Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Świetny aktor, przystojny facet. Czego można chcieć więcej??? Tworzy wspaniałe kreacje, przyciąga do kin miliony widzów. Potrafi zagrać twardziela, psychopatę, kochanka. To żadko spotykane. Mam nadzieję, że to nie jest poza i, że on naprawde jest taaaaki slodki=)

Julia_1986

Hahaha bożyszcz nie dla mnie - nie wiem może dla jakiś słodziutkich nastolatek które wzdychają jakiż on piękny błeheheh. Nie lubie go dla mnie jest przereklamowany. Oglądałm pare filmów z nim ale nie podoba mi się jego gra.

użytkownik usunięty
Julia_1986

on jest świetny, i mam wrażenie, że wielu ludzi opo postu mu zazdrości

Zgadzam się z tym, że wiele osób poprostu mu zazdrości. Uważam, że jest bardzo dobrym aktorem no a jeszcze ten mały szczegół czyli jego wygląd-poprostu rewelka.

Silwia

zgadzam sie ze jest sliczny i swietnie gra... Ja tez mu zazdroszcze ale nie pisze ze jest bogatym i slicznym debilem

Julia_1986

jak dla mnie to on jest przereklamowany! Jako aktor, hmm... nie mam nic do niego, czasem gra fajnie...czasem nie:) ale nie będe się na ten temat rozpisywać:)a co do jego wyglądu...to już mówiłam, przereklamowany, on wcale nie podoba się wszystkim kobietom, mi i wielu innym się nie podoba, dla mnie ideałem jest Depp(tylko bez teksów, że jestem koleją z nastolatek która pragnie sobie ułożyć życie z Deppem, jak dla mnie Johnny jest poprostu cudoooownym aktorem i przystojnym mężczyzną:))
Pozdrowienia:)

F_L

tak pitt jest dobry ale nie tak dobry jak Johnny Depp

pozdrówka :)

NaShI

Johnny Depp ma to coś czego Brad Pitt nie ma. :)

malus

yhmy..tak , taka małą szparkę-szczelinke miedzy jedynkami:)

użytkownik usunięty
Julia_1986

Lubię Jonny'ego ale uważam, że Brad jest po prostu lepszy

a ja nawet lubię Brada ale uważam, że Johnny jest po prostu lepszy, każdy ma inny gust...a o gustach sie nie dyskutuje, jak dla mnie Depp jest dużo lepszym aktorem i przystojniejszym mężczyzną...hehe

o jaką szparę między jedynkami chodzi? hmm?
pozdrowienia