Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Ta fotka jest okropna

użytkownik usunięty

Ta poprzednia fotka gdzie ma krótkie włosy była zdecydowanie lepsza!!!!
Błagam zmieńcie na inną!!!!!!!

nie

zwol

Fota jajcarska ;d wygląda jak Jezus (-- hehe .

wyglada najlepiej jak sie da, bezdyskujsyjnie najlepsza jego fota na filmweb...

zwol

Wiesz w sumie to masz racje.. Długie włosy na focie w ogóle w niczym nie przeszkadzają ( sam mam długie więc jest git ;b ) , ale musisz przyznać , że jakoś do siebie nie jest podobny . Dziwnie wyszedł , w szczególności przez minę .

tyler_4

tez mam dlugie wlosy... hehe, Brad Pitt rzadzi na tej fotce

Dobra, fani długich włosów, koniec zabawy. To, że wy ładni nie jesteście nie znaczy, że trzeba nam chlopaka obrzydzać. Zmiencie fote na jakas z fight clubu, albo jakas inna w krutkich wlosach. Ta jest obrzydliwa. Nie bedziemy tu leczyc waszych kompleksow przez obrzydzanie tak przystojnego aktora.

Lola

Dlaczego ich obrazasz?? A widzialas ich chociaz ze mowisz ze sa brzydcy??
Fotka nie jest zła:) owszem trochę dziwna,ale to nic.

http://www.mojeforum.net/zig/index.php [www.mojeforum.net/zig/i ...] a przy okazji wejdżcie i się zarejestrujcie:)

Lola

hahahaa...

zwol

Wiesz co panno kicio ( eb karo ) .. naprawdę mnie uraziłaś ;( idę obciąć się w tej chwili na łyso !!

tyler_4

ponownie hahahaa... !!

Lola

Czy wasza wypowiedz jest ironiczna czy nie, przynajmniej ja sie staralam zabrzmiec dosadnie. Mam nadzieje, ze wam przejda te problemy emocjonalne i ktos zmieni fotke.

Lola

Bitch ,what're you talking about ;/ - jakich kompleksów ? Od wdychania żelu z głów swoich chłoptasiów , metroseksualnych zadbanych inaczej śmiesznych fazerów poprzekręcało ci się pod stringami ,hmy?

skoczmnie

tak to zdj. jest okropne..
( bleblebleble)

dobra fota. powinien miec jeszcze jointa (chociaz i tak wyglada jakby byl spalony)

Snaga_Przeklety

popieram, zgadzam sie, najmadrezjsze zdanie jakie tutaj padlo od jakies czasu... najlepszy Brad Pitt, cos w stylu z 'True Rommance' gdzie zagral najlepiej, nietylko gra aktoraska ale rowniez i wygladem. najlepszy styl, nic dodac nic ujac

Zmienili fote!
A bylo tak wesolo. teraz jakis taki bez polotu.
niech beda potepieni...

no nie, znowu ta gowniana fota!!!! no do chu... waclawa, kto za to odpowiada?! poleje sie krew...

znow ta swietna fota!
Takiego Brada Pitta to ja rozumiem.

Snaga_Przeklety

zgadzam sie, wyglada jak facet a nie ulizany chłopczyk, fajna broda i wasy i te boskie długie włosy

pyzy

no wreszcie ponownie w dlugich wlosach... to rozumiem, tak ma byc, zadnych zmian od tej pory!!

i znowu powrocilo to pedalskie zdjecie... dajcie ta fote z dlugimi wlosami, przestancie sie bawic

zwol

nom..hehehe zgadzam się z Zwoltyshem. Ta fota jest spedalona.. dawać długie czuchry ;]

ej bez przesady? teraz jeden tydzien bedzie z dlugimi,a drugi z krotkimi wlosami?
dawac tego hippisa znow!

Snaga_Przeklety

dawac, dawac, dawac, dawac!!!!

zwol

co jest......zmiencie to zdjęcie o boze...albo zróbcie z niego czarno- białe chociaż moze to coś pomoze (no i wszyscy beda usatysfakcjonowani.. powiedzmy..)