Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Mnie osobiście najbardziej podobał się w "Troi" i "Zdradzie". A wy???

Katie_

Jak dla mnie najlepiej wygladal w "Przekrecie", najslabiej i najmniej pociagajaco w "Troji".

Katie_

Meet Joe Black .... Zdrada .... Podziemny krąg ... Siedem lat W Tybecie .... Wywiad z wampirem .... Wichry namiętności ...

użytkownik usunięty
Chantal_21

Wszystkie filmy z jego udziałem są świetne, ale Wywiad z wampirem jest najlepszy.

użytkownik usunięty
Katie_

Ja tez twierdze ze wTroi!!!! On jest boski!!!!!!!!!!

Przyznaje ,.
Ale najfajniejszy był w "Siedem lat w tybecie" :-) Na poczatku (taki ulizany)

użytkownik usunięty

Oczywiście w Troi (super klata) oraz w Wichrach Namiętności. On w każdym filmie jest sexy

użytkownik usunięty
Katie_

W "Ocean's Eleven" cudownie wypadł!!! Ale... cholera, on jest BOSKI!!!!!!!! Zawsze wygląda szalenie sexownie!!!!!!!!!!!!! Niesamowity...

użytkownik usunięty
Katie_

we wszystkich filmach wygladal super!! i love brad pitt!

Katie_

Dostaje szału jak ktoś ma długie włosy a w filmie "Wywiad z wampirem" miał długie. Uwielbiam straszne historyjki o trupach i wampirach!!!

Katie_

Najbardziej sexi wyglądał w filmie "Wywiad z wampirem"

Katie_

"Joe black", "Siedem lat w Tybecie" i oczywiście achilles

użytkownik usunięty
Katie_

A mnie najbardziej podobał się w ,,wichrach namiętności" , w ,,the mexican" i w ,,siedem" :) własciwie we wszystkich filmach byłod schrupania, tylko w ,,12 małpach" miał jedno takie ,,dziwne" oko co odbierało mu uroku :P pozdrawiam!

Katie_

najbardziej sexy byl w "Joe Black" :) mniam mniam

Katie_

mnie w wywiadzie z wampirem,zdradzie,wichrach namiętności i siedem,po prostu cudownie

Katie_

W TROI (bo bylo widac jego sexy tyleczek:)

Katie_

W "Podziemnym Kręgu" - boskie ciałko, ponadto fajnie w "Joe Black" i "Mexican". Wiem że narażam się na lincz ale mi osobiście nie podobał się w "Troi" te jego długie włosy mi nie pasowały, zdecydowanie dużo bardziej podoba mi się w krótkich.

Katie_

dla mnie on w kazdym wygladal super (a szczegolnie w troi):)

ja1440

do KAŚKI :
Nie chcę byś wpadła w depresję , ale niestety czytałem ( to może być w sumie plotka ) że Brad miał dublera do nóżek i "Sexy tyłeczka" ;p

Katie_

Mnie najbardziej podobał się w "Wywiadzie z wampirem"