Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Według mnie Cage przed Pittem w TOP 100 to jakieś nieporozumienie. świadczy to o tym jak Pitt jest niedocenianym aktorem, moim zdaniem głównie za sprawą kolorowych brukowców, które zarabiaja miliony na plotkach na jego temat i kreuja go na celebrity no1, pomijając genialny warsztat aktorski. Moim zdaniem nawet głupio obecnie powiedzieć, że: "Moim ulubionym aktorem jest Brad Pitt" jakoś to tandetnie brzmi, a szkoda bo Pitt dobrym aktorem jest ....... nie mam do tego wątpliwości, zresztą nigdy nie miałem, po obejrzeniu "Zabójstwa Jessiego Jamesa ..." Pozdro

ladle1000

szczerze.... lubie Pitt-a ale Cage jest leprzy Cage to elita elity juz tak jak Connery czy Rickman

KrzysiuVelSloneczko

Nicolas Cage był nominowany do Oscara za rolę w "Zostawić Las Vegas". Ot, choćby dlatego powinien być wyżej od Brada Pitta.

Euhenia_2

Brad Pitt był nominowany do Oscara za role w ''12 małpach''. Ot choćby dlategi powinien być wyżej od Nicolasa. A nawet dużo wyżej... Jestem jeszcze ciekawy czy ogladałas takie filmy z Bradem jak Seven albo Podziemny Krąg ?? pewnie nie...skoro takie ocipiałe rzeczy wypisujesz

ladle1000

Też się dziwię mocno.
Zapewne ktoś kto weryfikuje TOP LISTĘ nie lubi Pitt'a.
Oj! nieładnie.