Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

i to jak już coś oglądnełam to film był nie zaciekawy ale przekonał mnie do Siebie Brad Pit kiedy obejżałam MR. & MRS. Smith
NAPRAwde bardzo fajny film
Doadam jeszcze jak sami napewno już to wiecie Brad to bardzo przystojny i utalentowany aktor :-)

AsiulkA

I stwierdziłaś, że jest dobrym aktorem po obejrzeniu mr&mrs smith? ...:] n/c

użytkownik usunięty
tyler_4

A czego się spodziewasz po dziewczynce piszącej trawą?

sory ale czym piszącą ?
czy ja Was krytykuje i mówie że wasze gusta i guściki filmowe są złe?? Nie! Więc nie rubcie tego ze mną!
Jednemu podoba się ten film a innemu nie jednak nie powinno sie krytykować tego tylko dlatego że komuś spodobał się film którego wy akurat nie lubicie i tyle.

A co do dziewczynki to raczej ja bym mogła cie raczej bardziej tak nazwać niż ty mnie , bo jestem w końcu starsza

użytkownik usunięty
AsiulkA

TrAwA
Oczywiście nie chcę Cię obrażać, ale TaKiE pIsMo kojarzy mi się tylko ze sweetami, które patrzą na ładną twarz aktora i na nic więcej.

Ale ja nie jestem tą osobą o której mówisz , pisząc o filmie czy aktorze lub też aktorce zwracam uwage przedewszystkim na gre owego aktora czy film a nie wyłącznie na wygląd. Co do zewnętrzności to można czasami przy okazji wspomnieć i tyle . Najbardziej jednak liczy się jakość filmu , a wracając właśnie do kina w tym wypadku do Mr. & Mrs. Smith to ten film po prostu spodobał mi sie i to właśnie w nim poraz pierwszy spodobała mi się Gra Pitt'a . W końcu są gusta i guściki jednemu podoba się kino z efektami specjalnymi innemu nie .
Nawet najleprzy film znajdzie krytyke i przynajmniej niespodoba sie kilmoma osobom a że są gusta i guściki to inna sprawa , ktoś powiedział kiedyś że ile ludzi tyle gustów , czy coś takiego.

I moim zdaniem nie powinno się krytykoać ludzi tylko dlatego że podoba im sie co innego , co np. naszym zdaniem jest nieatrakcyjne i nieciekawe.

AsiulkA

Prawda jest taka, że Mr and Mrs Smith, to obok Troi najbardziej nieudany film Pitta. Shit, jakich mało... Komercyjny amerykański gniot. O to chodziło moim poprzednikom...

Jeżeli poszukujesz dobrego filmu z Pittem to proponuje coś z tych filmów: Wywiad z Wampirem, Joe Black, Fight Club, Zdrada, Se7en... Jeżeli chcesz obejrzeć film, gdzie będziesz napawała się znakomitą grą Pitta, a reszta nie gra roli, to proponuje Babel (Gra Pitta świetna, film słabiutki)...

Pzdr...

_Ja_

Wielkie dzięki za propozycje filmowe :-)
napewno skorzystam
pozdrawiam :-)

AsiulkA

naprawdę to brad ma prawie wszystkie filmy super wcale nie ma tylko kilka filmów fajnych ja jestem straszną fanką brada i mam więcej niż 23 filmy z nim

AsiulkA

naprawdę to brad ma prawie wszystkie filmy super wcale nie ma tylko kilka filmów fajnych ja jestem straszną fanką brada i mam więcej niż 23 filmy z nim

Mr_T

Troja jest cool,Joe Black,Być jak johnny Malkovic choć gra tu tylko 1 sekundę coon film,Przekręt jest super tylko trzeba go zrozumieć,Ocean's Eleven i Twelve,Kalifornia,12 małp,prawdziwy romans,wywiad z wampirem,zdrada,Fight club,Męskie opowieści,siedem lat w tybecie,siedem,wspaniały świat,Rzeka życia,wichry namiętności,Thelma i louise,zawód szpieg,uśpieni,mexican to są cool filmy

użytkownik usunięty
AsiulkA

Zawsze uważałam Pitta za amanta z kolorowych pisemek bez talentu aktorskiego. Jednak po obejrzeniu Troi odkryłam,że się myliłam. Brad naprawdę potrafi dobrze grać. Ale na pewno nie uważam go za jakiegoś cud-miód kolesia, bo wolę innych aktorów, ale to moje zdanie. Facet jest dobrym aktorem,ale większość zachwyca się tylko jego urodą. Ja patrzę nieco obiektywniej, bo nie jestem jego fanką. Mimo wszystko szanuję zakochane w nim dziewczyny, choć nieco mnie dziwią :D

W piątek obejrzałam Troje i uważam że super zagrał Achillesa
Brad naprawde umie fdajnie grać :-)
pozdrawiam

AsiulkA

brad ma przesrane, bo ma 'śliczną buźkę' i jedni go lubią tylko za nią, a drudzy nim gardzą, bo jak ktoś tak wygląda, to nie może być dobrym aktorem.
ja kiedyś nie mogłam na niego patrzeć, nie znosiłam go. ale 'przekręt' zmienił wszystko. prawda jest taka, że pitt jest naprawdę świetnym aktorem i jego gra jest na wysokim poziomie nawet w takich gniotach jak 'troja', czy wymieniony 'pan i pani smith'.