Brad jest chyba najprzystojniejszym aktorem swojego pokolenia:)Ja osobiście go uwielbiam...Ahh:*
On jest słodki,milutki.Chyba orzenie się z nimA ja mam tylko 15 lat:(On jest najnajnajprzystojniejszym aktorem. KOCHAM GO!!!!!!!!
po pierwsze: na pewno sie z nim nie ozenisz tylko jak juz to wyjdziesz za niego.
Po drugie nie oRZenie tylko oŻenie
Po trzecie jest najnajnajnajnajnajnajnajprzyst ojniejszym aktorem (lol)
po czwarte: jest tez SWIETNYM i niesamowicie UTALENTOWANYM aktorem
po piąte: juz wystarczy ;)
ALEXIS
brawo! jedyna normalna osoba na tym forum ! jedyna ktora zna sie na rzeczy :* JOHNNY DEPP JEST NAJPIEKNIEJSZY NAJWSPANIALSZY NAJ BARDZIEJ UTALENTOWANY I NAJSLODSZY NA SWIECIE!! NIE ZADNA MALPA BRAD PITT
Brad jest boski.To najprzystojniejszy facet którego w życiu widziałam ahh tylko szkoda że ma tyle lat ile ma ,mógłby być moim ojcem:/
bleeeeeeeeeeeeee ! ! on jest żywym dowodem na to ze czlowiek pochodzi od małpy!! wogole to uwazam ze jest marnym aktorem a najgorsza scena z jego udzialem to koncowka "Siedem" gdzie powiniem plakac a tylko żałosnie marszczy pysk...ale dobra ! kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje!
bleeeeeeeeeeeeee ! ! on jest żywym dowodem na to ze czlowiek pochodzi od małpy!! wogole to uwazam ze jest marnym aktorem a najgorsza scena z jego udzialem to koncowka "Siedem" gdzie powiniem plakac a tylko żałosnie marszczy pysk...ale dobra ! kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje!