Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Normalnie krew mnie zalewa!!! jest beznadziejny!!! nie lubię aktorów takich co robią to co robięą tylko dla kasy i sławy!!!

Muza_2

Obawiam się , że te ciągłe skandale i przecieki do prasy o związku jego z Angeliną Jolie pochodzą od samej pary. Oboje -moim zdaniem- nie są specjalnie uzdolnieni aktorsko, ale nadrabiają brak talentu popularnością(chociaż ona zdobyła Oscara). Nie chodzę do kina na filmy z nimi, bo mnie również denerwują.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
BradMan

O Orlando powiem tylko tyle:ekscytująca męska tważ na więcej nie mam zdania.Ja też sądzę, że oni nie maja talentu tylko są sławni i to ich ratuje.Angelina potrafiła zrobić wiele dla sławy pamiętacie co się działo z jej poprzednim mężem?

Muza_2

Co się stało z poprzednim mężem Angeliny?

Euhenia_2

Był jakimś reżyserem nosili na szyjach fiolki z własną krwią i takie inne przeboje.Angelina całowała się też z własnym bratem i mówiła że to taki zwykły pocałunek.Poprostu cudownie

Muza_2

hehe,nie mogę,pewnie chodzi Ci o B.B Thortona? jakimś reżyserem?,wyreżyserował wprawdzie 3 filmy ale facet jest przede wszystkim aktorem,a jeśli chodzi o fiolki z krwią,to czy ona go zmuszała,jakąż to mu krzywde w ten sposób robiła,a skoro mówiła że z bratem był zwykły pocałunek(siostrzano-braterski) to widocznie tak było
nienawidzisz aktorów którzy robią to dla kasy i sławy? czyli Twoi ulubieni to ci którzy anonimowo podkładają głosy w kreskówkach i w dodatku robią to charytatywnie?

fenix

Nie moim ulubionym aktorem jest Jaquin Phoenix wejdź na jego forum to zrozumiesz dlaczego.A co do Angeliny to ja nie całuje się z moim bratem publicznie w usta...a z tym jej mężem to nie wiem jak sie nazywa bo nie bardzo się tym interesujeale nie chodzi tylko o te fiolki i nie zrozumiałaś mnie nie twierdze ze ona go zmuszala

Muza_2

Moim zdanie Brad Pitt jest niełym aktorem tylko niestety ludzie rzadko to zauważają.Ma na swoim koncie kilka naprawdę niezłych ról.

Joasia16

Mi podobał się tylko w "Joe Bleck" ale to film był fajny mogę polecić

Muza_2

Mnie z kolei Brad Pitt fascynuje i jako aktor i jako człowiek.
W swoim dorobku posiada mnóstwo wspaniałych kreacji aktorskich , chociażby :
1.Joe Black ( dla mnie to najlepszy film jaki widziałam )
2.Wichry namiętności
3.Wywiad z wampirem
4.Troja
5.Rzeka życia
6.Podziemny krąg
7.Zdrada
8.Za młoda by umrzeć
9.siedem lat w Tybecie
i mogłabym tak dalej wymieniać
Może masz zaległości i musisz obejrzeć więcej jego filmów , to zmienisz zdanie ?
Co do popularności , to są bardzo medialną parą w dużej mierze z uwagi na swoją działalność charytatywną i status prawdziwych Gwiazd przez duże "G".
I chociaż oni tego nie chcą , to słusznie są na ustach forum.

marzanna29

z tych pozycji które podałaś widziałam 5 i jeszcze kilka innych więc coś tam wiem.Masz rację co do jednego oni są gwiazdami przez duże G ale nie są aktorami przez duże A

marzanna29

ja bym do tych filmów dodał jeszcze

Seven
12 małp
Przekręt

dla mnie sa to jedne z najlepszych ról Brada ;D

no ale te laski co tu wypisuje takie głupoty na temat brada pewnie nie raczyły ogladnac ani jednego z wymienionych przeze mnie filmów czy moją poprzedniczke....zdanie na temat jego osoby a najgorsze ze na temat Brada jako aktora opieracie na portalach typu pudelek

BradMan

Nigdy nie wchodziłam na pudelka bo takie strony uważam za nie godne uwagi.Już pisałam co do filmów wymienionych przez twoją poprzedniczke a przekręt też widziałam.Każdy ma swój gust i nie otwożyłam tego forum,żeby sprzeczać się z fanami Brada tylko aby ludzie któży go nie lubią też mogli się wypowiedzieć.To tyle pozdro wszystkim.

Muza_2

Oto jedynki, które przydzieliła założycielka tematu takim aktorom jak:

Al Pacino
Alan Rickman
Anthony Hopkins
Brad Pitt
Bruce Willis
Cate Blanchett
Charlie Sheen
Christian Bale
Christopher Walken
Claire Danes
Clint Eastwood
Clive Owen
Cuba Gooding Jr.
Denzel Washington
Dustin Hoffman
Ennio Morricone
Francis Ford Coppola
Helena Bonham Carter
Jack Nicholson
Joe Pesci
John Williams
Johnny Depp
Katherine Heigl
Matt Damon
Meryl Streep
Michael Madsen
Morgan Freeman
Patrick Dempsey
Quentin Tarantino
Robert De Niro
Robert Duvall
Robert Więckiewicz
Ryan Gosling
Sean Connery
Steve Buscemi
Steven Spielberg
Tim Burton
Tom Hanks
Tommy Lee Jones
Vinnie Jones
Will Smith

Czy warto pisać z kimś takim?
Dla mnie osoba, która stawia jedynki tak świetnym aktorom (w większości) jest po prostu wyznacznikiem bezguścia i głupoty w pełnej krasie. W dodatku postawiła 10 Wentusiowi Millerowi-Pedałowi... Nawet nie żałuję założycielce tematu poważnej niewiedzy, tylko brzydzę się jej głupotą. Tyle ode mnie co do tego tematu.

Volta

Volta :D BrAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

pozdrawiam :D

BradMan

no ale chyba usuneła te 1 bo juz ich nie widze :D nie ma to jak prawdziwe dzieci neo

Muza_2

hahaha...wedlug Ciebie Wentworth Miller zasluguje na 10??? za jakie role??? za PB??? Czy moze za ta Dinotopie na ktorej ujezdza diozaury?:) naprawde,troszke powagi...pozdrawiam.

biver01

Nie nawidze skazanego dałam mu dyszkę za Piętno i Romeo i Julia Dinotopia to beznadziejny serial dla dzieci.

Muza_2

a jedynek nie usunełam po prostu nie lubię tych aktorów każdy może mieć chyba swoje zdanie nie?!

Muza_2

no takkk ale chyba zauważyłas ze sie ośmieszasz dajac takim aktorom 1

są dwa wyjscia dlaczego jetses taka upośledzona

albo sie nie znasz wogole na kinie i niewiem co tutaj robisz

albo ich nie lubisz jako ludzi choć nawet ich nie znasz

Muza_2

Ty nie możesz mieć swojego zdania. Nie pozwalam Ci!
PS. Ona dała jeszcze 10 Vin Diesel'owi;-)

Volta

Vin Diesel porażka... widze ze lubisz joaquina phoenixa ja jak widac na zalaczonym obrazku tez.i wychwycilam przez to cos co uszlo uwadze innym dajesz jedynki wszystkim ktozy ida w gore na top 100.Chcesz w ten sposob podniesc joaquina? nie uda ci sie.i przestan bo to zalosne..

Tiffany_2

brawo dla moich przedmówców :D

Muza_2

No i zostałaś pożarta razem z butami. Jak nie masz do przekazania konstruktywnej krytyki to lepiej nic nie pisz.