a jezeli taki pisanie was krec ito wchodźcie na strony XXL a nie na poządne forumm...co za oblechyy

honey_18

Witay!!!

Ogólnie szkoda prądu na ciebie, też dlatego właśnie ci nie odpiszę...!!!

NARA!!!

nie_ma_mnie_2

Pssss ma to gdzies F******* ... Pfff

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nie_ma_mnie_2

Idź sie tym swoim ... spermoludku udławw barak mi słów za kogo ty sie uwazasz zwijaj asfalt cieniasie...!!! OMG mysłałam ze są tu ludzie na poziomie a jezeli masz kiedy kolwiek dawc głupie odpowedzi w postach to lepiej ich wogóle nie udzielaj!!!

honey_18

Popracuj dziecko nad stylistyką, gramatyką, ortografią, interpunkcją & wyrazistością to wtedy, być MOŻE pogadamy!!!

Bywaj!!!

nie_ma_mnie_2

Aha....i jeszcze jedno: Nie myśl, że myślisz bo myślenie o myślach, to myślenie bezmyślne!!! Kminisz, czy nie???

btw: Do myślenie "trza" mieć głowę, a nie tylko lekkie zgrubienie szyi;-)))

nie_ma_mnie_2

A ty co Filologie Polską ukonczyłeś czy co??? że sie uważasz za jakiegoś poloniste od siedmiu boleści???ehhh kończe z tobą te produkowanie sie bo to nie ma sensu dyskutować z kimś kogo IQ jest poniżej 0. Tak wiec dowidzienia aa i jescze jedno przykro mi ze Tam na Górze pożałowali ci rozumu!!!

honey_18

Prosiłem, błagałem, nakłaniałem, objaśniałem, przekonywałem, tłumaczyłem jak krowie na rowie, a tu nic, lipa, ch...(PIMP)...uj bombki strzelił; choinki nie będzię. No więc raz jeszcze powtarzam: " WEZ DZIECKO DO ŁAPY KSIĄZKĘ I DRĄŻ, SZUKAJ-SZUKAJ ROZMAITEGO AUTORAMENTU PISOWNI[I];-))) HASEŁ, A NASTĘPNIE DOPIERO ODPISUJ....ODPISUJ....I ODPISUJ!!! - Wierzę w ciebie((pisownia z małej zamierzona)) & polegam na tobie jak na Zawiszy Czarnym z herbu ((no właśnie jakiego???));-))))

Ehhh....znaFFca((przez duże F ;-] )), już oceniła i mój intelekt. To miłe z twej strony, że mi przypomniałaś moje "nieprzeciętne" IQ.;-)))))

"aa...i jeszcze jedno": Dowody "kochanie"........dowody na to, iż ktoś gdzieś tam na góro-dole mi obrabia tyłek!!!! Nie ma dowodów, nie ma zbrodni!!!
Zresztą nawet jeżeli takowe znajdziesz((w co wątpię)), to co mnie obchodzi zdanie jaki[ch]ś;-))) zazdrosnych, zawistnych frustratek, pełnych żółci, zgorzkniałych i złych?!?!?!!! - Mi to zwisa i powiewa jak kilo kitu, u sufitu!!!!!

A teraz wez zapadnij się pod ziemię; i żebym cię więcej nie widział!!!

nie_ma_mnie_2

Krótko ... Sperdalaj chłopie bo twoje wypociny wcale mnie nie ruszają!!!!!!!! psss wyje**** mam na ciebie

honey_18

O Cholera, ale ześ mi pojechała. Aż mi w pinty weszło;-))))))No...No...Nooo, jestem w szoku;-)))))))))

Nie ma co, asertywnie krytykować to ty potrafisz jak nikt inny;-)))))

Bravo...Bravissimo........................................

Weż się dziewczę może wody napij, co??? ;-)))))))))))))))))))

nie_ma_mnie_2

Już czas na ciebie!!!

Do spania dziecioku, do spania!!!

NOW!!!