Ta poprzednia fotka gdzie ma krótkie włosy była zdecydowanie lepsza!!!!
Błagam zmieńcie na inną!!!!!!!
Wiesz w sumie to masz racje.. Długie włosy na focie w ogóle w niczym nie przeszkadzają ( sam mam długie więc jest git ;b ) , ale musisz przyznać , że jakoś do siebie nie jest podobny . Dziwnie wyszedł , w szczególności przez minę .
Dobra, fani długich włosów, koniec zabawy. To, że wy ładni nie jesteście nie znaczy, że trzeba nam chlopaka obrzydzać. Zmiencie fote na jakas z fight clubu, albo jakas inna w krutkich wlosach. Ta jest obrzydliwa. Nie bedziemy tu leczyc waszych kompleksow przez obrzydzanie tak przystojnego aktora.
Dlaczego ich obrazasz?? A widzialas ich chociaz ze mowisz ze sa brzydcy??
Fotka nie jest zła:) owszem trochę dziwna,ale to nic.
http://www.mojeforum.net/zig/index.php [www.mojeforum.net/zig/i ...] a przy okazji wejdżcie i się zarejestrujcie:)
Wiesz co panno kicio ( eb karo ) .. naprawdę mnie uraziłaś ;( idę obciąć się w tej chwili na łyso !!
Czy wasza wypowiedz jest ironiczna czy nie, przynajmniej ja sie staralam zabrzmiec dosadnie. Mam nadzieje, ze wam przejda te problemy emocjonalne i ktos zmieni fotke.
Bitch ,what're you talking about ;/ - jakich kompleksów ? Od wdychania żelu z głów swoich chłoptasiów , metroseksualnych zadbanych inaczej śmiesznych fazerów poprzekręcało ci się pod stringami ,hmy?
popieram, zgadzam sie, najmadrezjsze zdanie jakie tutaj padlo od jakies czasu... najlepszy Brad Pitt, cos w stylu z 'True Rommance' gdzie zagral najlepiej, nietylko gra aktoraska ale rowniez i wygladem. najlepszy styl, nic dodac nic ujac
ej bez przesady? teraz jeden tydzien bedzie z dlugimi,a drugi z krotkimi wlosami?
dawac tego hippisa znow!