Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Kto chce zobaczyc interes a raczej interesik Brada, chętnie wyśle go na pocztę. Drogie panie, czekam na wasze adresy ;)

szmugller

Czy mógłbys mi wysłac zdjęcia na buziaczek.89@interia.pl.Z gory dziękuje.chciałabyma jak najszybciej je dostać.... ;-)

szmugller

hej jesli mozesz to wyslij na adres bazylina@interia.pl z gory dziekuje! i pozdrawiam...:)

szmugller

Czy mógłbyś mi je przysłać?? lol Mój adres to ismena1990@o2.pl

ismena1990

ja tez baaardzo prosze :) to moj adres: gusiaja89@interia.pl

pozdrawiam i dziekuje

Fluorescent

heheeeee brad chodzi na golasa po domu!! hihihi...(lol2)

fajne zdjątka :) napraffde heheeee

ale myslalam ze bedzie jedno a tu prosze...

szczerze to brad - juz cie nie kocham (hahaha)
a tak serio to nigdy nie lubilam za bardzo brada, chociaz jest moim zdaniem swietnym aktorem... ale komus sie udalo z tymi zdjeciami...
heeee
pozdro :)

użytkownik usunięty
szmugller

no to prosze jak nalegasz mój głupi adres to glupiadres123@op.pl pozdro

Nie musicie mu dawac swojego adresu. Wejdzcie tu :
http://images.google.pl/images?q=brad+pitt&svnum=10&hl=pl&lr=&start=320&sa=N [images.google.pl/images ...]
Uwazam ze wcale nie ma malego :D Ale tak czy siak jest super :D

Mrs__Silas

natalia1804@tlen.pl dawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szmugller

hey dziewczyny! znam wiele stronek na których jest mnóstwo nagich i znanych aktorów i aktorek i oczywiście to wszystko jest fotomontażem... więc nie zachwycajcie sie bo choć zdjęcia nie widziałam to może być świetnie "sklejona fotka" a nie prawdziwe zdjecie...
pozdro

szmugller

ja również proszę o zdiątko mój adresik to baranek_123@vp.pl

Katerina43221

Boże , ale wy dziewczęta durne jesteście. Nie odwiedzę strony którą ktoś zamieścił , bo mam własnego fiuta i nie mam zamiaru oglądać inne penisy . Jednak pomyślcie , gdyby ktoś zdołał sfotografować np takiego Pitta , to czy by umieścił zdjęcie w internecie ? Nie. Bo co by mu to dało ? Najprawdopodobniej zaszantażował by Pitta i chciał jakiegoś miliona za tę fotę. Pozatym jak ktoś napisał to w 99% jest to fotomontaż , a wy dziewczynki podniecone lecicie i pragniecie zobaczyć sylwetkę aktora z wklejonym fiutem . Jak jeszcze nigdy nie widziałyście kutacha to zapraszam do mnie , dam się nawet nim pobawić - ma na imie fredek. ;)

tyler_4

Do Tylera : Ja sie nie podniecam :P Dzis weszlam na google w poszukiwaniu zdjec Brada Pitta, wcale nie rozebranych bo mnie to nie rajcuje. Trafiłam na rozebrane bo wiadomo jak to jest w internecie. I dalam tu ten link bo widzialam wczesniej ten temat. Jak dziewczyny chca to niech sobie ogladaja, a co :P

Mrs__Silas

ja też prosze zdiątko na nastolatka01@vp.pl :)

szmugller

Nie myślałam, że dziewczyny są takie głupie!!! Aż miwstyd za Was!!! Zachowujecie sie, ja kretynki bo ktoś tam stwierdził, że ma nagie zdjęcie Waszego idola. To jest cholernie infantylne. Podawajcie te swoje adresy. Nie przyszło Wam do tych waszych tlenionych główek, że ktoś Wam w końcu może przesłać wirus zamiast zdjęcia Brada??? Powodzenia w naprawie Waszych komputerów... i w poszukiwaniu oleju do głowy.

Julia_1986

Teoria spisku została obalona. Współczuję twojemu chłopakowi.

szmugller

ehh... biedne dziewczyny...:p
nie wiem co was tk w nim podnieca? ok... moze niezly aktor... ok... moze nawet troche przystojny ale co wam przyjdzie z ogladania jego "interesu"? uwazajcie zeby nie zaslinic klawiatury

agusiahehe

A ja mam nagie zdjęcie Juda Law i się tak nie chwale:)

Rashida

macie durne siksy
http://www.expeliarmus.net/blog/photos/BradPitt_01.jpg [www.expeliarmus.net/blo ...]

szmugller

Ja też poproszem :) malpiszon-12-1992@tlen.pl

malpiszonek

Tutaj jeszcze macie na dokładke cudnego Juda Law w całej okazałości

http://www.thesuperficial.com/archives/jlaw_nude1.jpg [www.thesuperficial.com/ ...]

Wydaje mi się ,że Jude ma większego od Brada:)