Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Kiedys go bardzo lubilam,a teraz juz patrzec na niego nie moge,bo kojarzy mi sie tylko jako symbol sexu swirnietych nastolatek i jeszcze do tego slyszalam kiedys jak britnej spirs powiedziala jak go uwielba i chcialaby z nim spedzicz czas(zygi)

Rashida

Taaak, najlepiej zwal wszystko na fanki, Jeżeli ci go obrzydziły, to po co wchodzisz na forum??? Pochwalić się swoim geniuszem?:PTo takie płytkie i bezsensowne.
Każdy ma prawo do własnych poglądów, ale twoje są po prostu śmieszne.
Usprawiedliwiasz się jak dziecko.
Aha, przepraszam, że ci go obrzydziłam, będe robić to dalej, mam nadzieję, że z powodzeniem
:P:P:P

Rashida

wiesz co ja kiedys tez lubiłam brada tzn nie to ze mi sie podobał czy co tylko jego gre :P ale teraz jak wszystkie moje kolezanki ekscytuja sie nim to poprostu zle mi sie robi jak na to wszystko patrze. moze on i jest ładny i sexowny ale sorry bez przesady jest wielu przystojnych facetów. I szczerze mówiąc wole Roberta De niro to jest prawdziwy facet :P heh :) pzdr ;**

Bella_Mafia

Ja tesh względnie go lubię, w pewnym stopniu może i przez kolezanki, ale...nie zwalam wszystkiego na fanki, bo to bez sensu. Niech go sobie uwielbiają, co mi to przeszkadza? Osobiście wolę Deppa, ale nie szaleje na jego punktcie. Szanuje go po prostu.
Jest wielu przystojnych facetów, ale zdaje mi się, że jest pewny wiek, w którym chyba każda nastolatka jest zakochana w niedostepnym idolu. Czasem fajnie pomarzyć o księciu z bajki:)
Na szczęście wyszłam już z tego wieku.
Ale rozumiem wszystkie fanki:D

Bella_Mafia

Ja tesh względnie go lubię, w pewnym stopniu może i przez kolezanki, ale...nie zwalam wszystkiego na fanki, bo to bez sensu. Niech go sobie uwielbiają, co mi to przeszkadza? Osobiście wolę Deppa, ale nie szaleje na jego punktcie. Szanuje go po prostu.
Jest wielu przystojnych facetów, ale zdaje mi się, że jest pewny wiek, w którym chyba każda nastolatka jest zakochana w niedostepnym idolu. Czasem fajnie pomarzyć o księciu z bajki:)
Na szczęście wyszłam już z tego wieku.
Ale rozumiem wszystkie fanki:D

Mery_4

Ja tam nigdy nie przepadałam za super przystojnymi aktorami ! bo po co w filmie patrzeć na urode ?! TRzeba patrzec na gre a nie na to czy ma fajny tyłek albo fryzure :P

Bella_Mafia

Now iesz, oczywiście, że gra jest najważniejsza, ale miło jest np. popatrzeć na takiego Pitta albo Deppa, niz na Blooma...:)Bo niedośc , że sa świetnymi aktorami, to jeszcze bardzo przystojnymi:D
Nie mam nic przeciwko;)

Mery_4

Całkowicie zgadzam sie z poprzednia wypowiedzią! :)

Mery_4

Wiesz ?
Zgadzam sie ! Miło ;)
Tylko litości ! Pitt albo Depp, a tym bardziej Bloom jakoś zabardzo mnie nie zachwycają ;) A te wszystkie fanki ? Zabardzo sie ekscytują ! ;)

Rashida

A co Ciebie obchodzą te niby świrnięte nastolatki(bo to niby tylko nastolatki mogą być świrnięte). Ja lubię wielu aktorów i guzik mnie obchodzi za co lubią ich inne osoby. Co mi do tego? Jak ktoś Ci może obrzydzić aktora to Ci szczerze współczuję. Co Ty piszesz za bzdury? Chyba liczy się to jak facet gra, a nie to, czy go jakieś świrnięte nastolatki lubią.

Veda12

WŁAŚNIE!!!!! Masz całkowitą rację. Pozdrawiam.
Zapraszam na mojego bloga

Rashida

wiesz co ci powiem?juz mnie zaczynasz wkurzać.piszesz w kółko to samo.ze nieby ci go fanki obrzydziły,tzn że tak naprawde nie byłaś jego fanka:Pmi tam rozhisteryzowane(pewnie ty tez kiedyś nia byłaś tylko teraz nie chcesz sie przyznać) nie przeszkadzaja.lubie poznawac wszystkich fanów johnnego(ale za to prawdziwych,a nie takich którym mozna idola obrzydzić).a poza tym nie pisze sie"dzony dip" tylko "johnny depp" i radziłabym ci sie bnie mylic bo cie kiedys te rozhisteryzowane fanki dopadna w ciemnej ulicy
sorry że tak ostro,ale mnie wkurzyłas
pozdro:)

Rashida

Jak można być uległą osobą, to ja nie wiem. A gdybyś żyła kilkadziesiąt lat wcześniej to fanki obrzydziłyby Tobie Redforda, Travoltę, Newmana czy Connery'ego?

Rashida

ciekwe nazwisko jakiego aktora czyta się dip??? ja słyszałam tylko o Johnnym Deppie (czytaj Dep), ale może to jakiś nowy aktor (hehe)......

Tami

Nie nazwisko, tylko imię: Deep Roy- karzełek, który gra role Oompa Loompów w filmie "Charlie i fabryka czekolady". Mam nadzieję, że to oduczy przekręcania nazwiska Deppa

Tender_L

specjalnie napisalam dzoni dip,a wy sie zaraz plujecie jak bym nie wiedziala jak sie pisze jego imie i nazwisko,zalosne

Rashida

Sorry, trochę wtedy zjechałam z tematu. Od razu wiedziałam, o co Ci chodzi z tym "dipem" :)

Rashida

może i wiesz jak się pisze, ale nie wiesz jak się czyta.... i to że cię poprawiamy wcale nie jest żałosne!!!

Rashida

Pitt jest przystojny, wiec nic dziwnego ze piszcza za nim maloletnie fanki, ale co najwazniejsze ma rowniez talent i umiejetnosci aktorskie w przeciwienstwie do wielu innych aktorow takich jak Ben Affleck czy Hayden Christensen, ktorzy poza uroda nie maja jako aktorzy nic do zaoferowania. Oczywiscie rozhisteryzowane 13latki i tak ich kochaja i uwazaja za wspanialych aktorow, tylko dlatego ze sa przystojni.

Rashida

Zostawcie Deep'a w spokoju. Koleś jest zajebisty (nie jestem gejem). Pitt podobał mi się tylko w Podziemnym Kręgu.
I popieram poprzednią wypowiedź o Afflakach i innych pedałach (Sandler, Aston Kutcher itd.).

Stoiczkow

Ja tam Pitta w miare lubie.Podobał mi się w "Podziemnym kręgu" i "Siedem".W tych filmach pokazał charyzme.

Rashida

A czy to nie Ty napisałaś, że chciałabyś, żeby Cię przeleciał i takie inne bzdury opowiadające jaki on jest przystojny i sexy?:|

adam_

to nie ja pisałam , odeszłam od komputera i moja kumpela sie wpisała :(

Rashida

Ło ale lipa! Współczuję. W takim razie teraz nie mam do Ciebie nic:) POZDRO! 3m się:]

Rashida

Ktoś kiedyś bardzo mądrą rzecz tu napisał "Jeżeli ktos Ci obrzydził aktora to znaczy, że nigdy go nie lubiłaś"