Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

muszę przyznać, że fioła na pukcie bradzika dostałam odkąd obejrzałam troję, tak to zmieniałam ulubionych aktorów co tydzień, ale teraz... już od pół roku się trzymam :) On jest rewelacyjny!!!!!!!!! Bosko przystojny, twarz ma jak anioł, umie się wcielić w KAŻDĄ postać, według mnie jego najlepsze filmy to: "se7en", "zdrada""joe black" no i troja oczywiście :D A wam które filmy w których ON grał najbardziej wam się podobały???????
Pozdro dla wszystkich :)

użytkownik usunięty
Jolinar_s_Memories

Mi ON podobal sie we wszystkich filmach. Jest niesamowicie przystojny a jeszcze bardziej utalentowany. Pozdro dla Fanów

użytkownik usunięty
Jolinar_s_Memories

Najbardziej podoba mi sie - oprocz Troji - w Wichry Namietnosci. Za ta role dostal zlotego globa.

użytkownik usunięty
Jolinar_s_Memories

także podzielam zdanie ze jest boski!!!!!!!!!!!!emanuje seksem!!nie moge oglądać z nim filmów bo wymiękam.w'joe black'grał takiego skromnego i przestraszonego chłopczyka..grrr sama słodycz!jest doskonałym aktorem,te jego minki.w'seven'podobał mi sie bardzo a 'troja'z nim w roli głównej..mit odszedł na daleki plan.poprostu boski facet !!nie dziwie się,że zagrał achillesa!