Jak myślicie, która bardziej do niego pasowała Angelina czy Jennifer??? Bo według mnie Jenn była lepsza i mam nadzieje, że będą jeszcze kiedyś razem.
Ja oczywiście też tak uważam :) Jennifer jest 1000 razy lepsza!!!Przeczytaj sobie mój wcześniejszy temat, albo wejdź na mojego bloga :P
Pozdrawiam =]
Jasne że Jennifer.
A ja mam nadziję ze juz nigdy z Bradem nie będzie,teraz niech sobie skacze wokół Angeliny.
Brad na Jenn nie zasługuje i kropka.
żadna do niego nie pasuje, bo nie dorównują kolowi w niczym...Obie są brzydkie, a aktorki z nich beznadziejne...
Gościu jest naprawdę dobry i przystojny, i stać go na super-laskę w stylu Padmy Lakshmi albo Monici Bellucci...noo ale tak się ludzie debilnie dobierają.
Albo chłopina ma taki poj..any gust i podobają mu się szmaty, nara!
Tak naprawdę według mnie to żadna z nich.
Jen ociągała się z założeniem rodziny, Angelina z kolei jest "lekko nawiedzona".
Ale jeżeli miałabym wybierać , to napewno Jennifer.
Pewnie Angelina zaintrygowała Pitt'a swoim kontrowersyjnym charakterem.
Bo co do urody to dziwię mu się. Może uwielbia całować ją w te wielkie usta , które są u niej magnesem na facetów?
Więcej godnego uwagi w jej urodzie nie dostrzegłam.
Gorzej - ma krótką szyję i kwadratowy owal twarzy , co wizualnie sprawia wrażenie jakby do połowy była sfilcowana.
Jennifer...no cóż ...figurka - super, buzia - może być,charakter - przyjazny(ciepło uczuć), ale...chyba brak "tych ogników" w oczach.
A może Pitt jest ślepy i nie dostrzegł ich?:
A gdyby go tak zestawić z Ashley Judd?
Ja nic ciekawego o Jennifer nie widze. Płaska jak deska paskudny nos, pełno zmarszczek mimicznych. Generalnie uroda czarownicy. Także ja z dwojga złego (pod względem urody) wybrałbym Angeline. Jennifer mimo że no piekna nie jest ma chyba obsesje na punkcie swojej urody. Nigdy nie widziałem zdjęcia na którym Jennifer byłaby nie umalowana i nie odpicowana jak stróż w Boże Ciało.
Co do Angeliny jako aktorki właściwie nic nie mam, ale co do niej, jako do kobiety to tak. A konkretniej do jej urody.
jej usta są poprostu obrzydliwe. Są wypukłe, pomarszczone, wielkie, odstające i ohydne. Porpostu fujj.
To ejst moje zdanie, jeżeli kogoś uraziłam to wybaczcie.
jennifer sto razy bardziej do niego pasowała. Ale to tylko takie wizualne wrażenie.