Mnie osobiście najbardziej podobał się w "Troi" i "Zdradzie". A wy???
Meet Joe Black .... Zdrada .... Podziemny krąg ... Siedem lat W Tybecie .... Wywiad z wampirem .... Wichry namiętności ...
Wszystkie filmy z jego udziałem są świetne, ale Wywiad z wampirem jest najlepszy.
Oczywiście w Troi (super klata) oraz w Wichrach Namiętności. On w każdym filmie jest sexy
W "Ocean's Eleven" cudownie wypadł!!! Ale... cholera, on jest BOSKI!!!!!!!! Zawsze wygląda szalenie sexownie!!!!!!!!!!!!! Niesamowity...
Dostaje szału jak ktoś ma długie włosy a w filmie "Wywiad z wampirem" miał długie. Uwielbiam straszne historyjki o trupach i wampirach!!!
A mnie najbardziej podobał się w ,,wichrach namiętności" , w ,,the mexican" i w ,,siedem" :) własciwie we wszystkich filmach byłod schrupania, tylko w ,,12 małpach" miał jedno takie ,,dziwne" oko co odbierało mu uroku :P pozdrawiam!
W "Podziemnym Kręgu" - boskie ciałko, ponadto fajnie w "Joe Black" i "Mexican". Wiem że narażam się na lincz ale mi osobiście nie podobał się w "Troi" te jego długie włosy mi nie pasowały, zdecydowanie dużo bardziej podoba mi się w krótkich.
do KAŚKI :
Nie chcę byś wpadła w depresję , ale niestety czytałem ( to może być w sumie plotka ) że Brad miał dublera do nóżek i "Sexy tyłeczka" ;p