muszę przyznać, że fioła na pukcie bradzika dostałam odkąd obejrzałam troję, tak to zmieniałam ulubionych aktorów co tydzień, ale teraz... już od pół roku się trzymam :) On jest rewelacyjny!!!!!!!!! Bosko przystojny, twarz ma jak anioł, umie się wcielić w KAŻDĄ postać, według mnie jego najlepsze filmy to: "se7en", "zdrada""joe black" no i troja oczywiście :D A wam które filmy w których ON grał najbardziej wam się podobały???????
Pozdro dla wszystkich :)
Mi ON podobal sie we wszystkich filmach. Jest niesamowicie przystojny a jeszcze bardziej utalentowany. Pozdro dla Fanów
Najbardziej podoba mi sie - oprocz Troji - w Wichry Namietnosci. Za ta role dostal zlotego globa.
także podzielam zdanie ze jest boski!!!!!!!!!!!!emanuje seksem!!nie moge oglądać z nim filmów bo wymiękam.w'joe black'grał takiego skromnego i przestraszonego chłopczyka..grrr sama słodycz!jest doskonałym aktorem,te jego minki.w'seven'podobał mi sie bardzo a 'troja'z nim w roli głównej..mit odszedł na daleki plan.poprostu boski facet !!nie dziwie się,że zagrał achillesa!