Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Dosłownie myślałem, że to Brad jak zobaczyłem tą fotke ;]
http://film.wp.pl/p/foto.html?id=25220,31365 [film.wp.pl/p/foto.html? ...]

Szajba

faktycznie podobny:)

Teraz wszystkie Polski polecą do kin na "Tylko mnie kochaj" :D

Lucynka_2

e tam podobny... ja tam podobienstwa nie widze. ja bym bardziej powiedziala ze zakoscielny jest podobny do colina farrella jezeli juz.... ale moge byc w bledzie, kiedys przez 3 lata mylilam jamesa belluciego i billa murraya :P

psychopatka

Do Farrella to już w ogóle nie jest podobny. Nie wiem skąd tyle szumu wokół jakiegoś polskiego aktorzyny.

Szajba

Dla mnie w ogóle nie podobny. Ale lubię ich obu ;)

Szajba

eeee........ ja tym bardziej nie widze podobienstwa, ale tez ich lubie :) obu :):)

POZDRO :)

Szajba

jakos nie widze podobienstwa... Brada Pitta nie lubie, Zakoscielnego owszem :) pozdrawiam :)

Szajba

Fuj! Gdzie ten Zakościelny podobny do Pitt'a?! On mi nikogo nie przypomina, do tego jest kiepskim aktorem. Nie ma co porównywać. Szajba, co Ci się stało?:-)

Veda12

Ariana czy ty czasem nie jesteś do niego uprzedzona :]?? Nie ważne zresztą. W każdym razie wg mnie są podobni. A co do gry aktorskiego Maćka to on nie ma możliwości się wykazania w jakimś porządnym filmie, bo mieszka w Polsce. W kraju gdzie film dobry robi się rzadko i do tego gra w nim oczywiście Linda i Pazura. A serial to o piętro niżej z grą aktorską. Nie wiadomo jakby sobie poradził na dużym ekranie, ale nie powinniśmy go przekreślać.
No i nie rozumiem was, dlaczego wy tak go nie lubicie, bo krytycy a nie on powiedział, że jest podobny do Brada Pitta.
Pozdrawiam.

Szajba

Łoo maksymalnie podobny. Może lepiej by było gdyby z Kryminalnych, czy romantycznych komedyjek stał się dublerem Pitta?:P

Szajba

Jak to?
To przecież syn Ziutka ze Stalowej Woli.
A nie żaden Brod Pitt
Wygląda jak cały Ziutek jok był młody.
Hej