Ślub zaplanowano w jednym z włoskich miast-tak przynajmniej twierdzą brytyjskie media.Podobno para od pewnego czasu kontaktuje się z właścicielem włoskich hoteli,chcąc zorganizować skromne przyjęcie weselne.Jolie i Pitt najbardziej zainteresowali się hotelem Villa D'Este, położonym w okolicach jeziora Como.
A po drugie to odpisz mi w innym temacie durniu. Czyzbym cie przekonal? Mam nadzieje, ze nie masz tego zdania co ja bo byloby mi wstyd.
a co mam ci odpisać dziewczynko ? to że mam racje ? uważasz że znoszona koszulka jest modna i czerwone glase też? gdybyś zobaczył tak ubranego typa to byś go wyśmiał tak jak każdy w pobliżu , więc nie pierdol że to jest moda kretynie . Pozatym byłeś kiedyś na siłowni ? widać , że nie skoro uważasz że Pitt ( w fc ) i Lee nie mieli podobnej budowy ciała , a wiesz jak się mówi ? Nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz pojęcia
Jestes całkowicie pojebany. Widziales kiedys pokaz mody? Widziales kiedys, zeby ktos sie tak ubieral? NIE!! Widziales kiedys murzynski teledysk?? Widziales, zeby ktos sie tak ubieral?? NIE!! Bo to kurwa smieszne!! Malo kto ubiera sie modnie ( mam na mysli mode ekstrawagancka). A co do silowni to bez tego mam 121 cm w klacie, wiec jak widzisz nie mam kompleksow na tym punkcie:). Ty pewnie jestes jednym z tych smarkow, ktorzy waza 55 kg, chodza na silownie juz tydzien, i zakladaja 5 bluz naraz, bo chca wygladac GROZNIE:D:D:D:D:D:D:D:D
Poza tym silownia nie jest wyznacznikiem tego kto, jak sie zna na budowie ciala. Pajacu. Silownia tak naprawde nie jest wyznacznikiem niczego. To jedynie zbiorowiski kretynow. W zaleznosci od silowni (czym drozej tym wyzszy poziom, bo sie przesiewaja tacy jak ty). Ty pewnie chodzisz na strych do kolegi.
A Bruce Lee Byl duzo szczuplejszy ( mase tez mial duzo mniejsza) ciągodrucie.