Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Jak w ogóle można porównywać Blooma i Pitta? Pitt nie jest może najlepszym aktorem i niespecjalnie umie dobierać dobre filmy, ale za część ról (m. in. "Fight club" [za ten film wielkie brawa - zajebista, najlepsza w karierze rola] czy "Siedem") należą mu się wysokie noty. Natomiast Bloom jest jednym z najgorszych aktorów naszych czasów i Pitt może się nim podetrzeć. Rozmowy na tamtym blogu i tak ograniczają się do jałowych dyskusji niedowartościowanych nastolatek na temat "kto jest piękniejszy", więc może od razu trzeba było nazwać blog "Kto lepiej wygląda: Pitt czy Bloom?" a nie łudzić się, że będą prowadzone tam rozmowy z sensownymi (i tu, uwaga - trudne słowo) ARGUMENTAMI. Zresztą porównywanie ich jako aktorów, znów to powtórzę: nie ma sensu, gdyż Bloom jest aktorsko do dupy i nie jest to kwestia gustu, ale fakt.

I na koniec jeden z komentarzy z w/w blogu:

"Hm... Zdecydowanie Brad aczkolwiek Blooma też bardzo lubię... ale na punkcie Brada oszalałam po obejrzeiu "Troi"... Jednak najbardziej podobał mi się w filmach:
"Joe Black",
"Mexican",
"7 lat w Tybecie"

Bercia ;*

P.S.
Jestem jedną z fanek ale jak sobie myślę, ze i tak żadna z nas nie ma u niego szans ;] "

Nie wiem jak was, ale mnie ten PS normalnie rozwalił. Ciekawe jak długo Bercia musiała myśleć zanim wydedukowała, że nie ma u Brada szans ;)

Pozdr!

dog_in_the_fog

Zgadzam się z tobą w zupełności. Co do wszystkiego. Uważam, że Brad Pitt jest bardzo dobrym aktorem, a Orlando Bloom nie dorasta mu do pięt. Czytałam tamto forum i po prostu kładłam się na ziemi ze śmiechu. A wypowiedź tej Berci. No cóż...Powalająca inteligencja... PZDR