Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 397 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Pitt jest jednym z moich ulubionych aktorów, ale po obejrzeniu Troji trochę się rozczarowałam. Wygląda w niej jak napompowana wiewióra i rusza się ociężale. Wydaje mie się, że stracił cały swój urok. Co wy na to?

Orchidea

mi sie wydaje że własnie tam wygląda najbardziej sexy :)

użytkownik usunięty
Orchidea

Po tym filmie mi sie właśnie zaczął szczegulnie podobać

użytkownik usunięty
Orchidea

Pozwól, że nie skomentuję Twojego płytkiego punktu widzenia.

użytkownik usunięty
Orchidea

łeeeeeeeeeeeeeeeee ponoć Pitt sie nie myje???
buuuu ;( a tak mi się podobał.......... uuuuuuuuuuuuuu
muszę poddać się teraz jakiejś terapii....!!!

moim zdaniem Pitt w Troi właśnie tak miał wyglądać "jak napompowana wiewióra" - w końcu za takiego uchodzi sam Achilles! a skoro Pittowi udało sie tak wyglądać to znaczy z jest swietnym aktorem i potrafił rozbudować sie odpowiednio (pomijam pomoc komputerów) i zagrać jak należy! mi osobiście tym filmem zaimponował - nie był słodkim ślicznym miękkim Achilleskeim! a co do tego że on się nie myje ..... wydaje mi sie że to bzdura! nie byłby tak rozchwytywany i uwielbiany w światku filmowym! poza tym ci co tak twierdza mieli z nim doczynienia na planie ..... no a trudno żeby np po 20 godzinach krecenia scen w upale słońcu deszczu kurzu błocie brudzie pocie był czysty i pachnący kiedy jedyne o czym marzy to położyć się spać i umyś się rano! jak więc wstaje po takiej nocce to też nie jest świerzutki (a może do tego ma skłonności do szybkiego przepacania się? to nie jego wina)! jednak ma czyścitką i świerzutką żonę (co widać) i nie sądzę by pozwoliła mu smierdzieć na codzień!!!!! poza tym na tej liście "brudnych" znalazła się Cameron Diaz i Courtney Cox w których śmierdzenie tym bardziej nie wierzę! myślę że mniej znzni aktorzy i niedoceniani producenci po prostu szukają możliwośi żeby ich nazwisko pojawiło sie w jakim czasopiśmie! czy jakaś wielka pracująca z nim gwiazda skarżyła się na niego? nie ... to były same nieznane i małoznaczące nazwiska!

Chantal_21

i przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne i inne w tym co napisałam ale robiłam to szybko!

Chantal_21

Dokladnie tak moznaby bylo to opisac. Ja nie wierze zeby tak znany i ceniony facet moglby sie nie myc - no mam tez pytanie (oczywiscie nie do Ciebie kinomanko :D) czy jak ty cwiczysz albo w inny sposob uprawiasz jakas prace fizyczna zawsze pieknie po tym w szystkim pachniesz??!! Chyba nie.

użytkownik usunięty
Orchidea

Zupełnie nie masz racji. W "Troi był najlepszy.