Świetny aktor, ci którzy mówią, że "laluś" i tym podobne to muszą być naprawdę porządnie zakompleksieni. Role w "Siedem", "Fight Club", "Kalifornia" i wiele innych, to role dojrzałe i świetnie zagrane. Pomimo, że mógłby występować w samych chałach i po prostu pokazywać jaki jest piękny i też by miał morze fanów, wybiera generalnie filmy co najmniej dobre, a czasami nawet, takie co zostaną klasykami (Siedem, Fight club).
Wielki szacunek dla tego aktora.
Po prostu trudno mi w to uwierzyć...że nareszcie ktoś napisał coś sensownego!!!!Szacuneczek dla ciebie ;)
Pozdro dla fanów tego niezastąpionego i genialnego aktora.
Upss...Melissa sorki ale nie zauważyłam,że końcówkę swojego ostatniego zdania ujęłam prawie tak samo jak ty.Zwykłe niedopatrzenie ale sądze,że pewnie znajdzie się ktoś kto uzna to za poważne wykroczenie i brak swojego zdania bo już spotkałam się z czymś takim ;) No nic nie ma co się tłumaczyć bo obie mamy racje :-D
Aktorek z niego jest super. Ja bym tu jeszcze dodal filmy takie jak: Joe Black, Przekręt, 12 Małp i Siedem. Bajer filmiki.
Jak miło!
Twoja obiektywna uwaga osłodziła mi gorzki dzień. To dobrze , że są tacy jak ty , którzy realnie potrafią ocenić aktora i tak celnie połączyć opinię o nim.
"talent aktorski i uroda. Do tego rzadki przypadek!" - strzał w 10!.Super zestawienie. To nie ironia.
Podzielam twoje zdanie , że "daje" nam ambitne kino , w którym widz musi "trochę" popracować szarymi komórkami - dzięki czemu mamy szansę "rozwijać się".
Generalnie jest super facetem ;) piękna fizjonomia i bardzo ciekawa osobowość . Jego gra aktorska jest naturalna , spontaniczna i z uczuciem.
Z ciekawostek o nim wiem , że nie musi grać - jest sobą. Nie wszystkim musi to się podobać.
Dla mnie jest to piękne!
Pozdro dla jego fanów.