Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Beznadziejny, trzeciorzędny aktorzyna mający na celu obrażanie historii kina. Niedosyc, że brzydki to jeszcze drętwy jak patelnia.

gwiazdor789

Brad Pitt to świetny aktor.

gwiazdor789

A ja go lubię :) i wcale nie jest drętwy jak patelnia.

Revenanten

Ludzie zawsze go się czepiają ! Choć jest przystojny i przede wszystkim wspanialym aktorem ! Brad powiedział ,ze ludzie go traktują jak lalusia , a on chce byc traktowany poważnie bo jest powaznym aktorem . Szkoda , ze popularnosc tych starszych aktorow spada . Teraz to tylko Hilary Duff itd. PO PROSTU SHIT

Mr_T

Heh no więcej zwyciestw w konkursach na najladniejsze ciala itd... niż zdobytych nagrod za aktorstwo(co wiaze sie z niedocenieniem pitta) zrobilo swoje.
Ale prawde mówiąc ja tez mam taką chłopięcą urode i mimo ze mam 19 lat to wyglądam na 16-17. Moj ojciec miał tak samo. I teraz pomimo, że ma 47 lat to wszyscy mu dają lat 35 maksymalnie. I to niby ma być złe? Ci co sie z niego smiali ze laluś juz dawno na rencie są a ten ojciec sie cieszy "młodzieńczym" wyglądem. Ja sie ciesz z tego... ze tak mam.

Mr_T

on NIE jest przystojny!! jest obrzydliwy

gwiazdor789

Ja też go lubię. Stworzył fajne role w wielu ciekawych filmach...

gwiazdor789

czemu się go wszyscy czepiają? zrobili z niego takiego lalusia, a to naprawdę dobry aktor!

gwiazdor789

No a historii troche twozyl, grajac juz w wielu niezapomnianych fil;mach, kreujac na prawde swietne role...

gwiazdor789

No i kolejna osoba, która napisała komentarz pod wpływem przypływu emocji spowodowanym przez 'artykuł' w pudelku...

DzAnita

A co takiego w pudelku pisza? Najwyrazniej sie czytalo, skoro sie wie...

Rlyeh

Każdy wie co - bzdury.

gwiazdor789

Brad Pitt jest niedoceniany. Brzydki to może nie jest (nie mój typ...), ale facet ma talent i stworzył niezłe role. On JEST dobrym aktorem. Może nawet bardzo.

Eruaniel

"Fight Club" i "12 Małp". I niech ktoś po obejrzeniu tych filmów śmie stwierdzić, że jest beznadziejny, to go obśmieje. Pitt jest bardzo dobrym aktorem, ale ma dużo fanek które widzą tylko jego klatę. I dlatego niektórzy uważają, że jest słaby.

użytkownik usunięty
Witeczek

A czemu od razu "beznadziejny" i "mający na celu obrażanie historii kina"?? Skąd takie wnioski? Bo ja uważam że to świetny i utalentowany aktor. Jest lepszy na pewno od takich sezonowych laleczek (niby super aktorek) albo lalusiów ,którzy w tym okresie są super a za pół roku nikt o nich nie pamięta...Brad Pitt jest dobrym przykładem na aktora "wiecznego" x)

użytkownik usunięty

Pragnę zauważyć jeszcze jedno, niby nie lubisz Brada Pitta ,a jednak jako jedyny ulubiony film masz właśnie "Mr. & Mrs. Smith" w którym aktor ten gra główną rolę u boku małżonki :P

gwiazdor789

tez uwazam ze jest beznadziejnym aktorem, uzupelna urada ktorej nie mozna mu zarzucic

mariusz_milczarek

Taki piękniś z niego... :)

gwiazdor789

Zwykła bezczelna prowokacja!!!
Brad Pitt może i jest lalusiem (nie jego wina), ale każdy szanujący się i obiektywny kinoman wie, że jest on także świenym aktorem...

użytkownik usunięty
Reduta_Ordona

No właśnie!!! Zgadzam się z film-webowiczem nade mną!

Reduta_Ordona

zaraz wedlug ciebie jest dobrym aktorem?
dobry aktorem mozna nazwac Damon Wayans malo znany ale jest znacznie lepszy od brada ktory w roli aktora jest beznadziejny.Przez brada pitt trzeba bylo powtarzac 9 razy na planie ms and miss smith

gwiazdor789

Może niektóre jego filmy nie są hitami , ale generalnie to świetny aktor i jeden z najlepszych ( o ile nie najlepszy ) w swoim pokoleniu.
Do tego bardzo przystojny !
Gwiazdor 789... - Z O N K !!!

marzanna29

Pitt jest dobrym aktorem, ba! coraz lepszym. Lekko się postarzał, nie jest tak świeży i gładki jak kiedyś... Zdecydowanie nadało mu to charakteru.

gwiazdor789

Brad Pitt jest dobrym aktorem,ludzie go lubią i szanują i wcale nie jest brzydki

gwiazdor789

dla mnie to swietny aktor, udowodnil to grajac z clooneyem w oceansach, swietna ich gra i te usmieszki dowcipy, cudo.
jest przystojny dobrze gra, ludzie pamietaja jego twarz, w sumie jak teraz zapomniec jak go wszedzie pelno... uwazam ze jego piekna buzka przyczynila sie do tego ze jest doskonalym aktorem

gwiazdor789

Więcej takich 'trzeciorzędnych', 'beznadziejnych' i 'brzydkich' aktorów! ;-)

Eruanriel

No cóż, brak mi słów. To twoje zdanie, ja uważam że to jest bardzo bobry aktor.

gwiazdor789

Jest świetnym aktorem!!! Grał różne role: Joe Black, Jeffrey Goines, Jessy James, Achilles, Tyler Durden i wiele innych; każda inna i równie interesująca.

użytkownik usunięty
Wescik

Najwyraźniej to prowokacja :P
Jeżeli zakłada się takie tematy to chociaż raz na jakiś czas zagląda się i patrzy czy są komentarze, jeśli są to się odpisuje itp.
PROWOKATORKA jedna się znalazła ;|

użytkownik usunięty

Hej, założycielu tematu ;)
Nie będę się z Tobą kłócić, ponieważ za dużo czasu i nerwów poświęciłam, żeby tłumaczyć podobnym do Ciebie gdzie tkwi Wasz błąd. Nie obchodzi mnie też czy to prowokacja czy nie ponieważ nie raz na filmwebie spotkałam ludzi, którzy pisali takie bzdety całkiem na serio.

Na nie docenianie Brada Pitta jako aktora jest tylko jedno lekarstwo, obejrzenie jego roli w "12 małpach" CUDO, lepszy niż Edward Norton w Fight Clubie, a to jest już coś.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
gwiazdor789

Jest brzydki. -zakrotki-zakrotki-zakrotki-zakrotki-