Mam wielką prośbę: Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi fotami Brad'a jeśli tak piszcie!
OmG człowiecze nieiteresuje mnie jego wygląd od pasa w dół kumasz moze jest interesujące ale dla ciebie;P;P
OOOOOOO nieeeeeeeee `Tyy` a z resztą bez formy szacunkowej `tyyy` niedorozwinety wyperdku mamutaa! niebedziesz sobie zemną pogrywać a taki chłam ze to niby mi `wysłałes` to mozesz pisac w listach do swojej babki. I jeszcze jedno niewyzyty człowieku to moze ty sie masturbujesz przy plakatach Michalea Jackcona lub któregos z polityków albo poprstu gapiąc sie na foty Pameli Anderson...Bozee żali mi tak małostkowych ludzii!! z kad wy sie bierzecie a jezeli taki pisanie was krec ito wchodźcie na strony XXL a nie na poządne forumm...co za oblechyy
Idź sie tym swoim ... spermoludku udławw barak mi słów za kogo ty sie uwazasz zwijaj asfalt cieniasie...!!! OMG mysłałam ze są tu ludzie na poziomie a jezeli masz kiedy kolwiek dawc głupie odpowedzi w postach to lepiej ich wogóle nie udzielaj!!!
Popracuj dziecko nad stylistyką, gramatyką, ortografią, interpunkcją & wyrazistością to wtedy, być MOŻE pogadamy!!!
Bywaj!!!
Aha....i jeszcze jedno: Nie myśl, że myślisz bo myślenie o myślach, to myślenie bezmyślne!!! Kminisz, czy nie???
btw: Do myślenie "trza" mieć głowę, a nie tylko lekkie zgrubienie szyi;-)))
A ty co Filologie Polską ukonczyłeś czy co??? że sie uważasz za jakiegoś poloniste od siedmiu boleści???ehhh kończe z tobą te produkowanie sie bo to nie ma sensu dyskutować z kimś kogo IQ jest poniżej 0. Tak wiec dowidzienia aa i jescze jedno przykro mi ze Tam na Górze pożałowali ci rozumu!!!
Prosiłem, błagałem, nakłaniałem, objaśniałem, przekonywałem, tłumaczyłem jak krowie na rowie, a tu nic, lipa, ch...(PIMP)...uj bombki strzelił; choinki nie będzię. No więc raz jeszcze powtarzam: " WEZ DZIECKO DO ŁAPY KSIĄZKĘ I DRĄŻ, SZUKAJ-SZUKAJ ROZMAITEGO AUTORAMENTU PISOWNI[I];-))) HASEŁ, A NASTĘPNIE DOPIERO ODPISUJ....ODPISUJ....I ODPISUJ!!! - Wierzę w ciebie((pisownia z małej zamierzona)) & polegam na tobie jak na Zawiszy Czarnym z herbu ((no właśnie jakiego???));-))))
Ehhh....znaFFca((przez duże F ;-] )), już oceniła i mój intelekt. To miłe z twej strony, że mi przypomniałaś moje "nieprzeciętne" IQ.;-)))))
"aa...i jeszcze jedno": Dowody "kochanie"........dowody na to, iż ktoś gdzieś tam na góro-dole mi obrabia tyłek!!!! Nie ma dowodów, nie ma zbrodni!!!
Zresztą nawet jeżeli takowe znajdziesz((w co wątpię)), to co mnie obchodzi zdanie jaki[ch]ś;-))) zazdrosnych, zawistnych frustratek, pełnych żółci, zgorzkniałych i złych?!?!?!!! - Mi to zwisa i powiewa jak kilo kitu, u sufitu!!!!!
A teraz wez zapadnij się pod ziemię; i żebym cię więcej nie widział!!!
Krótko ... Sperdalaj chłopie bo twoje wypociny wcale mnie nie ruszają!!!!!!!! psss wyje**** mam na ciebie
O Cholera, ale ześ mi pojechała. Aż mi w pinty weszło;-))))))No...No...Nooo, jestem w szoku;-)))))))))
Nie ma co, asertywnie krytykować to ty potrafisz jak nikt inny;-)))))
Bravo...Bravissimo........................................
Weż się dziewczę może wody napij, co??? ;-)))))))))))))))))))