Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Z calym szacunkiem dla wzsystkich fanow tego owego aktora, ale je go naprawde nie cierpie!!!! Sama nie wiem dlaczego! Jako aktor, moze i jest i dobry, ale jak dla mnie to on jest niezle przereklamowany! Wszyscy za nim szaleja, mowia jaki to on jest nieziemski! Mnie tam on wogole nie przekonuje. Pod zadnym wzgledem. Ani jego uroda, ani gra aktorska. Tak szczerze to nie wiem co ludzie w nim widza! Zastanowmy sie- czy on naprawde jest taki przystojny? Owszem nie jest brzydki, ale najpiekniejszym kolesiem to on tez nie jest! Tylko jedno mi sie w nim podoba. To, ze jest sklonny do pomocy dle biednych i nie wydaje kasy na swoje zachcianki ale daje pieniadze dla potrzebujacych. Za to, go podziewiam! Ale tylko za to... Wiem,ze w tej chwili narazilam sie jego fanom, ale ja nic na to nie poradze... i dalej gonie lubie! Sorry!!!!

mela1993_5

Hmm a jakie filmy widziałaś??

mela1993_5

joe Black, Mr. and Mrs. Smith, Ocean's Eleven, Ocean's Twelwe, mexican, i Troja- choc ta jako jedyna nie jest taka zla... O gustach sie nie rozmawia, wiem,ale moj gust nie jest zwolennikiem Pitta... :-)

mela1993_5

Widziałaś jedne z mniej interesujących jego filmów.
Polecam Podziemny krąg, 12 małp, se7en ta trójka na początek. Ale z drugiej strony masz 15 lat(z nicka wywnioskowałem) :P Możesz nie dokońca lubić takie filmy jakie Ci podałem :)

mela1993_5

Postaram sie kiedys obejrzec te filmy. Kto wie, moze kiedys Brad Pitt bedzie moim ulubionym aktorem? :) Wszystko mozliwe... :-)))

mela1993_5

Ja bym jeszcze mógł Tobie polecić Kalifornię,Przekręt i Wichry namiętności-3 świetne filmy i 3 świetne kreacje Pitta.pozdro:)

mela1993_5

Ok, dzieki Wam! Ciekawe propozycje... Pozdro :)

mela1993_5

dla mnie to on jest profesjonalny i nie rozumiem wogule twojej bezsensownej wypowiedzi. O BEJRZYJ SOBIE SE7EN TO ZROZUMIESZ.

mela1993_5

sluchaj, ja tu nikogo nie obrazam i moja opinia jets po prostu opinia a nie jakas bezsensowna wypowiedzia jak to ujales. Dla Ciebie jest profesjonalista? Dobrze, ok. Moze to i dobry aktor, ja napisalam tylko tyle ze nie przepadam za nim. I kropka, tyle. Nierozumiem o co ci chodzi.

mela1993_5

poniewaz starasz sie oceniac czlowieka po kilku filmach, w ktorych jednak ostatnich potow z siebie nie wydobyl.

Obejrzyl sobie jego najwieksze filmy, ktore poprzednicy wymienili.

Ja od siebie dodam Babel.

mela1993_5

Dodałbym jeszcze Rzekę Życia i Uśpionych (dziś w TV). Może po obejrzeniu tych filmów zmienisz swoje zdanie na temat Pitta. Nie jestem jego fanem, ale uważam do za naprawdę świetnego aktora. Kiedyś uważałem podobnie, ale po obejrzeniu zwłaszcza filmu Babel zmieniłem zdanie. Zagrał tam kapitalnie.

mela1993_5

szczerze mowiac Babel bardzo mnie interesowal. zobaczymy. moze ja tez zmienie zdanie! :) Pozdrawiam!