Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Brad Pitt jest najprzystojniejszym najmądrzejszym aktorek XXI wieku!!!

KAPI

Jest najprzystojnieszym i najlepszym aktorem jakiego znam. Oglądam wszystkie filmy z nim . Jeśli komuś on się nie podoba to jego sprawa, dla mnie jest po protu ideałem męszczyzny!!!

KAPI

Czy jest najprzystojniejszy nie wnikam, jednak ja zawszę czytając o nim i jego wypowiedzi nie powiedziałbym żeby był najmądrzejszy... Moim zdaniem to przystojny abderyta... Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Wiem, może i się mylę, ale to moje zdanie:]

użytkownik usunięty
adam_

Przecież jego wypowiedzi są bardzo inteligentne!!!!!!!!!! Mądrość to ostatnia sprawa na jaką zwracam uwagę, chodzi o inteligencję a ON ma napewno bardzo wysoką. Umie żatować po angielsku, umie odpowiedzieć na każde kłopotliwe pytanie, jego poczynania świadczą o inteligencji. Mądrośc się nie liczy, bo niejest ważne czy potrafi wyciągnąć niewymierność z mianownika lub opisać reakcję otrzymywania jakiegoś skomplikowanego wodorotlenku. To nie jest wazne, ważna jest inteligencja i samoocena, to co mówią inni schodzi na dalszy plan. Uważam, ze jest najprzystojniejszy ze wszystkich, po prostu ideał mężczyzny, ja mam już swój ideał, ale ON jest wspaniały i zawsze taki pozostanie. Taki już jest i koniec kropka. Istnieją ludzie śliczni, ale z sieczką w głowie, ON ma wszystki atuty:] szanuję Go pod niebiosa, zawsze będę o NIM czytała i zawsze będę chodziła na JEGo filmy. Wystarczy, ze Brad jest w tle, i tak powstanie wspaniała klatka filmowa - ON jest geniuszem aktorskim......mówiąc slangiem - ZAJEBISTY!!!!!!!!! :):):) Tylko mała poprawka - nie zakochałam się w NIM to tylko zauroczenie, które nigdy nie minie, bo pamięc i wspomnienie (w tym wypadku przystojne, inteligentne i miłe) pozostanie na wieki choćby jego sylwetka dawno już zniknęła a ciało rozpadło się w proch. Takich ludzi się nie zapomina, ONI pozostają w naszych sercach na wieczność, mają swoją własną niezapomnianą legendę, która odżywia ich uśmiech, poczucie humoru i czyni niezapomnianymi......NA WIEKI......!!!!!!!!!!!!
Kocham kogo innego, ale sadzę, ze społeczności nie jest potrzebne do świadomości kogo dokładnie, skad i dlaczego......:] Pa, pa, pa.....niedowiarki, ciamajdy, idioci, ineteligenci, zakochani:):):)