Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 562 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

z wieloma rolami sobie nie poradził

piter_jo

... np.?

Gentleman_19

i słuch po krytyku zaginał:)

mateuszjoe

Nie znam takiej roli z która sobie nie poradził , a obejrzałam wszystkie jego filmy.

marzanna29

oj kolego,to chyba pomyliles osoby,bo ten czlowiek miazdzy swoim talentem

soko44

miażdży swoim talentem hahah, spadłem z krzesła, miażdżyć to mógł klaus kinski, a nie pitt, który jest aktorem jedynie poprawnym i do tej pory nie dostał żadnej tzw roli "życia"

Gentleman_19

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, Troja kompletnie chłopak sobie nie poradził nie wspominam o cienkich filmach takich jak: Ocean's Eleven: Ryzykowna gra, Mexican, Babel.

piter_jo

Nikt mi nie wmówi, że w Troi sobie nie poradził. :) "Gniew, bogini, opiewaj Achilla..." Tak bardzo wpasował się w moją wizję Achillesa, że już nawet nie potrafię sobie wyobrazić nikogo innego w tej roli. :D

To chyba wszystko zależy od gustu - mnie np. nie podobał się w "Tajne przez poufne", ale nie dlatego, że zagrał źle, tylko po prostu postać mi nie odpowiadała, jak i cały film.

Jak do tej pory - najlepszy jego występ to cygan Mickey w filmie "Snatch". Rewelacja!
Pozdrawiam

ania_ce

Fantastyczna rola w Bękartach, ale to co pokazał w Przekręcie zniszczyło mnie. Scena z boksem haha do dziś ją wspominałem z rogalem na twarzy.