Dosłownie myślałem, że to Brad jak zobaczyłem tą fotke ;]
http://film.wp.pl/p/foto.html?id=25220,31365 [film.wp.pl/p/foto.html? ...]
e tam podobny... ja tam podobienstwa nie widze. ja bym bardziej powiedziala ze zakoscielny jest podobny do colina farrella jezeli juz.... ale moge byc w bledzie, kiedys przez 3 lata mylilam jamesa belluciego i billa murraya :P
Do Farrella to już w ogóle nie jest podobny. Nie wiem skąd tyle szumu wokół jakiegoś polskiego aktorzyny.
Fuj! Gdzie ten Zakościelny podobny do Pitt'a?! On mi nikogo nie przypomina, do tego jest kiepskim aktorem. Nie ma co porównywać. Szajba, co Ci się stało?:-)
Ariana czy ty czasem nie jesteś do niego uprzedzona :]?? Nie ważne zresztą. W każdym razie wg mnie są podobni. A co do gry aktorskiego Maćka to on nie ma możliwości się wykazania w jakimś porządnym filmie, bo mieszka w Polsce. W kraju gdzie film dobry robi się rzadko i do tego gra w nim oczywiście Linda i Pazura. A serial to o piętro niżej z grą aktorską. Nie wiadomo jakby sobie poradził na dużym ekranie, ale nie powinniśmy go przekreślać.
No i nie rozumiem was, dlaczego wy tak go nie lubicie, bo krytycy a nie on powiedział, że jest podobny do Brada Pitta.
Pozdrawiam.
Łoo maksymalnie podobny. Może lepiej by było gdyby z Kryminalnych, czy romantycznych komedyjek stał się dublerem Pitta?:P